مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
علی مطهری گفت: بسیاری از این مشکلاتی که ما امروز داریم ناشی از اشتباهات گذشته ماست. یک کارهای غیر ضروری انجام دادیم. تسخیر سفارت امریکا واقعا چه ضرورتی داشت که تا به امروز گرفتار این موضوع باشیم؟ بخشی از تحریمها ناشی از همان است. چه ضرورتی بود؟ از کجا آب میخورد؟ آیا چپیها و کمونیستها نقش داشتند یا نه؟ سفارت شوروی نقش داشت یا نه؟
موتلفه با همه احزاب دنیا در ارتباط است و در ایران تنها حزبی هستیم که چنین موقعیتی دارد.
درباره قوه قضائیه اگر با همه یکسان برخورد کنند کارشان درست است. الآن متهمهای بزرگی مطرح هستند، تکلیفشان را معلوم نکردهاند با اینکه از نظر تاریخ پرونده مقدم هستند. روشن کنند اینهایی که درباره آقای الف میگویند درست است یا نه؟
علی مطهری گفت: ما باید بدانیم که فرزند انقلاب ما هستیم، و ما هستیم که انقلاب را به مسیر اصلی خودش باز میگردانیم. من شخصا معتقدم که برخی افراد فرصتطلب در نظام نفوذ کردهاند.
صادقانه میگویم یک نفر را گیر نمیآورید از اینها (منافقین) خوششان بیاید و همه با کلمات زشت و نفرت یادشان میکنند.
اقتصادنیوز: برخی از هنرمندان که اطلاعی از وابستگی یک خواننده به گروهکی تروریستی نداشتند پس از سوءاستفاده مجاهدین خلق، نسبت به این سازمان ابراز برائت کردند.
برخی از هنرمندان که اطلاعی از وابستگی یک خواننده به گروهکی تروریستی نداشتند پس از سوءاستفاده منافقین، نسبت به این گروهک ابراز برائت کردند.
اولین بار نبود که هنرمندان بدون اطلاع از ابعاد یک ماجرا نسبت به آن واکنش نشان دادند و احتمالا آخرین بار هم نخواهد بود، مگر اینکه یک بار برای همیشه با خودشان عهد ببندند در حیطهای که شناخت کافی ندارند، اظهار نظر نکنند!
حال با تایید رسمی خبر این ملاقات، انتظار می رود که جناب ظریف یا دستگاه دیپلماسی روشن سازد که چگونه به مذاکره با چنین عناصر معلومالحال و بدسابقهای در دشمنی با ملت ایران تن داده اند.
اعتماد آنلاین منتشر کرد: عباس سلیمینمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، در گفتوگوی ویدئویی با اعتمادآنلاین گفت: برادرم جلسات قرآن داشت و مسعود رجوی به خانه ما میآمد. دانشجویان خارج کشور تحت تاثیر بچههای مجاهدین بودند، اصلا نمیشد نباشند. نگاهم به حرکت مسلحانه سازمان مجاهدین مثبت بود. سال 57 آرم مجاهدین خلق را از پنجره ساختمان کنسولگری ایران در لندن آویزان کردم. نگاه منفی...
باران کوثری، نوید محمدزاده و رضا درمیشیان در انتخابات 1396 از حسن روحانی است و این حمایت با مطالبه رفع توقیف عصبانی نیستم صورت پذیرفت.
نبردهای مقابله به مثل ایران در خلیجفارس، برههای حساس و جالب از تاریخ جنگهای ایران و آمریکاست که در آن، نفتکش آمریکایی بریجتون و یک هلیکوپتر نیروی دریایی اینکشور مورد هدف قرار گرفتند.
نبردهای مقابله به مثل ایران در خلیجفارس، برههای حساس و جالب از تاریخ جنگهای ایران و آمریکاست که در آن، نفتکش آمریکایی بریجتون و یک هلیکوپتر نیروی دریایی اینکشور مورد هدف قرار گرفتند.
همین که سرانجام «جرم سیاسی» در عالم اجرا و نه صرفا در حد کلیات قانون اساسی به رسمیت شناخته شده اتفاق بزرگی است و کافی است به یاد آوریم قریب 40 سال انتظار، پشت این این اتفاق است.