سعید لیلاز: تحریم ها نمی تواند به ما آسیب برساند
قائم مقام مدیرعامل ایران خودرودیزل گفت:«شاید باورش برای شما سخت باشد، اما از ابتدای تحریمها تا کنون تولید این کارخانه 16 برابر شده و به بالاترین سطح تاریخی خودش رسیده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، یورونیوز گزارش داد، تحریمها علیه ایران واکنشهای مختلفی را در جامعه به دنبال داشته است. در این میان دوربین شبکه سیسیتیوی چین به سراغ افرادی از صنفهای مختلف رفته و روایت آنها را بازگو کرده است.
بر اساس این گزارش به نظر میرسد که دستاندرکاران صنعت خودروسازی تحریمها را به فال نیک گرفتهاند و از افزایش سطح تولید و ناکارآمدی تحریمها سخن میگویند.
غلامعلی رجایی: پیشنهاد من این است که کماکان دامنه عفو باز باشد / عفو پدرانه شامل «حصر» هم بشود
تحریم هیچ اثری نداشته است
سعید لیلاز، قائم مقام مدیرعامل ایران خودرودیزل در امور بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش در همین زمینه میگوید: «شاید باورش برای شما سخت باشد اما از ابتدای تحریمها تا کنون تولید این کارخانه 16 برابر شده و به بالاترین سطح تاریخی خودش رسیده است. اعتقادی به اینکه تحریمها میتوانسته به ما آسیبی وارد کند، ندارم.»
او همچنین میافزاید: «سیاستهای تحریمی آمریکا بسیار غیرانسانی بوده است. اگر شما متن تحریمهای آقای ترامپ را بخوانید در آنجا نوشته شده که صادرات خودروی سواری به ایران مجاز است ولی صادرات قطعات منفصله خودرو به ایران تحت تحریم است. چرا؟ چونکه آنها میخواستند اشتغال را تحت فشار قرار بدهند.»در عین حال در بخش خصوصی شاهد افزایش نارضایتیها از اعمال تحریمها هستیم.
با تحریمها تولید در داخل نمیصرفد
برای نمونه پارسا، تاجر فرش در اصفهان میگوید: «وقتی کشورت تحریم باشد نمیتوانید بهطور مستقیم کالا و موارد مورد نیازتان را بیابید و باید از طریق کشورهای مختلف آن را تهیه کنی و قیمت افزایش پیدا میکند. به این ترتیب تولید در داخل نمیصرفد. ما خودمان از آنهایی هستیم که اگر وضعیت همینطور ادامه پیدا کند سال آینده مجبور میشویم کارمان را جمع کنیم.»
علاوه بر تحریمهای ایالات متحده علیه ایران، اتحادیه اروپا نیز تحریمهای دیگری علیه ایران وضع کرده است. تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران پس از شروع تظاهرات و اعتراضات مردمی در ایران در دستور کار قرار گرفت.
همچنین بخوانید