پنج‌شنبه 8 آذر 1403

نخستین جشنواره فرهنگی هنری و پویش مردمی «کاشت نهال انتظار» برگزار می‌شود

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
نخستین جشنواره فرهنگی هنری و پویش مردمی «کاشت نهال انتظار» برگزار می‌شود

همزمان با اعیاد شعبانیه و در آستانه هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، پویش مردمی کاشت نهال مثمر و نخستین جشنواره فرهنگی هنری «نهال انتظار» در کشور آغاز شده و از سایت ویژه این جشنواره رونمایی شد.

به گزارش مشرق، این مراسم که در دفتر مرکزی موسسه فرهنگی هنری منتظران منجی (ع) مجری این جشنواره در شهرری برگزار شد، عده‌ای از فعالان و دغدغه‌مندان محیط زیست سالم و کاشت گیاهان و نهال‌های مثمر، اصحاب رسانه و مهمانان ویژه همچون سیدعلی یزدی‌خواه (نماینده مردم تهران و ری در مجلس شورای اسلامی)، مهدی مالمیر (معاون فرهنگی - اجتماعی شهرداری منطقه20)، خانم مهدیه حسنی (مدیر دفتر وزارت ارشاد اسلامی در شهرری) حضور داشتند.

در ابتدای برنامه مدیرعامل موسسه منتظران منجی (ع) ضمن تبریک اعیاد شعبانیه از پیشنهاد دهندگان این طرح و همکارانشان قدردانی کرده و آنچه که موجب جذابیت این جشنواره می‌شود را اصل روح انتظار دانست.

رضا قریبی اظهار داشت: همانطور که در فرمایشات مقام معظم رهبری تاکید بر امید و امیدآفرینی در جامعه بسیار به چشم می‌خورد، موسسه از همین منظر و با نگاه به ارتباط کاشت نهال با مقوله امیدآفرینی وارد این عرصه شده است تا از این طریق با آحاد مختلف جامعه ارتباط برقرار کند.

در ادامه برنامه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از حضور در این مراسم بیان داشت: این گونه اقدامات ارزشمند که با مبانی اعتقادی ما گره خورده در نظام برنامه ریزی کشور جایش خالیست.

سیدعلی یزدی‌خواه گفت: قبل از انقلاب کمتر از 5 هزار هکتار فضای پارک جنگلی داشتیم و به برکت انقلاب طی این 44 سال به حدود پنجاه هزار هکتار یعنی بیش از 10برابر رسیده است.

او گفت: امسال وزارت جهاد کشاوری برای کاشت یک میلیارد نهال در کشور برنامه ریزی کرده که در سالهای آتی اجرا کند و شهرداری تهران طی دوره شورای شهر کنونی بایستی 5 تا 7 هزار هکتار به فضای سبز شهری و کمربند سبز تهران اضافه کنند. اما هیچ یک از این طرح‌ها با مبانی اعتقادی ما تلاقی نداشته‌اند و عمده این طرح‌ها تنها برای جلوگیری از ساخت و سازهای بی رویه و کمربند سبز شهرها یا تلطیف هوا اجراشده‌اند.

وی افزود: در خیلی از نقاط دنیا نگهداری درختان مثمر و فضای سبز حاشیه خیابان‌ها و محلات با دانش آموزان است که از طریق آموزش‌هایی از همان دوره نوجوانی این رفتار در ایشان نهادینه بشود.

این نماینده تهران تاکید کرد در راستای اجرای هرچه بهتر این جشنواره و پویش مردمی می‌توان توسط جهاد کشاورزی یا بسیج و دیگر نهادها در قالب یک طرح مشارکتی در جاهایی که زمینه وجود دارد مخصوصا کاشت درختانی که آب‌بری کمی دارند در محیط‌های منابع طبیعی ما صورت گیرد که اجرای آن کمک به طرح‌های ملی از قبیل بیابان زدایی و خوراک دام‌ها و یا تلطیف هوا و حتی اشتغالزایی و افزایش تولید خواهدبود. بنابراین از نهادها و مسئولین ذی‌ربط میخواهم که از این جشنواره حمایت کنند.

برای اطلاع از مشروح بیانات میهمانان و مسئولین و همچنین جزئیات این طرح به سایت جشنواره مراجعه کنید.