قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای حمایت از 3.5 میلیون خانوار تشکیل شد
تهران - ایرنا - قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با مشارکت سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و آستان قدس رضوی برای حمایت از سه و نیم میلیون خانوار نیازمند، تشکیل شد.
به گزارش روز سه شنبه سپاه نیوز در پی رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سخنرانی تلویزیونی نیمه شعبان مبنی بر رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه در ماه مبارک رمضان، به دعوت سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جلسه مسئولین نهادهای حمایتی به منظور هماهنگی، همافزایی و مشارکت در این اقدام مومنانه و انسان دوستانه در محل ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد؛ مقرر شد قرارگاهی بنام مبارک امام حسن مجتبی (ع) با ترکیبی از نهادهای حمایتی و وزارت صمت، اقدامات مربوط به سیاست گذاری، برنامه ریزی، سازماندهی و اجرای طرحها و برنامه های کمک به نیازمندان و فقرا در جامعه را عهدهدار شود.
فرمانده کل سپاه در نخستین جلسه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به فلسفه تشکیل این قرارگاه و شرایط حاکم ناشی از بیماری کرونا در کشور گفت: هرچند این ویروس به عنوان یک بیماری همهگیر و جهانی تقریبا همه کشورها و ملتها را تحت تاثیر قرار داده است، اما در کشور ما فراتر از یک ویروس، ملت ایران با ویروس های دیگر مانند تحریم، عملیات روانی و حتی ارعاب برای تهاجم نظامی به طور همزمان دست و پنجه نرم می کنند؛ اما به فضل الهی ظرفیت های بالنده و بالفعل امروز ما در مقایسه با کشورهای پیشرفته در این صحنه، درخشش و تمایز شگفت انگیزی از خود بروز داده است.
وی افزود: مقایسه رهبر معظم انقلاب از رفتار زیبای ملت ایران در رویارویی با کرونا با رفتار و عملکرد دنیای غرب در این ماجرا که به شکل بیسابقهای عجز و ناتوانی اروپا و آمریکا در مواجهه با این پدیده را به جهان مخابره کرده است، دلالت بر ظرفیت عظیم نظام و چشمه های جوشان عاطفه و همبستگی عاطفی بین نظام و مردم در روند مدیریت و پیشگیری موفقیتآمیز از این بیماری دارد.
سردار سلامی با اشاره به پیامدهای ناشی از تصمیم گیری های کرونائی در کشور از جمله تعلیق و یا از بین رفتن تعدادی از مشاغل که شرایط سختی را برای برخی از هموطنان عزیز تحمیل کرده است؛ خاطرنشان کرد: بر اساس تدبیر و رهنمود حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب، رزمایش همدلی و نهضت کمک مومنانه که به حمدالله مورد استقبال آحاد دستگاه ها قرار گرفته است، ظرفیت و فرصت مناسبی را برای جلوگیری از تبعات و پیامدهای این بیماری به ویژه بر اقشار محروم و کم برخوردار در جامعه فراهم آورده است.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: خدای بزرگ را شاکریم که علاوه بر عزم و بهجت عمومی در سطح جامعه، امروز همه نهادها با انگیزه، استعداد و ظرفیت های بالای در اختیار، راهبرد قوی تلاش، همدلی و هم افزایی برای غلبه بر مشکلات را با کمک مردم اتخاذ کردهاند و با پیوند زدن اراده و سازماندهی امکانات خود برای کمک مومنانه به حدود 3.5 میلیون خانوار، مصمم و مجاهدانه به صحنه آمده اند.
سرلشکر سلامی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و قرارگاههای فرعی استانی با مشارکت بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، آستان قدس رضوی، سپاه، بسیج و همچنین دولت را ظرفیتی قدرتمند و تعیینکننده برای کاهش بخشی از مشکلات جاری مردم توصیف و یادآور شد: علاوه بر این نهادها انتظارات است آحاد مردم برخوردار به ویژه خیرین که همواره پیشتاز خیرات و یاری رسانی به اقشار آسیب دیده بوده اند در حد بضاعت حضور زیبای خود در این نهضت الهی را به نمایش بگذارند و به کمک هموطنان عزیز نیازمند بشتابند.
همچنین در این جلسه محمد مخبر، رییس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره)، با اظهار خرسندی از اراده جمعی برای مجاهدت در این نهضت بزرگ، بر رسیدگی فوری به مشکل معیشت اقشار آسیب دیده و بیکار شدگان ناشی از شرایط پدید آمده پس از بیماری کرونا تاکید کرد.
مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) هم با اشاره به ضرورت هماهنگی و پایش جدی در راهبری کمکها در مسیر واقعی و مطالعه شده، اهمیت ثبت کد ملی و اطلاعات افراد مشمول حمایت ها در سامانه های مشخص را یادآور شد و تاکید کرد: باید شرایطی را فراهم آوریم که هر نهاد در چارچوب برنامه تعیین شده توسط قرارگاه به نام خود کمک های پیش بینی شده را به خانوارهای نیازمند برساند.
رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با اشاره به ظرفیتهای کشور در عبور از شرایط جاری برغم برخی از مشکلات، اهمیت اطلاع رسانی و تبیین وضعیت برای مردم و ارتقای حس همکاری و همراهی آنان را خاطر نشان ساخت.
پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه با تاکید بر اهمیت سطح بندی مشکلات کلان و خرد مردم و کشور در شرایط فعلی، از اقدامات اخیر بنیاد مستضعفان در کمک به خانواده های تحت پوشش کمیته امداد، زندانیان و نیز اقشار مردم خبر داد.
در این جلسه اعضا بسیج را مناسب ترین مرجع و متولی برای شناسایی افراد نیازمند با استفاده از ظرفیت های محله محور و توزیع بسته های حمایتی و کمک های مومنانه پیش بینی کننده دانستند.
به عنوان گام اول مقرر شد بسته های حمایتی نهادها برای سه و نیم میلیون خانوار در سراسر کشور در اسرع وقت آماده و با هدایت و نظارت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در تهران و مراکز استانها از طریق شبکه توزیع بسیج با نام و برچسب نهاد مربوطه برای خانوادهها ارسال گردد.
*س_برچسبها_س*