شنبه 29 دی 1403

نماینده مجلس: نفوذی‌ها در ترور هنیه نقش داشته‌اند، صحبت وزیر اطلاعات را باور نمی‌کنم

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
نماینده مجلس: نفوذی‌ها در ترور هنیه نقش داشته‌اند، صحبت وزیر اطلاعات را باور نمی‌کنم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وقوع حوادثی مثل ترور اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان مقاومت در ماه‌های اخیر، گفت: در این که می‌توان رد پای نفوذ را در تمام این حوادث دید، شکی وجود ندارد.

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره روایت اخیر کانال 12 تلویزیون اسرائیل پیرامون نحوه ترور اسماعیل هنیه در تهران گفت: به نظر می‌رسد که روایت رسانه صهیونیستی مبنی بر این که ترور شهید هنیه بر اثر کار گذاشته شدن یک بمب در بالش ایشان رخ داده است، صحیح نباشد. البته همچنان معتقدم که حتما در مساله ترور شهید هنیه نفوذ وجود داشته است و نمی‌توان منکر نفوذ شد. اساسا در جمهوری اسلامی، ترور یک شخصیت در آن سطح، بدون نفوذ در نهاد‌های اطلاعاتی ممکن نیست، ولی احتمالا اسرائیلی‌ها روایت اخیر را مطرح کرده‌اند که بین نهاد‌های اطلاعاتی ایران شکاف درست کنند.

به گزارش دیده‌بان ایران، نماینده اردستان در مجلس ادامه داد: اسرائیلی‌ها با طرح روایت ادعایی اخیر، می‌خواهند طوری جلوه بدهند که آن‌قدر در ایران نفوذ دارند که یک شخص همکار آنها در بالش شهید هنیه در اقامتگاهش در تهران بمب کار گذاشته است، کسی هم که بتواند چنین بمبی کار بگذارد، قاعدتا باید خیلی به اسماعیل هنیه نزدیک باشد. این البته فقط یک ادعا است که توسط صهیونیست‌ها مطرح شده است، اسرائیلی‌ها معمولا چنین ادعا‌هایی را برای ایجاد افتراق مطرح می‌کنند و این ادعا را هم برای ایجاد شکاف در بین نهاد‌های اطلاعاتی ایران مطرح کرده‌اند.

وی با اشاره شایعات مطرح‌شده درباره سردار قاآنی بعد از ترور شهید هاشم صفی‌الدین، خاطرنشان کرد: شایعاتی که در آن روز‌ها برخی رسانه‌های عبری و عربی مطرح می‌کردند مبنی بر این که سردار قاآنی شهید شده یا زندانی شده است نیز دروغ‌هایی بود که اسرائیلی‌ها برای این مطرح می‌کردند که بتوانند اطلاعات جدیدی را درباره ایشان به دست بیاورند. موساد در انتشار این‌گونه روایت‌های جعلی برای این که به اهداف خاص خود دست پیدا کند، سابقه دارد. با این حال، شکی نیست که در مساله شهادت اسماعیل هنیه، موضوع نفوذ نقش داشته است.

بخشایش اردستانی با بیان این که مجموع برآورد‌ها نشان می‌دهد که شهید هنیه احتمالا با استفاده از یک ریزپرنده یا سلاح جنگی کوتاه‌برد مشابه آن ترور شده است، اظهار داشت: ما از همان روز اول می‌دانستیم که در ترور شهید هنیه، نفوذ نقش داشته است. این که وزیر اطلاعات بعدا گفته که نفوذ نقشی نداشته، امری طبیعی است، ولی صحبت ایشان را عقلا قبول نمی‌کنند. وظیفه ایشان این است که بگوید نفوذ رخ نداده که بتواند کار خود را دنبال کند، ولی این جمله ایشان را ما باور نکرده‌ایم و فکر می‌کنم خودشان هم باور نکرده باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: در عملیات‌های گوناگونی که اسرائیل در ایران انجام داده است، از سرقت مدارک پرونده هسته‌ای ایران گرفته تا ترور شهید فخری‌زاده و موارد مشابه، متاسفانه رد پای نفوذ را می‌بینیم. ولی طبیعی است فردی که مسئول دستگاه اطلاعاتی است، در اظهار نظر‌های خود حداقل در آنچه که در رسانه‌ها منتشر می‌شود، مساله نفوذ را رد کند. اما فارغ از آن که وزیر اطلاعات در رسانه‌ها چه می‌گوید، او وظیفه دارد که دستگاه تحت مدیریت خود را به نحوی پالایش و بازسازی کند که درز‌های نفوذ در آن گرفته شود.

