دوشنبه 23 تیر 1404

شمس‌الواعظین: ما وقتی سوریه را از دست دادیم مجبور شدیم در تهران با اسرائیل بجنگیم

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
شمس‌الواعظین: ما وقتی سوریه را از دست دادیم مجبور شدیم در تهران با اسرائیل بجنگیم

روزنامه نگار پیشکسوت گفت: ما وقتی سوریه را از دست دادیم مجبور شدیم در تهران با اسرائیل بجنگیم. دقیقا حرف حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که در مورد حوزه استحفاظی حریف بود، درست از آب درآمد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ماشالله شمس‌الواعظین، روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب در اظهاراتی ویدیویی بیان کرد: من شمس الواعظین از جنبش حماس برای آزادسازی سرزمینشان حمایت می کنم، چون از منشور ملل متحد حمایت می کنم.

به نقل از رجا نیوز، شمس الواعظین ادامه داد: آن ها برای آزادی سرزمینشان مبارزه می کنند. مبارزه مطابق ماده 18 قانون ملل متحد حتی اگر مسلحانه هم باشد، مجاز است. کسانی که گفتند ایران به فلسطین چه کاری دارد و چرا باید حمایت کند، باید این را می دانستند که ما وقتی سوریه را از دست دادیم مجبور شدیم در تهران با اسرائیل بجنگیم. دقیقا حرف حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که در مورد حوزه استحفاظی حریف بود، درست از آب درآمد.

این روزنامه نگار پیشکسوت افزود: معیار جهانی آن ها را مبارز در راه آزادسازی سرزمین های اشغالیشان می داند، که باید یک اتفاقی در مورد آن ها بیفتد.

312222

کد خبر 2089319