شنبه 29 دی 1403

قالیباف: نظارت با ترساندن مدیر متفاوت است / تفکرات بنی صدر برخاسته از فرهنگ جهاد و شهادت نبود؛ می‌گفت بسیجی‌ها آموزش ندیدند و بلد نیستند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
قالیباف: نظارت با ترساندن مدیر متفاوت است / تفکرات بنی صدر برخاسته از فرهنگ جهاد و شهادت نبود؛ می‌گفت بسیجی‌ها آموزش ندیدند و بلد نیستند

قالیباف با بیان اینکه مجلس و دولت چهاردهم به طور مداوم بر اجرای برنامه هفتم توسعه تاکید دارند، گفت: به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم هیچ تصمیمی خارج از مدار برنامه هفتم توسعه گرفته شود، باید این برنامه را میثاق ملی بدانیم زیرا دولت و مجلس آن را با خرد جمعی تدوین و تصویب کرده‌اند و قابل تحقق و اجرا است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه 29 شهریور) در نشست شورای اداری مشترک شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل با تبریک هفته وحدت و 17 ربیع‌الاول میلاد حضرت محمد (ص) گفت: باعث خرسندی است که به استان شهیدپرور، ولایتمدار و نامدار اصفهان سفر کردم و در جمع مسئولان شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل که نمادی از تمدن، فرهنگ و سرآمدان شعر، ادب و فلسفه است حضور یافتم. امیدواریم بتوانیم گامی به جلو برداریم و این وظیفه ما است و جمهوری اسلامی و شهدا این انتظار را از ما دارند و البته ما نیز لحظه‌ای از این کار غفلت نخواهیم کرد.

بنابر گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیش‌بینی موضوع مولدسازی در برنامه هفتم توسعه و با تأکید بر اینکه مولدسازی می‌تواند بخش قابل توجهی از مشکلات شما را حل کند، گفت: توجه به این مهم کفایت می‌کند که استان اصفهان بتواند زیرساخت‌های خود را تکمیل کند به شرطی که دستگاه‌های مختلف همراهی لازم را داشته باشند و مدیران قوی و امین متولی این موضوع شوند.

رئیس مجلس با بیان اینکه نظارت با ترساندن مدیر متفاوت است گفت: قانون برنامه هفتم به مردم و مدیران اختیار می‌دهد که در چارچوب قانون برای حل مشکلات تلاش کنند و از مسائل مختلف گره‌گشایی می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس و دولت چهاردهم به طور مداوم بر اجرای برنامه هفتم توسعه تأکید دارند، گفت: با هدف حل مشکلات کشور و پاسخ به مطالبات مردم ما در مجلس به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم هیچ تصمیمی خارج از مدار برنامه هفتم توسعه گرفته شود، بلکه باید این برنامه را میثاق ملی بدانیم زیرا دولت و مجلس آن را با خرد جمعی تدوین و تصویب کرده‌اند و قابل تحقق و اجرا است.

رییس مجلس در همین زمینه تأکید کرد: ما در مجلس برای این برنامه وقت زیادی گذاشتیم و فراز و نشیب‌های زیادی برای تصویب آن طی کرده‌ایم و نتیجه آن شد که در قانون برنامه هفتم برای حل و فصل برخی مشکلات اساسی به صورت جدی و قطعی تعیین تکلیف شده است.

قالیباف با بیان اینکه گاهی مسائل مختلف از جمله اقتصادی به دلیل تصمیمات نسنجیده عقب افتاده است افزود: ما نیازمند همکاری مسئولان دولتی استان‌ها و شهرستان‌ها برای تحقق برنامه هفتم به منظور حل اساسی مشکلات کشور هستیم.

وی با تاکید بر اینکه باید نحوه قانونگذاری و اجرای قانون را اصلاح کنیم، گفت: همه ما باید بدانیم زمانی ایران قوی می‌شود که مردم قوی شوند؛ ما دفاع مقدس را با مردم اداره کردیم و مشکلات اقتصادمان را هم باید با کمک مردم حل کنیم.

رئیس مجلس خطاب به مسئولان حاضر در نشست افزود: راه حل‌وفصل تمامی مسائل و مشکلات مطرح شده در این جلسه در قانون برنامه هفتم وجود دارد و نیاز است آن را مطالعه و موضوعات را احصاء کنید البته لازم است دولت باید آیین‌نامه‌های آن را تصویب کند.

باید کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برسانیم

همچنین بر اساس گزارش ایسنا، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر پنجشنبه 29 شهریور 1403 در همایش بین‌المللی بزرگداشت حضرت علی بن محمد باقر (ع) (برادر امام جعفر صادق (ع)) در مشهد اردحال برگزار شد، با تاکید بر اهمیت به پا داشتن و حفظ فرهنگ اهل بیت (ع) و قرآن کریم گفت: بزرگترین امانت و منتی که بر مسئولان و ملت عزیز ایران گذاشته است این است که انقلاب اسلامی از یک طرف و از طرف دیگر عمر حیات ما را مصادف با این زمان قرار داده که ما در یک فضای اسلامی و برخاسته از اندیشه مکتب الهی و مکتب اهل بیت تنفس کنیم.

