یک‌شنبه 23 دی 1403

سردار نجات: حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی نیازی به کمک‌های ایران ندارند

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
سردار نجات: حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی نیازی به کمک‌های ایران ندارند

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله (ع) سپاه گفت: «حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی عراق نیازی به کمک‌های ایران ندارند، بلکه ایده استکبارستیزی را از انقلاب اسلامی ایران دریافت کردند و مقتدرانه و خودکفا مسیر روشن خود را طی می‌کنند.»

سردار نجات، جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگویی با اشاره به الگوگیری حزب‌الله لبنان و حشد الشعبی عراق از بسیج مردمی در ایران اسلامی گفت: حزب‌الله لبنان و حشد الشعبی عراق قدرتمند هستند و بسیج جهان اسلام را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایلنا، سردار نجات افزود: حزب‌الله لبنان و حشد الشعبی عراق نیازی به کمک‌های ایران ندارند، بلکه ایده استکبارستیزی را از انقلاب اسلامی ایران دریافت کردند و مقتدرانه و خودکفا مسیر روشن خود را طی می‌کنند.

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله (ع) سپاه با بیان اینکه بسیج الهام‌بخش گروه‌های مقاومت است، افزود: بسیج، حزب‌الله لبنان و همه گروه‌های مقاومت پیام مشترکی دارند، مبنی بر اینکه زیر سلطه آمریکا و استکبار نخواهیم رفت و ان‌شاءالله رژیم صهیونیستی نابود و آمریکا از منطقه اخراج خواهد شد.

سردار نجات همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن عنوان کرد: رزمندگان شجاع و دلاور انصارالله نشان دادند که نیرو‌های حزب‌اللهی پا در رکاب و مقاوم قادرند در هر نقطه‌ای از دنیا به آمریکا و رژیم صهیونیستی ضربه بزنند.

سردار نجات با بیان اینکه انصارالله از توانایی لازم برای مقابله با دشمنان تا بن دندان مسلح خود برخوردار است، خاطرنشان کرد: امروز رزمندگان انصارالله با توانمندی بالا و خودکفایی در ساخت سلاح‌های بومی، تنگه باب‌المندب را به روی شناور‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی بسته‌اند و اجازه کمک‌رسانی به این رژیم را نمی‌دهند.

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله (ع) سپاه اضافه کرد: انصارالله با عملیات‌های متعدد موشکی و پهپادی، سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار می‌دهد و رژیم صهیونیستی توانایی مقابله با این حملات را ندارد.

از میان اخبار

آیا ترامپ می‌تواند مانند نیکسون، رابطه‌ای تاریخی با ایران ایجاد کند؟

افتِ فشار تندرو‌ها

پشت پرده ترور شخصیت عراقچی

پیش‌بینی تحولات سال 2025 / ترامپ و تهران؛ بازگشت به میز مذاکره یا تقابل بی‌پایان؟