سه‌شنبه 2 بهمن 1403

نمایندگان مجلس به جای انتقاد قانون را تغییر دهند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نمایندگان مجلس به جای انتقاد قانون را تغییر دهند

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش در حاشیه مجمع دوچرخه سواری از نمایندگان مجلس خواست فراتر از مصاحبه‌های تلویزیونی به دنبال تغییر برخی قوانین برای کمک به سرخابی ها باشند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش در حاشیه مجمع دوچرخه سواری از نمایندگان مجلس خواست فراتر از مصاحبه‌های تلویزیونی به دنبال تغییر برخی قوانین برای کمک به سرخابی ها باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون دوچرخه سواری امروز یکشنبه یازدهم آبان ماه به صورت وبینار و به ریاست دکتر مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و با حضور طاهره طاهریان نماینده کمیته ملی المپیک، خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری و برخی از اعضا به صورت محدود در سالن آکادمی کمیته ملی المپیک برگزار شد.

مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان بعد از ارائه گزارش حسابرس و خزانه دار و بازرس و برنامه‌های این فدراسیون دوچرخه سواری در جمع خبرنگاران، گفت: امروز شاهد برگزاری مجمع در خصوص عملکرد سال 98 این فدراسیون بودیم. فدراسیون انضباط مالی خیلی خوبی داشت و در این مجمع برنامه‌ها بررسی شد و گزارش‌ها را شنیدیم و باید از تلاش‌های صورت گرفته تشکر کنم. امیدوار هستیم بعد از این وضعیت کرونا شاهد این باشیم که در رویدادهای آتی ورزشکاران ما خوش بدرخشند. البته دوچرخه سواری به خاطر شرایط خاصی که داشته و به خاطر شرایط بیرون از سالنی در این مدت برنامه‌ها و لیگ و مسابقات خود را هم اجرا کردند.

وی در خصوص صحبت‌های رئیس فدراسیون مبنی بر گران شدن تجهیزات این رشته هم، گفت: این رشته وابسته به تجهیزات است و کار کردن در آن نیاز به هزینه دارد و همین موضوع شرایط را دشوار کرده است. اول ما باید نگاه به تولید داخل داشته باشیم و فضایی را ایجاد کنیم که تجهیزات با قسمت کمتر به دست استفاده کنندگان برسد. رسانه‌ها هم می‌توانند در این بین کمک کنند و با پخش و توجه به آن حامیان مالی جذب شود. امیدواریم گشایش‌هایی در کشور صورت یکی دو وضعیت بهتری را پیدا کنیم.

علی نژاد همین طور در پاسخ به سوالی پیرامون پرسش از سوی هیأت‌ها مبنی بر کمک به واردات تجهیزات دوچرخه سواری که دغدغه رؤسای هیأت‌ها بود و چگونگی کمک به استان‌ها هم، بیان کرد: ما به طور کلی از دو مسیر به هیأت‌ها کمک می‌کنیم. یکی از سوی ادارات که عمده پول از طریق آنها انجام می‌شود و از طرف فدراسیون‌ها هم کمک می‌شود. ده درصد بودجه فدراسیون‌ها برای کمک به هیأت‌های استانی پرداخت می‌کنیم. تا الان 50 درصد از بودجه فدراسیون‌ها پرداخت شده و رؤسای هیأت‌های استانی هم باید بدانند که خودشان هم باید وابسته به بودجه نباشند و عمده هزینه‌های خود را از طریق اسپانسرها تأمین کنند.

وی پیرامون مطرح شدن خداحافظی آقای قمری از فدراسیون دوچرخه سواری در مجمع امروز، خاطرنشان کرد: ایشان در واقع خودشان بحث خداحافظی را در مجمع مطرح کردند. این‌طور نیست که ایشان نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند اما خود آقای قمری نمی‌خواهند که در دوره بعد باشند و از طرف وزارت ورزش هم هیچ محدودیتی ندارد. شاید خودش حضورش را در این 8 سال برای فعالیت در دوچرخه سواری کافی دانسته است قطعا ایشان از کارمندان خوب وزارت ورزش هستند و در مسئولیت‌های دیگر از حضور ایشان استفاده می‌شود.

