یک‌شنبه 21 بهمن 1403

طراحی 34 دستورالعمل برای ترویج خشونت در ناآرامی‌ها از سوی دشمن / سردار کرمی: تاکتیک یگان ویژه گفت‌وگو است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
طراحی 34 دستورالعمل برای ترویج خشونت در ناآرامی‌ها از سوی دشمن / سردار کرمی: تاکتیک یگان ویژه گفت‌وگو است

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه ناجا در مراسم تجلیل از فرماندهان و کارکنان تحریم و تهدید شده از سوی استکبار جهانی که با حضور مرتضی محمودوند نماینده لرستان، حسن همتی نماینده تکاب، وحید جلال زاده نماینده ارومیه و رییس کمیسیون امنیت ملی و سیدعلی آقازاده نماینده رشت در مقر فرماندهی یگان های ویژه ناجا برگزار شد با بیان اینکه سفیر شهید «جمشید صفاری» هستم اظهار داشت: یگان‌های ویژه ناجا یکی از واکنش های سریع در حوزه امنیت داخلی است.

وی با بیان اینکه ما در شرایط سخت و ناآرامیها وارد عمل می‌شویم تصریح کرد: کنترل ناآرامی‌های اجتماعی، عملیات ضد تروریستی، رهایی گروگان، دفاع شهری، عملیات مردم یاری و پشتیبانی از فرمانده انتظامی استان ها برای ارتقاء انضباط اجتماعی از جمله شش ماموریت اصلی واحدهای یگان‌های ویژه ناجا است.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا به آمایش سرزمینی یگان ویژه اشاره و اعلام کرد: واحدهای عملیاتی یگان ویژه در تهران در 5 تیپ عملیاتی هم برای ارتقاء امنیت تهران و هم پشتیبانی از استان‌ها حضور دارند.

وی با بیان اینکه به جای عبارات ضد اغتشاش و ضد شورش روی نا آرامی‌ها تمرکز داریم گفت: خوشبختانه در اولویت نیروی انتظامی هم هستیم.

سردار کرمی تصریح کرد: ما در تهران از سرباز استفاده نمی‌کنیم و در استان‌ها هم حدود 25 درصد نیروهای ما سرباز بوده و بقیه هم نیروهای کادر هستند.

فرمانده یگان‌های ویژه انتظامی با بیان این مطلب که ماموران ما از تجهیزات خوبی برخوردار هستند تصریح کرد بیش از 90 تا 95 درصد تجهیزات ما تولید داخل است و همچنین آموزشهای متناسبی هم به طور روزمره در پادگان‌ها داریم که متناسب با تهدیدهای بوده و سیال است و ثابت نیست.

وی به عملکرد پلیس ویژه در دهه 90 اشاره و بیان داشت: تحول بزرگی در یگان‌های ویژه ناجا متناسب با فرهنگ جامعه به وجود آمد که راهبرد آن بازدارنده بود و از حالت تهاجم به حالت برخورد نرم و بازدارنده رسید و در حال حاضر گفتگو در اولویت کاری مأموریت یگان ویژه قرار دارد.

سردار کرمی افزود: یگان ویژه در حادثه 96 با گفتگو و عملکرد نرم وارد عمل شد و خوشبختانه تلفات نداشتیم و هرکجا بود با حداقل هزینه وضعیت جمع شد، در سال 98 که تاکتیک دشمن عوض شده و قدرت تخریب بالاتر رفت یگان ویژه در تهران، شیراز و اصفهان که یک شب همکاران در 120 نقطه درگیر بودند توانستند در حدود 48 ساعت حادثه را جمع کنند.

وی به تنش آبی خوزستان و اغتشاشات اصفهان پرداخت و گفت: همه با رویکرد نرم و گفتگو با جمعیت حل شد اما این عملکرد منافقین و سلطنت‌طلبان ها را ناراحت کرد چون آنها ترویج خشونت مد نظرشان بود و 34 دستورالعمل خشونت نوشتند اما ما به سمت آرامش می رفتیم و فرماندهان ما در صحنه وارد جمعیت شده و حرف می‌زدند و برعکس آنها عمل کرده و عصبانیت آنها را برانگیخته و نگذاشتند به اهداف خود برسند.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا به تحریم‌های صادر شده بر علیه یگان ویژه توسط اتحادیه اروپا، دادگاه مردمی در انگلیس و وزارت خزانه‌داری آمریکا اشاره و اظهار داشت: علاوه بر تحریم فرماندهان یگان ویژه، خود یگان ویژه و نوپو نیز مورد تحریم قرار گرفت که موجی از شادی را در میان کارکنان یگان ویژه به دنبال داشت.

وی گفت: مراکز حقوقی، وزارت امور خارجه، مجلس شورای اسلامی و ستاد حقوق بشر در قوه قضائیه نباید سکوت کرده و باید لایحه تنظیم کنند چرا که وقتی که پلیس در جامعه تحریم شود سرقت و جرایم زیاد می‌شود.

سردار کرمی خاطرنشان کرد: متاسفانه وقتی دادگاهی در سوئد برای فرماندهان ما برگزار شد حتی در جمهوری اسلامی سفیر سوئد هم احضار نشد.

سردار کرمی اعلام کرد: به کوری چشم دشمنان توان یگان‌های ویژه ناجا از نظر تعداد نیروها و امکانات در مقایسه با سال 95 دو برابر شده و اگر چه آنها را ما را تحریم کردند اما در داخل کشور از سوی نیروهای مسلح ما تقویت شدیم.

وی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما رویکرد اجتماعی و تعاملات با جامعه با گفتگو و قدرت نرم است.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید سردار کرمی یگان ویژه فرمانده یگان های ویژه ناجا تحریم فرماندهان یگان ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است