بخشایش اردستانی همچنین در واکنش به تهدیدات اخیر سران اسرائیل از جمله رئیس موساد مبنی بر احتمال حمله این رژیم به تاسیسات هسته‌ای ایران، گفت: انجام عملیات وعده صادق 3 طلب ایران براساس حق دفاع مشروع از خود بعد از تعرض اخیر اسرائیل به سرزمین ما است؛ بنابراین هر لحظه این امکان مشروع برای جمهوری اسلامی وجود دارد که از این حق مشروع خود استفاده کند. ولی اگر اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای ایران اقدام نظامی انجام دهد، عملا این مجوز را به ما می‌دهد که به سمت ساخت سلاح هسته‌ای حرکت کنیم.

اگر اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران حمله کند، مجوز ساخت بمب اتم را داده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: بعید است که اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند و اگر چنین کاری انجام دهد، یک اشتباه محض است، زیرا عملا مجوزی به ایران می‌دهد که بمب اتم تولید کند. در واقع، اگر تاسیسات هسته‌ای ما مورد حمله قرار بگیرد، ساخت بمب اتم توسط ایران، از آن به بعد به عنوان یک اقدام مشروع برای ایجاد بازدارندگی محسوب خواهد شد؛ بنابراین احتمال خیلی پایینی وجود دارد که رژیم صهیونیستی چنین حمله‌ای انجام دهد.

بخشایش اردستانی با بیان این که جبهه مقاومت از ابتدا یک مکتب فکری بوده است، عنوان کرد: جبهه مقاومت از ابتدا یک حالت نرم‌افزاری و اندیشه‌ای داشته است، البته شهید سلیمانی این نرم‌افزار را به سخت‌افزار تبدیل کرد و در لبنان و سوریه و عراق و یمن به میدان آورد، اما این‌طور نیست که اکنون فکر و اندیشه جبهه مقاومت تضعیف شده باشد. در حال حاضر که قرار است ترامپ در آمریکا به ریاست جمهوری برسد، برخلاف تصور عمومی باید توجه داشته باشیم که ترامپ خیلی به نتانیاهو اعتماد ندارد، چون چهار سال قبل که ترامپ شکست خورد، اولین پیام تبریک را نتانیاهو برای بایدن صادر کرد و ترامپ این موضوع را فراموش نکرده است.

نماینده اردستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ترامپ یک شخصیت باهوش و تاجرمسلک دارد و بدش نمی‌آید که دیگران او را دیوانه خطاب کنند که نوعی ترس از او در منطقه ایجاد شود. اما به نظر نمی‌رسد که ترامپ بخواهد اقدام نظامی مستقیمی انجام دهد و احتمالا در آینده‌ای نزدیک جنگ غزه به پایان خواهد رسید. پایان این جنگ به نفع خود رژیم صهیونیستی نیز هست، زیرا در حال حاضر اقتصاد اسرائیل دچار آشفتگی شده است و بسیاری از افرادی که از شهرک‌های شمال سرزمین‌های اشغالی به سمت جنوب گریخته‌اند نیز نتوانسته‌اند به خانه‌های خود برگردند و اهالی این شهرک‌ها به توصیه‌های نتانیاهو و مسئولان دولت او درباره بازگشت به شهرک‌های شمالی اعتماد ندارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اسرائیل همین حالا هم با وضعیت دشواری مواجه است، ولی نتانیاهو تلاش می‌کند تا قبل از این که ترامپ قدرت را در دست بگیرد، بیشترین ضربه ممکن را به محور مقاومت بزند تا به زعم خود، بیش از پیش دست‌های ایران را در منطقه قطع کند. البته از نظر جمهوری اسلامی، محور مقاومت یک جبهه فکری و نرم‌افزاری است و خود یمنی‌ها، لبنانی‌ها و عراقی‌ها و انشاءالله در آینده خود جوانان سوری برای دفاع از آرمان‌های خودشان اسلحه به دست گرفته‌اند؛ اگرچه ایران قبول دارد که از این گروه‌ها حمایت می‌کند، همان‌طور که آمریکا هم از اسرائیل حمایت می‌کند.