وی در ادامه به پاسخ به پرسش خبرنگاران هم پیرامون وضعیت پاداش‌های سال 97 ورزشکاران هم اشاره کرد و گفت: تقریبا این بحث به انتها رسیده است. اساسا چند سالی است که دیگر موضوع سکه وجود ندارد و پاداش‌ها براساس بودجه ریالی است و نسبت به سال 96 به ازای در امتیازها افزایش‌هایی را داشتیم. این‌طور نیست که سکه را معادل 2 میلیون تومان بدهیم و اساسا این مسئله وجود ندارد. حقوق کارمندان هم که وابسته به حاکمیت دولتی دارند، ریالی است و ربطی به بالا رفتن ارز و سکه ندارد. همان طور که گفتم پاداش 97 به پایان می‌رسد و در مورد پاداش سال 98 ارزیابی را شروع کردیم و نامه‌ها را به فدراسیون‌ها زده‌ایم. باید جمع بندی کنیم و ببینیم چند امتیاز می‌شود. در جلسه با رئیس سازمان برنامه و بودجه هم گفتم اعتبار جداگانه ای برای ما در نظر بگیرند اما در مورد زمان پرداخت‌ها قولی نمی‌توانم بدهم. اقدامات اولیه آغاز شده است و ما در حقیقت یک سال بیشتر به ورزشکاران بدهکار نیستیم و امیدواریم زودتر سال 98 را هم پرداخت کنیم.

علی نژاد در خصوص جلوگیری از اتفاقات این روزهای ورزش دوچرخه سواری و تصادفات و سوانح هم گفت: معضلات جدی در این بخش وجود دارد و من این نگرانی را به حق می دانم قطعا هم در فدراسیون و هیأت‌ها باید تمهیداتی اندیشیده شود که ایمنی رکابزنان در نظر گرفته شود. بحث اسکورت‌های دوچرخه سواران و رعایت این مسئله توسط رانندگان باید رعایت شود. تصادفات جاده‌ای وتلفات جاده‌ای ما بالا است و قطعا دوچرخه سواری در جاده‌ها خطرناک است و اگر این تمهیدات باشد این خطرات کمتر می‌شود. من به واسطه مسئولیتی که در فدراسیون ووشو داشتم در مجموعه آزادی بارها شاهد این بودم که رکابزنان در اطراف مجموعه با اسکورت دوچرخه سواری می‌کنند. قطعا امنیت مهمترین موضوع در مورد دوچرخه سواران است و اگر در اردوهایی که زیر نظر هیأت‌ها و فدراسیون برگزار می‌شود، دقت نشود و اگر این نکات رعایت نشود، حادثه‌ای رخ بدهد این مسئولیت مورد توجه فدراسیون و هیأت‌ها است.

