مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
خانشقاقی سالها بعد از ساخت بلندترین ساختمان ایران و تهران در خیابان شاهآباد (جمهوری)، در مصاحبه با فصلنامه آبادی در سال 1374 گفته است: «شبهایی بود که تا صبح نمیخوابیدم و فکر میکردم که چطور مشکلات را یکییکی از سر راه بردارم بهخصوص وقتی به طبقات بالاتر رسیده بودم.»
سازمان ثبت احوال کشور در سایت خود اعلام کرد که صاحبان این نامها و نامهای خانوادگی باید برای تغییر اسامی خود اقدام کنند.
تنها دستاورد گرامافونی است که دکتر مصدق برای ازدواج اهدا کرده بود و بیش از آن چیز زیادی دستگیر خواننده نمی شود جز آن که باخبر میشویم نامه های سیاسی دکتر فاطمی و مالامال از عشق به ایران و مصدق را از بین می برده و فاطمی را میرنجاند!
پایگاه اطلاعرسانی پژوهشکده تاریخ معاصر نوشت: تقیزاده با اشاره به وجود بحران در کشور و دفاع از خدمات نظامی رضاخان و دولت او در استقرار امنیت و آرامش در کشور، تصمیم مأخوذه اکثریت و امضای تغییر سلطنت را کاری باعجله و شتاب غیرقانونی دانست.»
سوال من این است که چرا میگویند عدهای خلبان زیردست جهانبانی تربیت شدهاند؟ او به چهکسی آموزش داده است؟ کی و کجا؟ در پرونده جهانبانی یکبار هم اسم معلمخلبان به کار برده نشده است.
این هفته سالروز انتشار اولین اسکناس 500 تومانی را پست سر گذاشتیم. با لحاظ کردن تورم میتوان فهمید که باارزشترین اسکناس تاریخ ایران کدام اسکناس بوده است.
اقتصادنیوز: اعتماد در یادداشتی به حاشیه های اخیر اتاق بازرگانی ایران پرداخته است.
مبلغ نوشت: در تلگرافی به تاریخ اول خرداد 1305که از کاظمین به ایران ارسال شده است خبر تخریب بقیع توسط وهابیان در ایران منتشر میشود. تیمورتاش وزیر دربار پهلوی در نامهای به تاریخ هفتم خرداد 1305 خطاب به رضاشاه ضمن اشاره به دستور وی جهت پیگیری قضیه ناگوار اعتاب بقیع، اعلام میکند که مقرر شده است کمیسیونی متشکل از روحانیون و رجال درجه اول تشکیل شود.
توضیح شاملو درباره نماندنش در غرب و بازگشتاش به ایران خواندنی است: «من اینجایی هستم. چراغم در این خانه میسوزد، آبم در این کوزه ایاز میخورد و نانم در این سفره است. اینجا به من با زبان خودم سلام میکنند و من ناگزیر نیستم در جوابشان بُنژور و گودمُرنینگ بگویم.»
در این تصویر ولادیمیر پلاتونوویچ لیاخوف، هفتمین فرمانده روسی بریگاد قزاق ایران را در کنار سفیر روسیه و همسرش مشاهده می کنید.
طبق آنچه در کتیبههای قدیمی مربوط به تاریخچه طهران پیدا شده، پس از فتح شیراز بهدست آقامحمدخان قاجار یا همان بنیانگذار دودمان قاجاریه و با سقوط حکومت زندیه، خانواده سلطنتی زند به روستای یافتآباد در تهران منتقل _ تبعید_ شدند تا برای جلوگیری از کودتا و هر گونه آشوب تحت مراقبت قرار گیرند.
از این روز به عنوان «یوم التوپ» هم یاد میکنند که آشکار است به لحاظ دستوری درست نیست، اما نه محمد علی شاه و نه مشروطه خواهان به دستور زبان نمیاندیشیدند به دستوری میاندیشیدند که آرمان مشروطه را میخواست بر باد دهد
حکایت مجلس مشروطه و عدالتخانه در ایران از همان ابتدا برای نظام سلطانی قاجار و جامعهی استبداد زدهی ایران آن قدر غریب مینمود که هنوز از پس قبول بیزحمت آن در ابتدا و صدور فرمان مشروطیت، نیت خیر پشت حکم ملوکانهی مظفرالدینشاه را باور نداشته و نداریم و او را شاه ضعیف و بیمار میخوانیم و گویی همان شیوهی محمدعلیشاهی را برای به توپ بستن مجلس به عنوان یک خالصسازی سخت و خشن، بیشتر باور...
از این روز به عنوان «یوم التوپ» هم یاد میکنند که آشکار است به لحاظ دستوری درست نیست اما نه محمد علی شاه و نه مشروطه خواهان به دستور زبان نمیاندیشیدند به دستوری می اندیشیدند که آرمان مشروطه را میخواست بر باد دهد
سردار حاجی زاده: " اگر آمریکا و غربیها از صدام حمایت نمیکردند، جنگ دو یا سه سال بیشتر طول نمیکشید / صداوسیما برنامه مناظره پخش و استاد دانشگاه از آمریکا و غرب حمایت میکند / استارلینک؛ پروژه علیه ملت ایران است / در آزمایشهای موشکی و رزمایش باید اعتراضات آقایان را تحمل میکردیم.