وی با تاکید بر این که اولویت کنونی جمهوری اسلامی باید رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم ایران باشد، اظهار داشت: اگرچه هیچ‌گاه روند حمایت ایران از جبهه مقاومت قطع نخواهد شد، ولی ما اکنون نیاز داریم که بیشتر به فضای اقتصادی داخل کشورمان بپردازیم و ضمن این که برای بهبود اوضاع معیشتی مردم تلاش کنیم، جلوی اختلاس‌ها و دزدی‌ها را بگیریم تا هم اوضاع اقتصادی دولت و هم اوضاع اقتصادی دولت بهبود پیدا کند.

ایران و اسرائیل، هر دو در یکدیگر نفوذ دارند.

جمهوری اسلامی و گروه‌های مقاومت در اسرائیل عامل نفوذی دارند

بخشایش اردستانی با اشاره به وقوع حوادثی مثل ترور اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان مقاومت در ماه‌های اخیر، گفت: در این که می‌توان رد پای نفوذ را در تمام این حوادث دید، شکی وجود ندارد. ولی این‌طور نیست که فقط رژیم صهیونیستی در حزب‌الله و حماس و ایران نفوذ داشته باشد، بلکه جمهوری اسلامی و گروه‌های مقاومت نیز در اسرائیل عامل نفوذی دارند. نفوذ با استفاده از عامل انسانی میسر می‌شود و در هر دو طرف، افراد طماعی حضور دارند که می‌توان با خرج کردن پول، آنها را خرید و اطلاعات لازم را کسب کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه به دیده بان ایران گفت: همان‌طور که حزب‌الله با از دست دادن فرماندهان اصلی خود، ضربه خورد و حدود 10 روز شاکله اصلی آن به هم ریخت، اسرائیل نیز در جنوب لبنان ضربه خورد و کشته‌های زیادی داد تا در نهایت ناچار شد، آتش‌بس را بپذیرد. با این حال، حزب‌الله هنوز قدرت خاص خود را در لبنان دارد و لبنانی‌ها خودشان به این نتیجه رسیده‌اند تا زمانی که حزب‌الله در مرز‌های جنوبی مستقر باشد، اسرائیل نمی‌تواند به‌راحتی به لبنان حمله کند، ولی وقتی که ارتش لبنان در مرز مستقر باشد، نیرو‌های اسرائیلی به‌راحتی به خودشان اجازه می‌دهند که هر از گاهی وارد خاک لبنان شوند. قدرت و هیبتی که حزب‌الله از گذشته داشت، هنوز هم وجود دارد و همان‌طور که ما از نفوذ نگرانی داریم، اسرائیلی‌ها هم بابت نفوذ حزب‌الله و ایران در نیرو‌های خودشان نگرانی دارند.

وی در پایان تصریح کرد: اگر ایران در اسرائیل نفوذ نداشت، مختصات دقیق مکان‌هایی که در عملیات‌های وعده صادق 1 و 2 به سمت آنها موشک پرتاب کرد را در اختیار نمی‌داشت. اما می‌بینیم ایران در این دو عملیات دقیقا می‌دانست که قصد دارد چه نقاطی را در سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار دهد، همان‌طور که حزب‌الله نیز می‌داند که موشک‌ها و پهپاد‌های خود را به سمت چه نقاطی پرتاب کند. این نشان می‌دهد که اگر صهیونیست‌ها توانسته‌اند نفوذی جذب کنند، ایران و گروه‌های مقاومت هم توانسته‌اند در رژیم صهیونیستی نفوذ کنند.

از میان اخبار

روزی که جیمی کارتر انقلابیون ایران را عصبانی کرد

آیا جهان آماده مواجهه با سیاست‌های ترامپ است؟

رسول جلیلی کیست؟

پاشنه آشیل دولت ترامپ در مواجهه با ایران؟