وی عنوان کرد: فکر نکنیم که پیروزی انقلاب ما از 15 خرداد 1342 یا سال 1357 شروع شده است و تا امروز ادامه دارد بلکه این مسیر از دوران بنی امیه و بنی عباس و واقعه عظیم کربلا و از آن و انحرافی که اتفاق افتاد و همه هجرت‌ها، مجاهدت‌ها و مبارزات تا امروز آمده و ما این عقبه را در نظام اسلامی‌مان داریم. چنانچه تاریخ زندگی هر کدام از امامزادگان را نگاه کنیم، می‌بینیم که این‌ها بدون شک از یک حکومت زور جوری مجبور به هجرت شدند و به نقطه دیگری وارد شدند و در آن نقطه نیز حتماً برای فرهنگ و دین تلاش کردند و در جاهایی توفیق پیدا کردند.

رئیس مجلس افزود: امامزادگان در همین ایران اسلامی ما در دوران بنی عباس حکومت تشکیل دادند و چندین سال حکومت برقرار کردند و مبارزه کردند و به شهادت رسیدند. امروز وقتی از سبک زندگی و مجاهدت، هجرت و هم چنین از حرکت فرهنگی حرف می‌زنیم، و باورمان این است که اگر ایمان آوردیم و می‌خواهیم تجارتی بکنیم که سودمندترین تجارت باشد و از عذاب الهی به دور باشیم باید خالصانه با مال و جانمان در خدا مجاهدت کنیم. بنابراین اگر امروز به زیارتگاه‌هایی نظیر مشهد اردهال می‌رویم، حاکی از یک فرهنگ عمیق دینی برخاسته از قرآن و مکتب اهل بیت (ع) است. انقلاب اسلامی ریشه در این فرهنگ دارد و یک مکتب انسان ساخت و ایسم دست این و آن نیست بلکه حرکت ما مبتنی بر سنت‌های الهی است.

قالیباف با بیان اینکه «هرجا که در سرزمین ایران جنگ و اتفاقی رخ داد، همیشه بخشی از کشور ما جدا شد و همواره یک قرارداد ننگینی را پذیرفتیم»، اظهار کرد: اما در دوران انقلاب اسلامی که رژیم بعثی با هدایت و حمایت کشورهای مستکبرین دنیا به کشور اسلامی ما حمله کرد، من و امثال من شاهد و ناظر بودیم و به عنوان یک راوی ایام دفاع مقدس و یک رزمنده می‌گویم که در ابتدای جنگ که بنی صدر فرماندهی کل قوا را به دست داشت این حرف مطرح می‌شد که این امکان و ظرفیت و نیرو را نداریم که بتوانیم در برابر دشمن ایستادگی کنیم و راهبرد این بود که زمین بدهیم و زمان بدهیم تا بعد ببینیم چه کار می‌توانیم بکنیم؛ این شرایط 7 الی 8 ماه ابتدای دوران دفاع مقدس بود که بنی صدر که تفکرات او برخاسته از فرهنگ جهاد و شهادت و باور به سنت‌های الهی نبود، فرماندهی نیروهای مسلح را بر عهده داشت.

وی ادامه داد: همچنین نوع اداره جنگ از سوی بنی‌صدر نیز مبتنی بر تجهیزات و امکانات بود و می‌گفتند که علم می‌گوید اگر می‌خواهی در برابر دشمن بجنگی، باید سه برابر دشمن تجهیزات داشته باشید تا بتوانید او را شکست دهید و چون ما یک دهم دشمن نیز امکانات نداریم، پس نمی‌شود جنگید، اما وقتی این تفکر از گردونه اداره جنگ خارج شد و حضرت امام (ره) فرماندهی نیروهای مسلح را که به بنی صدر داده بود، از او پس گرفت، نگاه و باور تغییر کرد و در جبهه وحدت پیش آمد و ارتش و سپاه با هم ممزوج شدند و همه در پاسخ به مطالبه امام راحل در کنار هم قرار گرفتیم و موفق شدیم؛ می‌بینیم که شروع موفقیت‌ها و عملیات‌های پیروزمندانه ما در دفاع مقدس بلافاصله بعد از دو ماه از تغییر تفکر اداره جنگ صورت گرفت. بنی صدر اجازه ورود مردم به عرصه دفاع مقدس را نداد در حالیکه دستور بسیج صادر شده بود و بسیجی‌ها نیز به میدان آمده بودند و در جبهه حضور داشتند ولی او می‌گفت که این‌ها آموزش ندیدند و بلد نیستند و ما نیز اسلحه نداریم که به اینها بدهیم اما وقتی تحول در اداره جنگ انجام شد، مردم به میدان آمدند.

27215

کد خبر 1959900