قهرمان هندی جام فجر: این مسابقات برایم تجربه خوبی بود
شیراز - ایرنا - تسنیم میر دارنده نشان طلا جام فجر از هندوستان با بیان اینکه این مسابقات برایم تجربه ای خوبی بود، اعلام کرد: برای نخستین بار است که از ایران دیدن می کنم و سطح مسابقات جام فجر عالی بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این بانوی قهرمان روز جمعه در حاشیه برگزاری دیدار نهایی بخش انفرادی پیکار های بین المللی بدمینتون جام فجر در سالن شهید دستغیب شیراز در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه ریزی مسابقات را خوب دیدم و هیچ مشکلی وجود نداشت و مسابقات مرحله به مرحله سخت تر شد.
وی اضافه کرد: خوشحالم که در اولین سفر به ایران موفق شدم مدال طلا بگیرم، سعی دارم در چنین مسابقاتی شرکت کنم تا امتیاز خود را در رده بندی جهانی بالا ببرم.
تسنیم میر گفت: ایران کشور زیبایی است که مردمان مهربان دارد و دوست دارم دوباره به ایران بیایم تا جاهای دیدنی را بیشتر ببینم.
قهرمان 2نفره: رقیبان سرسخت و خوبی داشتیم
دو تیم دو نفره روسیههمچنین شاپو والووا از روسیه دارنده نشان طلای 2 نفره بانوان با بیان اینکه در رقابت های جام فجر حریفان سر سختی داشتم، گفت: از این بازی ها تجربه خوبی کسب کردیم و همه چیز خوب بود.
وی تاکید کرد: بازیکنانی که در این جام شرکت داشتند با کیفیت بودند و اینکه در یک دوره مسابقه رقیبان خوبی داشته باشی بسیار مهم است.
والووا ادامه داد: برای نخستین بار است که ایران را می بینم هر چند نتوانستیم به دلیل درگیری مسابقات از شهر شیراز زیاد بازدید کنم اما شهر زیبایی را دیدم و مردم ایران هم مهربان هستند.
قهرمان 2نفره روس در مورد تیم ملی ایران که در فینال رقیب آنها بود، گفت: بازیکنان ایرانی عالی بودند و از دیدن بازیشان لذت بردم.
نایب قهرمان ایرانی: سطح مسابقات بالا بود
همچنین هاجر کبیری عضو تیم 2 نفره ایران که نشان نقره گرفتند هم به ایرنا گفت: سطح مسابقات به ویژه در انفرادی بسیار بالا بود و در تیمی هم رقابت سختی داشتیم.
وی اضافه کرد: بازیکنان خارجی که در این دوره شرکت داشتند با کیفیت بودند و نسبت به دوره گذشته (بیست و نهم) سطح مسابقات بالاتر بود.
کبیری افزود: خیلی دوست داشتیم تیم روسیه را شکست دهیم اما متاسفانه اینگونه نشد.
ساغر رفیعی و هاجر کبیری از ایران نشان نقره 2 نفره گرفتندبه گزارش ایرنا مرحله نهایی سی اُمین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون جام فجر در بخش بانوان روز جمعه در شیراز با قهرمانی ورزشکارانی از هند و روسیه در بخش انفرادی و 2 نفره پایان یافت.
این مسابقات که در سالن شهید دستغیب شیراز برگزار شد، در فینال بخش انفرادی، تسنیم میر از هندوستان به مصاف سوسانتا از اندوزی رفت که این بازی با نتیجه 2 بر یک به سود تنسیم میر از هند پایان یافت و مدال طلا گرفت، سوسانتا هم از اندونزی به مدال نقره بسنده کرد.
همچنین در بخش انفرادی نیز رپیسکا از روسیه و شاشیداران از هندوستان به مقام سوم مشترک دست یافتند.
روسیه قهرمان و ایران نایب قهرمان 2 نفره شدند
در بخش 2نفره هم تیم ساغر رفیعی و هاجر کبیری از ایران و تیم مالوا و شاپووالووا از روسیه برگزار کننده دیدار نهایی بودند که در نهایت روس ها به برتری 2 بر صفر دست یافتند و جام قهرمانی را از آن خود کردند، و تیم ایران هم نایب قهرمان شد.
همچنین در این بخش تیم نازنین زمانیو یگانه تفرشی و ساره امینیان و فاطمه بابایی از ایران به صورت مشترک شوم شدند.
به گزارش ایرنا، در این پیکارها 74 بازیکن در رده آقایان و 40 ورزشکار در رده بانوان از 16 کشور شرکت دارند.
رقابت های بانوان صبح ها و مسابقات آقایان هم بعد از ظهرها برگزار می شود.
این رقابت ها به دلیل وضعیت قرمز شیراز از نظر شیوع کرونا بدون حضور تماشاگران برگزار می شود.
تیم های ارمنستان، استرالیا، جمهوری آذربایجان، بلژیک، بلغارستان، کانادا، هند، قزاقستان، مالزی، پرتغال، اسلواکی، اوکراین، روسیه، اندونزی، عراق و ایران در سی امین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون فجر حضور دارند.
سی اُمین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون جام فجر، عصر جمعه 22 بهمن ماه با تعیین نفرات برتر در بخش آقایان و با حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در شیراز پایان می یابد.
بیست و نهمین دوره مسابقات بدمینتون بینالمللی جام فجر، بهمن ماه 98 با شرکت 14 تیم داخلی و خارجی و در 2 بخش بانوان و مردان به میزبانی سالن شهید آیتالله دستغیب شیراز برگزار شد.
25 هزار دلار جایزه برای ورزشکاران برتر این دوره مسابقات در نظر گرفته شده است.
تاریخ بدمینتون
بازی بدمینتون (Badminton) برای نخستن بار از کشور هندوستان با نام پونا آغاز شده است و سپس افسران ارتش انگلستان که در هندوستان حضور داشتند این ورزش را به کشورشان انتقال دادند.
این رشته در ایران هم برای نخستین بار هم توسط کارکنان شرکت نفت انگلستان در شهر مسجدسلیمان آغاز شد و اولین تیم ملی ایران هم در بازیهای آسیایی تهران در سال 1974 شرکت کرد که در بین 12 تیم، هشتم شد.
بدمینتون از سال 1992 در المپیک بارسلون به بازیهای المپیک اضافه شد. پس از آن بود که به میزان اعتبار این ورزش در کشورهای آسیایی مثل چین، کره، اندونزی، مالزی افزوده شد.