چهارشنبه 7 آذر 1403

همایش تجلیل از خادمان نماز جمعه در کنگاور برگزار شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
همایش تجلیل از خادمان نماز جمعه در کنگاور برگزار شد

کرمانشاه - ایرنا - همایش تجلیل از خادمان نماز جمعه با حضور تعدادی از ائمه جمعه استان‌های کرمانشاه و همدان روز دوشنبه در سرسرای فرمانداری کنگاور برگزار شد.

به گزارش ایرنا، رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه در این همایش اظهارداشت: فعالیت های جهادی امام جمعه کنگاور، خدمت و تلاش ثمربخش ایشان مصداق حدیث شریف «من لم یشکر المخلوق و لم یشکر الخالق» است. حجت‌الاسلام سیدمحمدحسین ضیغمیان در ادامه با بیان اینکه نماز جمعه اولین اقدام پیغمبر اسلام (ص) بود به اهمیت فریضه نماز جمعه از نگاه امام خمینی (ره) پرداخت و اظهارداشت: بنیان گذار انقلاب اسلامی در بیاناتی گهربار اشاره فرمودند که نماز جمعه یکی از بزرگترین پدیده های اسلامی و یکی از مهمترین ره آوردهای انقلاب اسلامی ما است. اگر این انقلاب اسلامی جزء این نماز جمعه به ما چیز دیگر نداده بود برای ملت ما و مسلمین کافی بود. وی همچنین گفت: به گفته حضرت امام مقدرات جامعه را باید در نماز جمعه جستجو کرد. مسایل اجتماعی در مملکت باید جریان پیدا کند، گرفتاری‌ها و اختلافات مسلمان‌ها در خطبه ها باید حل وفصل شود.

نمازجمعه تجلی حاکمیت اسلام است فرماندار کنگاور هم در این همایش با گرامیداشت شهدای عملیات غرورآفرین مرصاد که بسیاری از آنها اهل کنگاور بودند، اظهار داشت: 32 سال پیش مردان مردی از این دیار از جمله شهید محمدرضا قلیوند فرماندار کنگاور برای عزت ایران اسلامی جنگیدند و اجازه پیشروی منافقین عملیات فروغ جاویدان را به داخل کشور ندادند. خیراله خزایی در ادامه با بیان این مطلب که اولین نماز جمعه اسلام از طرف پیامبر اکرم (ص) در آستانه تأسیس اولین دولت اسلامی برگزار شد، برای ما اهمیت دارد و پیوند نزدیک و عمیق بین نماز جمعه با امور سیاسی و حاکمیت اسلام را به خوبی نشان می دهد، تصریح کرد: می توان گفت برگزاری نماز جمعه تجلی مهمی از حاکمیت اسلام بوده است. وی گریزی هم به وضعیت کرونا در شهرستان کنگاور زد و اظهار داشت: کنگاور با مشارکت مردم، پیگیری مسوولان و همکاری رسانه ها در فرهنگسازی استفاده از ماسک از وضعیت قرمز خارج شده و همچون گیلانغرب و قصرشیرین به رنگ نارنجی درآمد. خزایی با اشاره به موقعیت جغرافیایی این شهرستان در ورودی استان و مراودات زیاد مردم با دیگر شهرستان های مجاور به خصوص مراکز استان های همدان و کرمانشاه، بیان داشت: از ابتدای مشاهده ویروس کرونا در شهرستان کنگاور جلسات متعددی در این راستا برگزار شد حتی روزهای جمعه هم به ستاد مدیریت بحران مقابله با کرونا اختصاص داشت. فرماندار کنگاور با بیان اینکه همه مردم، مسوولان و انجمن های مردم نهاد به نوعی به حل این مشکل کمک کردند، اظهار داشت: در راس همه، تدبیر هوشمندانه مقام معظم رهبری پشتوانه مصوبات ستاد کرونا بود و تاکید و اهتمام بر ماسک زدن ایشان به ترویج فرهنگ ماسک زدن و رعایت مردم در پروتکل های اجتماعی بسیار تاثیرگذار بود. او همچنین اظهار داشت: رییس جمهوری این اواخر اعلام کردند که استان کرمانشاه از پیک اپیدمی عبور کرده، که غالب مردم استان و شهرستان کنگاور در ماسک زدن به این امر کردند و امیدواریم این همت جمعی تا پایان دوران کرونا ادامه داشته باشد.

