یک‌شنبه 4 آذر 1403

قفل سکونت در این شهر پس از 44 سال گشوده شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
قفل سکونت در این شهر پس از 44 سال گشوده شد

اقتصادنیوز: عملیات بازسازی شهر مرزی نفت شهر در قصرشیرین در غرب کرمانشاه که در جریان جنگ تحمیلی به طور کامل تخریب شده بود با پیگیری‌های مسوولان نتیجه داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، آلوده بودن بخشی از زمین های منطقه مرزی نفت شهر پس از جنگ تحمیلی به مین و مواد منفجره دلیل عدم سکونت ساکنان و اهالی نفت شهر بود که عملیات بازسازی این شهر با نام امام جواد (ع) شهریور ماه سال 93 با حضور مسوولان استانی و جمعی از اهالی چشم انتظار بازگشت به سرزمین مادری آغاز شد و پس از آن بازهم تا زمان دولت سیزدهم راکد ماند.

با تلاش های دولت سیزدهم اکنون 170 قطعه زمین برای واگذاری به افرادی که دارای کد بازسازی هستند جهت سکونت در نفت شهر مشخص شده است که البته طبق آمارهای موجود 320 نفر دارای کد بازسازی هستند که تا کنون تنها 39 نفر از متقاضیان جهت دریافت زمین مراجعه کرده اند.

فرماندار قصرشیرین روز یکشنبه در جلسه واگذاری اراضی نفت شهر به متقاضیان با تسلیت شهادت تعدادی از هم وطنان در راسک و جاسک و مستشاران در سوریه از قرعه کشی و مشخص شدن 39 قطعه زمین به افرادی که دارای کد بازسازی هستند جهت ساخت برابر ضوابط و مقررات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد.

«محمد نجفی» افزود: این افراد پس از گذشت 44 سال از جنگ تحمیلی می توانند با دریافت زمین جهت بازسازی واحدهای مسکونی خود در روستای منصور آباد نفت شهر از توابع دهستان سومار بخش سومار اقدام کنند که این مرهون تلاش ها و زحمات افراد زیادی است که در گذشته تاکنون متحمل شده اند تا به این مرحله برسد و در این راه پیگیری های زیادی انجام شده است.

وی اظهار کرد: در مجموع 320 متقاضی دارای کد بازسازی هستند که 170 قطعه زمین برای واگذاری به افراد دارای کد مشخص و جانمایی شده که با قرعه کشی به افراد متقاضی که کد خود را ارائه و برای ساخت واحد مسکونی در روستا اقدام کنند واگذار می شود که البته باید طبق شرایط و تعهداتی که به بنیاد مسکن می دهند، عمل کنند.

وی با بیان اینکه در واگذاری اراضی اولویت به افرادی است که دارای کد بازسازی هستند، ادامه داد: اکنون این 39 نفر می توانند برای تهیه نقشه و صدور پروانه و دیگر اقدام های لازم و دریافت تسهیلات برای بازسازی واحدهای خود اقدام کنند.

جمعیت نفت شهر قبل از جنگ تحمیلی به هفت هزار تن می رسید و زبان مردم این شهر کرُدی است که از طوایف و تیره های کلهر ایوانی، کله پا، زوله، سنجابی، کرندی و باوند پور تشکیل شده اند.

نفت شهر دارای پالایشگاه نفت بود که به نام شرکت نفت ایران و انگلیس براساس قرارداد دارسی شکل گرفت و بعد از اینکه نفت ملی اعلام شد، شرکت مذکور به نام شرکت ملی نفت ایران نامگذاری شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید