شهید سلیمانی با ایجاد موقعیت طلایی فرهنگ اسلامی را به عمق جوامع گسترش داد
تهران - ایرنا - عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با اخلاق نیکو و حسنه خود و با ایجاد یک موقعیت طلایی، فرهنگ اسلامی و محبت اهل بیت (ع) را از قله نخبگانی تا عمق جوامع گسترش داد.
امیرحسین بانکی پور فرد نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه به مناسبت فرارسیدن دومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا در خصوص ضرورت معرفی شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک مکتب اظهار داشت: شهید سلیمانی از برخی ویژگی های فوق العاده و منحصر به فردی برخوردار بود، این ویژگی ها در فرهنگ ایرانی حتی در بین قشر خاکستری جامعه رسوخ کرده و همه اقشار را درنوردیده است.
وی ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی توانست به عمق فطرت و قلب همه مردم رسوخ کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه آغوش باز شهید سلیمانی پذیرای اقشار مختلف مردم بود، گفت: آن شهیدبزرگوار با کسانی که حتی با نظام جمهوری اسلامی ایران هم زاویه داشتند، تعامل و مماشات داشت و از جذب آنها خودداری نمی کرد.
بانکی پور فرد یادآور شد: ما می توانیم در یک بستر مناسب بسیاری از پیام های ناب فرهنگی و انقلابی را در قالب مکتب حاج قاسم سلیمانی به اقشار مختلف جامعه معرفی و ارایه کنیم.
وی تاکید کرد: روش و منش حاج قاسم سلیمانی درسی برای آحاد جامعه و ظرفیت فوق العاده ای برای تربیت نسل جوان است.
عضو هیات علمی دانشکده الهیات دانشگاه اصفهان با بیان اینکه جامعه از توانمندی حاج قاسم در دوران حیات و همچنین شهادت وی بسیار بهره برد، درعین حال اذعان داشت: اما بعد از شهادت این بزرگمرد به شکل مطلوب از ویژگی های آن شهید بزرگوار بهره مند نشدیم.
بانکی پور فرد یادآور شد: در موضوع شهادت شهیدبهشتی نیز با این مساله روبرو شدیم، چراکه شهید بهشتی در زمان خود بسیار در جامعه اثرگذار بود اما بعد از شهادت وی موضوع پرداخت شخصیتی و بهره مندی جامعه از خصوصیات اخلاقی آن شهیدبزرگوار ناتمام ماند.
وی تاکید کرد: ما باید برای حاج قاسم، حیاتی پس از حیات خاکی ترسیم کنیم و خصلت شهید هم همینطور است چراکه شهید همواره آمادگی دارد در جامعه نورافشانی کند و این ما هستیم که نباید خودمان را از این نور محروم کنیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به اعتقاد بنده در طول دوران پس از شهادت حاج قاسم، جامعه بهره مندی لازم را از شخصیت آن سردار بزرگ نداشته است بر بازخوانی سبک زندگی و فرهنگ انقلابی آن شهبدبزرگوار برای جوانان و نوجوانان ایرانی تاکید کرد.
بانکی پور فرد افزود: به عنوان مثال آنقدر که کودکان فلسطین، عراق و سوریه حاج قاسم را می شناسند کودکان ایرانی نمی شناسند.
وی تصریح کرد: ما باید حس ارتباطی که فرزندان شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای حرم به شهید حاج قاسم سلیمانی داشته اند و بسیاری از ویژگی های اخلاقی آن دلاور را با صنعت فیلمسازی به مردم بازگویی کنیم و حتی می توانیم یک نهاد سینمایی خاص سردار سلیمانی راه اندازی کنیم.
به گزارش ایرنا، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه 13 دی 1398 در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید و به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری وقت آمریکا با شلیک از پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.
بر اساس اعلام نیروی قدس سپاه، در این حمله تروریستی در مجموع 10 نفر شهید شدند، سردار سرتیپ پاسدار حسین جعفرینیا، سرهنگ پاسدار شهرود مظفرینیا، سرگرد پاسدار هادی طارمی و سروان پاسدار وحید زمانینیا از شهدای همراه سردار سلیمانی بودند.
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین این کشور صادر کرده بود.
در پی این اقدام تروریستی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه 18 دیماه 1398 پایگاه آمریکایی "عینالاسد" در استان "الانبار" عراق را با چندین موشک هدف قرار داد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*