نماز جمعه توسط امام خمینی در سال 59 احیا شد امام جمعه سنقر و کلیایی نیز در این همایش با بیان اینکه نماز جمعه موجب تقویت دین و بصیرت افزایی مردم است، گفت: بیان حقیقت دین و تحلیل های صحیح همراه با آسیب شناسی، تضمین ادامه حرکت مردم با اصل نظام را در بر دارد. حجت الاسلام الله رضا اکبری، با اشاره به سالروز فرمان حضرت امام (ره) بعد از پیروزی انقلاب، مبنی بر برپایی نماز جمعه، اظهارداشت: نماز جمعه گذشته از اینکه مایه آرامش روانی جامعه است، از طرفی کمک می کند ائمه جمعه تحلیل های صحیحی از اوضاع کشور و دنیای اسلام به نمازگزاران، ارایه دهند. او خاطرنشان کرد: به وجود آمدن حوادث تلخ مشروطه با وجود حضور رهبران نهضت که از علمای بزرگ بودند، ناشی از عدم اجتماع مردم در پایگاهی مثل نماز جمعه بود، تا با شناخت آسیب‌ها به تحلیل صحیح و بصیرت افزایی دست یابند. حجت الاسلام اکبری اظهار کرد: حضرت امام (ره) با آن بصیرت الهی، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نماز جمعه این سنت فراموش شده را در مرداد ماه سال 1359 احیاء کردند. وی در ادامه با بیان اینکه ائمه جمعه رسالت پیغمبر عظیم الشان اسلام را به دوش بکشند، یادآور شد: حضرت پیغمبر (ص) یک پزشک بود که تفاوتش با پزشکان دیگر این بود که پزشکان در مطب می نشستند ولی حضرت در بین مردم دردهای جامعه را پیدا کنند و راهکارهای حل آنها را ارایه می‌داد. امام جمعه سنقر و کلیایی اضافه کرد: همچنین پیامبر اسلام هم مرحم گذار بود و هم داغ بر بعضی مفاسد می گذاشت که نیاز است مورد توجه ائمه جمعه قرارگیرد.

39 رزمایش مواسات و 189 مرحله کمک های مردمی در کنگاور اجرا شده است امام جمعه کنگاور هم در این همایش با بیان اینکه دفتر امام جمعه شهرستان در جلسات فرهنگ عمومی در راستای ترویج فرهنگ قدرشناسی تصمیم به تقدیر از 40 خادم نماز جمعه در پنجم مردادماه سالروز احیای نماز جمعه گرفتیم، اظهارداشت: برای انتخاب هر یک ائمه جمعه سطح استان و شهرستان های نهاوند و اسدآباد و همچنین خادمان نماز جمعه دلایل موجهی وجود دارد. حجت الاسلام علی محمد لروند افزود: از خادمان سلامت کنگاور نیز که طی ماه های گذشته برای درمان بیماران کرونایی تمام تلاش خود را به کار گرفتند در این همایش تجلیل می شود. وی با بیان اینکه نمازجمعه عبادی سیاسی است و از بعد سیاسی باید ائمه جمعه گرفتاری های مردم را بیان کنند و به گوش مسووولین برسانند، خاطرنشان کرد: در این شهرستان تعداد 2 هزار و 300 خانوار تحت پوشش دفتر امام جمعه کنگاور قرار دارند. امام جمعه کنگاور در خاتمه گفت: از زمان دستور رهبر انقلاب در ماه مبارک رمضان مبنی بر تشکیل رزمایش کمک های مردمی تاکنون 39 رزمایش مواسات در کنگاور اجرا شده و از سال گذشته تا امروز 189 مرحله به مردم شهرستان کمک رسانی شده است. در پایان از 43 تن از خادمان نمازجمعه و خادمان عرصه سلامت با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد. علاوه بر رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان از امام جمعه شهرستان های اسلام آبادغرب، دالاهو، سنقر و کلیایی، هرسین، گیان نهاوند، اسدآباد و کنگاور تجلیل شد. همچنین در این نشست از بخشدار مرکزی، شهردار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، رییس مرکز بهداشت، رییس بیمارستان کنگاور، اعضای دفتر نمازجمعه کنگاور و برخی از خیرین تجلیل شد.

*س_برچسب‌ها_س*