محمد بن زاید
محمد بن زاید
خالد بن محمد بن زاید، متولد 1982 بزرگترین فرزند رئیس امارات است که معاون مشاور امنیت ملی، رئیس دستگاه امنیت کشور و رئیس دفتر اجرایی ابوظبی بوده است.
رئیس امارات پسرش خالد را به عنوان ولیعهد ابوظبی تعیین کرد.
روز چهارشنبه، شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی با صدور حکمی شیخ خالد بن محمد بن زاید آل نهیان، را با تصویب شورای عالی فدرال، با صدور حکمی به عنوان معاون رئیس جمهور این کشور منصوب کرد.
اقتصادنیوز: خالد بن محمد بن زاید، پس حاکم امارات به عنوان ولیعهد ابوظبی تعیین شد.
شواهد نشان می دهد رهبران امارات و عربستان از یکدیگر دور شده اند چرا که از زویایی متفاوت مسائل را رصد می کرده و همچنین سبک رهبری شان نیز با یکدیگر متفاوت است.
بنا به روایت وال استریت ژورنال شواهد نشان می دهد رهبران امارات و عربستان از یکدیگر دور شده اند چرا که از زویایی متفاوت مسائل را رصد می کرده و همچنین سبک رهبری شان نیز با یکدیگر متفاوت است.
منابع خبری بامداد دوشنبه از درگیری شدید بین معترضان و نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی مقابل محل اقامت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم در قدس اشغالی خبر دادند.
"فداء کیوان" زن مسلمان اسرائیلی (عرب 48) ساکن شهر حیفاست که در زمینه عکاسی فعالیت می کند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس امروز (یکشنبه، 26 مارس) در نامهای به «آنتونی بلینکن» اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. به گزارش الجزیره، آنها در این نامه در واکنش به سخنان «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در انکار وجود ملت فلسطین و لزوم محو روستای «حواره»، از آمریکا خواستند تا به اقدامات و اظهارات ضد...
وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس امروز (یکشنبه، 26 مارس) در نامهای به «آنتونی بلینکن» اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
وزاری خارجه کشورهای عربی خلیج فارس در واکنش به سخنان «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در انکار وجود ملت فلسطین و لزوم محو روستای «حواره»، از آمریکا خواستند تا به اقدامات و اظهارات ضد فلسطینی پاسخ دهد.
یک هیأت اماراتی در دیدار با نتانیاهو درباره عواقب اقدامات دولتش در قبال فلسطینیها هشدار داده اند.
اقدامات کابینه جدید رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها علاوه بر اظهارات جنجالی سران این رژیم، انتقاد شدید بینالمللی از این کابینه را که به نظر میرود به سمت افراطیگری بیشتر تحت رهبری ایتمار بن گویر و بزالل اسموتریچ میرود، برانگیخته است.
هم اسرائیل و هم جامعه جهانی، نسبت به تبعات هر گونه اقدام نظامی علیه ایران واقف هستند. آنها به خوبی میدانند که ایران در شرایطی فعلی، عراق سال 1991 یا افغانستان 2001 و حتی بغداد سال 2003 نیست که بتوان به آسانی در میدان نظامی به پیروزی دست پیدا کرد. هم در سطح نظامی مستقیم و هم در سطح نیابتی، جمهوری اسلامی ایرانی از توانایی مانور قابل توجهی برای پاسخگویی برخوردار است. حتی در بدبینانهترین...