فلسفه
فلسفه
مراسم بزرگداشت احمدرضا معتمدی فیلمنامه نویس و کارگردان سینمای ایران در موزه سینما برگزار می شود.
رئیس باشگاه بارسلونا به رقیب دیرینه این تیم هشدار داد و سعی کرد که خرید پر و سرصدای آنها را کماهمیت جلوه دهد.
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه: دعاوی در صلاحیت دادگاه صلح، ترکیبی از دعاوی حقوقی، کیفری و خانواده است و فلسفه وجودی دادگاه صلح، ایجاد و ترویج صلح و سازش در میان مردم است و شوراهای حل اختلاف در کنار این دادگاه میتوانند از اطاله دادرسی جلوگیری کنند.
خوان لاپورتا رئیس بارسلونا در یک مصاحبه درباره پیوستن کیلیان امباپه به رئال مادرید، اخراج ژاوی و استخدام هانسی فلیک توضیح داد.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به راهاندازی داداگاه صلح گفت: بر اساس قانون شورای حل اختلاف تا پایان سال آذرماه باید در سراسر کشور دادگاههای صلح برقرار شود.
کتاب در باب حکمت زندگی اثر کمنظیر آرتور شوپنهاور فیلسوف قرن نوزدهمی آلمانی است. فیلسوفی که همگان او را با فلسفهی بدبینانهاش نسبت به زندگی میشناسند. خواندن این کتاب را به عموم علاقهمندان به فلسفه و جستارهای فلسفی و حوزهی توسعهی فردی پیشنهاد میکنیم.
رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به راهاندازی دادگاه صلح گفت: بر اساس قانون شورای حل اختلاف تا پایان سال آذرماه باید در سراسر کشور دادگاههای صلح برقرار شود.
تابهحال به این فکر کردهاید که چرا شنیدن یک لطیفه باعث میشود از خنده رودهبر شوید؟ چه چیزی در درون آن لطیفه قرار دارد؟ حماقت؟ غافلگیری؟ ناسازگاری؟ آیا هریک از اینها واقعاً میتواند بهتنهایی چیزی را «خندهدار» کند؟
آنسالها بیش از هشتاد غزل سروده بود و با دیوان اشعار مولوی، حافظ و شعرای عربسرا، بهویژه ابونواس و ابوعتاهیه انسل و الفت داشت. با اشعار ملکالشعرای بهار نیز بسیار مانوس بود.
کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس سابق بایرن مونیخ، میگوید ونسان کمپانی میتواند در این باشگاه موفق شود.
دنیای سوفی گزیدهای از سخنان با ارزش فیلسوفان بزرگ دنیا در 3 هزار سال گذشته و داستانی پیرامون تاریخ فلسفهی کل جهان است. یوستین گردر نویسندهی نروژی این اثر معروف در واقع معلمی پر مشغله بود که بیشتر سالهای عمرش را به تدریس درس فلسفه و تاریخ عقاید گذراند.
بهترین کتابهای خودشناسی، آن دسته از کتابها هستند که بعد از خواندن آنها، تغییر و تحول در دیدگاهتان نسبت به مسائل روزمره را احساس کنید.
کودکان از سنین پایین شروع به پرسیدن سوالات فلسفی میکنن؛ آنها تقریبا به محض اینکه بتوانند سوالاتشان را بیان کنند، شروع به پرسیدن سوالاتی میکنند که ما به آنها سوالهای «بزرگ» یا «بنیادی» میگوییم.