وی در پاسخ به این پرسش که «مجامع برخی از فدراسیون در این موقعیت برگزار نمی‌شود و به تعویق نمی‌افتد ولی مجامع عمومی و نشست‌ها به این شکل برگزار می‌شود چرا مجامع انتخاباتی برگزار نمی‌شود یا به تعویق می‌افتد در شرایطی که رؤسای فدراسیون‌های مهم مانند فدراسیون پزشکی ورزشی مشخص نیست چرا سیستم الکترونیکی در مجامع انتخاباتی وجود ندارد؟»، هم گفت: شما در آخرین انتخابات فدراسیون دوومیدانی بودید و دیدید که جای سوزن انداختن نبود. مجمع انتخاباتی فرق دارد با مجمعی که به صورت وبیناری برگزار می‌شود و الان در این شرایط که شرایط خوبی نیست سفر کردن هیأت‌ها خوب نیست. امکان برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی نیست و براساس اساسنامه باید مجمع حضوری بوده و رأی مخفی و مکتوب باشد و غیر آن خلاف است. انتخابات شرایط اش با مجامع عمومی فرق دارد. بحث دیگر اینکه کاندیداها باید تأیید صلاحیت شوند که در برخی مجامع این تاییدیه ها نیامده بود غیر از فدراسیون شطرنج که قرار بود ششم برگزار شود به خاطر کرونا تعویق افتاد برخی دیگر از فدراسیون‌ها مانند پزشکی ورزشی صلاحیت‌ها نیامده بود و هر وقت این صلاحیت‌ها آمد طبق شرایط کرونایی حتی در صورتی که شرایط دو سه ماه پیش را داشته باشیم می‌توانیم انتخابات را برگزار کنیم.

معاون وزارت ورزش و جوانان در خصوص وضعیت پرسپولیس و رفتن رسول پناه هم عنوان کرد: ابتدا باید از زحمات سرپرست قبلی و هیأت مدیره تشکر کنم و تبریک می گویم به رئیس جدید. اتفاق خوبی که افتاد پرداخت طلب آقای برانکو و تیمش بود که زیاد هم بود و ظرف چند ماه گذشته پرداخت شد. البته این بدهی میراث گذشتگان بود و برای این تیم فعلی مدیریتی باقی مانده بود.

علی نژاد در مورد استقلال هم خاطرنشان کرد: در این خصوص هم، با زحمات مدیران این باشگاه تأمین منابع مالی انجام شده و پرداخت‌ها و طلب‌های شفر، جباروف و پاختاکور که پرداخت شد و ظرف دو هفته گذشته انجام شده است. تائیدیه که بگیریم پنجره این دو باشگاه ظرف چند روز آینده باز می‌شود و کارها خوب پیش می‌رود. علی رغم تمام مشکلات مالی که در کشور وجود دارد طبق قانون این دو باشگاه نمی‌توانند از هیچ بودجه دولتی استفاده کنند و فکر می‌کنم دوستان مان در مجلس اگر می‌خواهند کمکی فراتر از مصاحبه‌های تلویزیونی کنند باید تغییر قانون را داشته باشند. ما نمی‌توانیم به خاطر تحریم‌ها از AFC و فیفا پول بگیریم و شرایط اقتصادی هم به خاطر کرونا مناسب نیست و اسپانسرها نمی آیند و همه اینها کار را سخت کرده است اما باز هم تلاش شده که مشکلی پیش نیامده و آسیبی به این دو باشگاه نرسد.

وی در خصوص انتخاب مدیرعامل استقلال هم گفت: باید هیأت مدیره تصمیم بگیرد و هر موقعی که به جمع بندی برسند اعلام می‌کنند اما در حال حاضر هم آقای مددی همان اختیارات را دارند.

معاون وزارت ورزش در پایان در پاسخی پیرامون اینکه «آیا به مسئله انتشار فیلم رسول پناه سرپرست سابق باشگاه پرسپولیس رسیدگی می‌شود یا خیر؟»، هم گفت: رسول پناه در این مدت زحمات زیادی کشید و در دوره ایشان به فینال آسیا رسیدیم. از 13 پرونده موجود 9 مورد بسته شده است. در مورد فیلمی که پخش شد هم خلاف قانون و بدون اذن فرد گرفته شد. ایشان هم به خاطر احترام به مردم و هواداران پرسپولیس و افکار عمومی استعفا داد و کناره گیری کرد. نباید این‌طور باشد که خدمات یک نفر را با صحبت‌هایی که غیر قانونی و غیر رسمی ضبط شده و پخش شده، نادیده بگیریم. ایشان فعلا در هیأت مدیره است و کار اجرایی ندارد ولی مسئولیت اجرایی با آقای سمیع خواهد بود.