نصرالهی: ایران به دنبال صلح و ثبات در منطقه است
رئیس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد با بیان اینکه باید جنایات رژیم اسرائیل را به درستی تبیین کنیم تا حقانیت و اقتدار ایران مشخص شود، گفت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال صلح، ثبات و آرامش در جغرافیای منطقه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، اکبر نصراللهی رییس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد تهران مرکزی امروز در نشست تبیین علل و نتایج پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برگزار شد در خصوص جزئیات عملیات ایران و ابعاد رسانه ای آن گفت: قبل از انجام این عملیات در رسانههای خارجی گفته میشد ایران میترسد و نمیتواند حمله کند چرا که راهبرد انها ناتوانی و ندیدن توانمندیهای جمهورس اسلامی ایران بود و همه انهایی که این حرفا را میزدند تمام توییت هایشان را حذف کردند و حالا میگویند کارتان بیهوده بوده چون تلفاتی نگرفتید.
وی ادامه داد: این از آن دروغهای بزرگ است و باید بررسی، تببین و گفته شود و این وظیفه دانشگاه، نخبگان، علما و مسولان است که جزییات عملیات را تا جایی که منع امنیتی نداریم بگویند.
نصراللهی با اشاره به اینکه گفتند تلفات این عملیات از چهارشنبه سوری کمتر است خاطرنشان کرد: این در حالی است که ایران با این عملیات ثابت کرد موشک هایش به اسرائیل میرسد. گفته شد که اقدام جمهوری اسلامی ایران به دلایل مختلف پیشگیرانه نبوده و بعد از تجاوزات رژیم صهیونیستی و بعد از ترور دانشمندان ایرانی، حملات به مراکز هسته ای و اقتصادی و حمله به کنسولگری ایران در سوریه انجام شد. در حالی که اقدام الان ایران میتواند اعتمادزا باشد آن هم در فضایی که اسلام هراسی وجود دارد.
رئیس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد ادامه داد: اسرائیل گویا اشراف اطلاعاتی، قدرتمندی، قلدری و توانمندی جمهوری اسلامی و گروههای مقاومت و 7 اکتبر را یادش رفته و اینکه چه اتفاقی افتاد و داشت یادش میرفت و با این اعتماد به نفس کاذبی که داشت حمله به کنسولگری ایران را انجام دادند و فکر نمیکردند ایران اقدامات خود را انجام دهد.
نصراللهی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران صدها پهپاد و موشک را روانه سرزمین اشغالی کرده و با اطلاع قبلی؛ این یعنی ایران دارد میگوید شما دیگر غافلگیر هم نشدید و میتوانستید کمک هم بگیرید کما اینکه آمریکا و فرانسه هم به کمکش آمدند اما موفق نشدند.
وی با تاکید بر اینکه عملیات ایران برای نیروهای مقاومت امید به همراه داشته گفت: این اتفاق پس از 6 ماه بی تفاوتی جوامع بین الملل رخ داد. هم در داخل هم خارج و هم در کشورهای منطقه، وحدت و امید را زنده کرد و موجب شد ما وحدت داخلی بی نظیری را شاهد باشیم. یک شادابی و امید و رویش از مردم میبینیم مردم متحد شدند چه چپ چه راست چه منتقدینی که زیر بار گرانی ها هستند. این یک حقیقت است که اعتماد و اقتدار ملی در سال های گذشته آسی دیده است، اما نکته مهم دادن جرات به نیروهای مقاومت و کشورهای منطقه و همچنین مردم و دولت هاست اینکه بگوییم میشود کاری کرد اگر بخواهیم.
رئیس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد ضمن اشاره به حرفهای فضای مجازی و اینکه میگویند این همه هزینه برای نیروهای مسلح بیهوده بوده گفت: عملیات ایران اینجا ثابت کرد که فایده دارد و نیروهای مسلح کارامد هستند. شکست اسرائیل در میدان عمل 7 اکتبر نشان داد که همه گذاره هایی که در کتاب ها و فیلم هایشان میگفتند همه شکست خورده است. نکته مهم تر بحث شکست اسرائیل در میدان دیپلماسی است. اسرائیل فکر نمیکرد جمهوری اسلامی این اقدام هوشمندانه را انجام دهد و دیشب هم در شورای امنیت ملی شکست خورد. اعتماد زایی ایران در این عملیات یعنی جمهوری اسلامی گروه های امدادی، بیمارستان ها، منازل مسکونی و.. هدف قرار نمیدهد.
