شرایط اخذ عوارض از گردشگران خارجی تعیین شد
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) صحن مجلس و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه سال 1404 کل کشور، بند (ب) تبصره 11 این لایحه را به شرح زیر اصلاح کردند:
در اجرای بند 7 ماده 61 قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور و تبصره ذیل ماده 49 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور، دولت مکلف است از محل منابع تنخواهگردان موضوع بند (م) ماده 28 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت 2، مبلغ یکصد و بیست هزار میلیارد (120.000.000.000.000) ریال جهت پرداخت سهم دولت به صندوق بیمه کشاورزی اقدام نماید. آئیننامه اجرایی موضوع این بند به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیأتوزیران میرسد.
مطابق با اصلاحات انجام شده در بند (ث) تبصره 11 لایحه بودجه، صندوق تأمین خسارتهای بدنی موظف است پس از تصویب هیأت نظارت صندوق و با معرفی وزیر دادگستری حداکثر تا مبلغ پانزده هزار میلیارد (15.000.000.000.000) ریال از منابع درآمد سالانه موضوع بندهای «ث» و «ج» ماده (24) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 20/ 2/ 1395 را بابت دیه محکومان معسر جرایم غیرعمد و خطای محض ناشی از تصادف با اولویت زنان معسر و مواردی که پرداخت خسارت برعهده بیت المال یا دولت است، پرداخت نماید. پرداختهای این بند توسط وزارت دادگستری انجام میپذیرد.
همچنین در ادامه جلسه و در مصوبهای، بند الحاقی 3 تبصره 10 این لایحه به شرح زیر اصلاح شد:
وزارت راه و شهرسازی مکلف است از هر گردشگر خارجی که از مبادی هوایی خارج از کشور وارد مشهد مقدس و سایر مقاصد گردشگری میشود، مبلغ دو میلیون و پانصد هزار (2.500.000) ریال (یا معادل ارزی آن) اخذ و به ردیف مربوط واریز نماید.
منابع درآمدی این بند از محل ردیف مربوط در جدول شماره (9) صرف خدمترسانی به زائران ثامنالحجج (ع) و ارتقای زیرساختهای زیارت آن حضرت و سایر مقاصد گردشگری میگردد.