فعالیت ویژه بسیج سازندگی در مناطق محروم سیب و سوران / گروههای جهادی بسیج سازندگی از زلزله تا سیل در کنار مردم
داود رحیمی گفت: در اقتصاد مقاومتی تشکیل صندوقهای قرض الحسنه مردم یار با محوریت اشتغال خرد و خانگی توسط گروه های جهادی در مناطق کمتر برخوردار جهت حمایت از روستائیان با ارائه تسهیلات از طریق صندوق ها که توسط مردم محلی تشکیل و اداره می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود رحیمی، فرمانده ناحیه مقاومت سیب و سوران در گفتوگو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به این موضوع که فقط با انجام فعالیت های جهادی و انقلابی می توان شاهد پیشرفت جمهوری اسلامی بود، بیان کرد: فعالیت و حرکت انقلابی گروه های جهادی یکی از اساسی ترین محورهای فعالیت بسیج سازندگی است، امروز بسیج سازندگی در محور خدمات جهادی، خدمت رسانی، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی فعالیت دارد.
وی افزود: با همت گروه های جهادی در شهرستان اقدامات خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است که می توان به تشکیل صندوق های قرض الحسنه مردم یار اشاره کرد این صندوق ها با محوریت اشتغال خرد و خانگی توسط گروه های جهادی در مناطق کمتر برخوردار جهت حمایت از روستائیان با ارائه تسهیلات از طریق صندوق ها که توسط مردم محلی تشکیل و اداره می شود. فرمانده ناحیه مقاومت سیب و سوران تصریح کرد: در راستای اشتغال پایدار، بسیج سازندگی در شهرستان سیب و سوران این آمادگی را دارد که با ارائه تسهیلات تبصره 16به متقاضیان بسیجی گامی مهم و موثر در جهت اشتغال پایدار در منطقه بردارد. وی در ادامه با توجه به اینکه در شهرستان نزدیک به یکصد گروه جهادی فعال در حال خدمت رسانی به مردم در عرصه های مختلف هستند، بیان کرد: در عرصه عمرانی 16 واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) احداث و بیش 25 واحد مسکونی در مناطق عشایری با مشارکت بسیج سازندگی مرمت و بازسازی شده است و همچنین در ساخت و مشارکت در مرمت و بازسازی فضاهای آموزشی از قبیل مدرسه و کتابخانه در مناطق کمتر برخوردار اقدامات موثری از سوی گروه های جهادی انجام شده است. رحیمی ادامه داد: پس از همه گیری ویروس منحوس کرونا در کشور و دستور مقام معظم رهبری در خصوص خدمت رسانی به مردم در راستای طرح کمک مومنانه و رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی بیش از 17 هزار پرس غذای گرم، 13 هزار بسته کمک معیشتی، هفت هزار و 600 کیلوگرم گوشت گرم سفید و قرمز و بسته های فرهنگی به تعداد هشت هزار بسته فرهنگی شامل نوشت افزار و جزوات آموزشی و همچنین لباس گرم و پتو به ارزش یک میلیارد ریال توسط گروه های جهادی در سطح شهرستان توزیع شد. وی با اشاره به روند صعودی دوباره بیماری کرونا در کشور و دعوت مردم به تزریق واکسن اذعان کرد: از زمان همه گیری ویروس منحوس کرونا در کشور این گروه های جهادی بودند که پا به پای کادر درمان و در کنار مدافعان سلامت حضور داشتند و در زمینه های اطلاع رسانی، آموزش، واکسیناسیون، ضد عفونی و گند زدایی اماکن عمومی و معابر فعالیت خوبی از خود به نمایش در آوردند و این آمادگی را دارد تا پایان این بیماری خدمات خود را به صورت جهادی و خالصانه ارائه دهند. رحیمی در پایان با توجه به بارندگی های اخیر که سبب ایجاد روان آب ها و سیل در شهرستان و منطقه شده است، گفت: گروه های جهادی با آمادگی کامل در این شرایط کنار مردم حضور دارند. انتهای پیام /