یک‌شنبه 30 دی 1403

قانون راهبردی لغو تحریم‌ها، دست مذاکره‌کنندگان را باز کرد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
قانون راهبردی لغو تحریم‌ها، دست مذاکره‌کنندگان را باز کرد

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر قانون راهبردی لغو تحریم‌ها نبود دست مذاکره‌کنندگان ما در احیای برجام خالی بود، ما باید به سمت افزایش قدرت بازدارندگی و حمایت از جبهه مقاومت پیش می‌رفتیم.

به گزارش مشرق، وحید جلال زادهشامگاه چهارشنبه در نشست خبری ستاد قالیباف در بندرعباس افزود: در مورد سیاست خارجی باید بگوییم که قالیباف در این چهار سال چون عضو شورای عالی امنیت ملی و از سال ها قبل عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، آگاهی لازم را دارد، وی نگاه تعادلی دارد و آن اینکه ما به جز رژیم صهیونیستی، برای تامین منافع ملت ایران با همه کشورها بتوانیم سر میز مذاکره بنشینیم.

وی گفت: با قالیباف در کمیسیون عالی مجلس، قانونی راهبردی لغو تحریم ها را تصویب کردیم که رهبر معظم انقلاب آن را از قوانین خوبی که مجلس ایران تصویب کرد، برشمردند زیرا کشور را از بلاتکلیفی نجات داد.

جلال زاده با بیان اینکه آقای ظریف کم لطفی کرد و خطا رفت، تصریح کرد: من عضو کمیته هسته ای شورای امنیت ملی هستم و یک سال و نیم در دولت سابق بودم، اگر این قانون راهبردی نبود دست مذاکره کنندگان ما در احیای برجام خالی بود.

وی تاکید کرد: اگر در مورد هر برنامه آقای قالیباف نتوانم ضمانت بدهم در مورد توسعه سواحل دریا باید به شما بگویم که این شخصیت با آن سوابقی که در حوزه اجرایی دارد قطعا پایتخت دوم اقتصادی را در سواحل دریا ایجاد خواهد کرد و تخصص وی در کارهای بزرگ است که با امکانات دولتی و غیردولتی بتواند آنها را به ثمر برساند.

عضو ستاد قالیباف اضافه کرد: با شناختی که از محمدباقر قالیباف دارم قطعا وی منافع مردم و مطالبات محلی و منطقه‌ای را مدنظر دارد.

جلال زاده در باره واردات خودرو یادآور شد: مجلس به این موضوع اتفاق نظر داشت و نظر آقای قالیباف این بود که بیشتر از این نباید به خودروسازان داخلی رانت و فرصت بدهیم که با جان مردم بازی کنند و دیگر نیازی به تصویب مجلس نیست بلکه رییس جمهور می‌تواند برای ورود خودرو صفر کیلومتر یا کارکرده تصمیم بگیرد و آن تصمیم را عملی کند.

وی همچنین درباره تقسیمات کشوری اظهار کرد: همه مباحث مربوط به این موضوع در دست دولت نیست و از مسائلی است که مجلس هم باید مصوب کند؛ در بحث تقسیم استان‌ها ملاحظات فراوانی وجود دارد، اگر تقسیم استان هرمزگان منافع آن را تامین کند و در راستای رونق و پیشرفت باشد، آقای قالیباف یا هر انسان آگاهی این تصمیم را می‌گیرد.

جلال زاده درباره اجماع جلیلی و قالیباف نیز تصریح کرد: برخی علاقه‌مندان در جبهه انقلاب معتقدند که اگر اجماعی بین نامزدهای اصلی این جریان صورت بگیرد به نفع جریان انقلاب و پیشرفت کشور تمام خواهد شد.

نماینده ارومیه در مجلس افزود: در توییت و در مصاحبه رسانه‌ای گفتند که تا آخر خواهیم ایستاد لذا دیگر باید منتظر باشیم ولی تا این لحظه که در محضر شما هستم اطلاعی در این زمینه ندارم، آقای قالیباف بنا دارد بماند و به رقابت خود ادامه دهد.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی همچنین خطاب به اصحاب رسانه هرمزگان بیان کرد: شما اهل رسانه هستید ما سیاسی‌ها و مدیران وقتی که نقدی می‌شود، نقدها را می‌شنویم یا پاسخ می دهیم یا قبول و جبران می‌کنیم، بعضی وقت‌ها تهمت زده می‌شود و اگر ما به تهمت پاسخ ندهیم این ملکه ذهن می‌شود و می‌گویند حتما چیزی بوده که از آن گذشتند و اقدام نکردند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا از اصولگراها در دولت کمتر استفاده کردند گفت: در مورد هرمزگان نمی‌توانم تشخیص بدهم که اینطور بوده یا نبوده است اما آقای قالیباف برای هر 32 استان و همچون استان شما یک برنامه اعلام کرده است و تنها نامزدی که به دریا و اقتصاد دریاپایه اشاره کرد آقای قالیباف بود.

جلال زاده همچنین گفت: امنیت مردم، خط قرمز ما است اما دیوار کشیدن به معنی خط منافع اقتصادی نیست اما درباره اتباع بیگانه تنها نامزدی که به موضوع ساماندهی اتباع بیگانه اشاره کرد آقای قالیباف بود.