نصراللهی تاکید کرد: الان یک سانسور عجیب را شاهد هستیم. هیچ فیلم و مستنداتی از نتایج عملیات ایران در اختیار نداریم و اسرائیل در این زمینه موفق بوده اما عملا مردم هیچ تظاهراتی برای حمایت رژیم صهیونیستی انجام نمیدهند بلکه برعکس علیه این رژیم در دنیا شاهد تجمع هستیم. آنها انکار نتایج عملیات پهبادی را پیش گرفتند تا عملیات ایران را کوچک نشانش دهند اینکه حمله خنثی شده یا یک کودک ده سال فقط مجروح شده و هزینه های دلاری و ریالی ایران را بیهوده نشان دهند و تولید اخبار جعلی را زیاد کنند.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی الان عده ای در فضای مجازی وکیل مدافع شیطان شدند چه می گویند؟ دقیقا با همان ادبیات رژیم صهیونیستی در فضای مجازی صحبت میکنند. اینکه می گویند این عملیات یک نمایش از قبل برنامه ریزی شده است یا 231 شکلیک بی حاصل و ناموفق بوده و یا قیمت دلار از سرعت پهباد بیشتر است و....
رییس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد گفت: حالا چه باید کرد؟ من فکر میکنم نظامیان به خوبی کارشان را در این مرحله انجام دادند و حالا وظیفه دانشگاهیان و فعالان رسانه ای است که تبیین عملیات و چرایی این عملیات را بازگو کنند. اعتماد به نفس مردم را بالا ببرند و وحدت را افزایش دهند. من فکر میکنم انجام این کارها بسیار مهم است. نباید فضا را احساسی کرد پس یا دادن اطلاعات و نقل قول های درست تحلیل مردم را بالا ببریم.
وی بیان داشت: تقوای مجازی، رفتاری و کلامی بسیار مهم است. به افرادی که کانال و پیج در فضای مجازی دارند یا سلبریتی ها چه ربطی دارد؟ مردم به این ها توجه میکنند به همین خاطر این افراد باید این تقوا را رعایت کنند. پشت مردم و منافع ملی قرار بگیرند و حرف های زرد را بازنشر ندهند. حرف های درست باید وایرال شود. لایک من باید هوشمندانه باشد. حالا حالاها باید این ماجرا و ابعادش طول بکشد و با یک اقدام درست فضای عملیات های 7 اکتبر و 26 فروردین و واقعیت های آن را بیان کنند.
وی عملیات وعده صادق را مهم و بی سابقه توصیف کرد و اظهار داشت: این عملیات فواید و نتایج بسیاری به دنبال دارد و می تواند اقتدار ملی را افزایش دهد و جبهه مقاومت را امیدوار کند.
نصراللهی ادامه داد: در این میان شیطنت لشگر رسانه غرب را شاهد هستیم، آنها تلاش دارند این عملیات بزرگ را کوچک و کاری عبث نشان دهند. باید مراقب دروغ های کنشگران رسانه ای غرب باشیم، ما باید روایت صحیح و اول از این عملیات و دلایل پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی را به درستی تشریح کنیم.
رئیس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد اسلامی از مسئولان خواست که به کمک رسانه ها بیایند و روایت اول از این علمیات مهم را در اختیار آنها قرار دهند تا ابعاد عملیات وعده صادق به درستی تشریح شود.
وی تاکید کرد: باید جنایات رژیم اسرائیل را به درستی تبیین کنیم تا حقانیت و اقتدار ایران اسلامی مشخص شود.
رییس دانشکده رسانه دانشگاه آزاد به نامگذاری سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و گفت: این نامگذاری بیانگر آن است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنگ، بی ثباتی و خشونت نیست و جهش تولید هیچگاه در جنگ و ناامنی محقق نمی شود.
نصراللهی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال صلح، ثبات و آرامش در جغرافیای منطقه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی است.