واریز مرحله جدید سود سهام عدالت در این زمان | سود سهام عدالت 6 میلیونی شد | سهام داران عدالت بخوانند
جزئیات جدید واریز سود سهام عدالت در سال 1402 اعلام شد.
زمان دقیق واریز سود سهام عدالت مشخص شد. سود سهام عدالت سال آینده چقدر می شود. افزایش سود سهام عدالت در سال آینده. آیا در تاریخ تعیین شده سود سهام عدالت واریز خواهد شد؟ مشمولان سود سهام عدالت چه کسانی هستند؟
سرهنگ داود معظمی گودرزی اظهار کرد: کلاهبرداران به تازگی با ترفند "سود 5 میلیونی سهام عدالت" اقدام به سرقت اطلاعات بانکی کاربران میکنند.
فال روزانه یکشنبه 20 فروردین 1402 | فال روزانه متولدین هر ماه | طالعت بسیار روشن است
وی با بیان اینکه وعده "سود 5 میلیونی سهام عدالت" به هیچ عنوان صحت ندارد، افزود: سودجویان سایبری میتوانند از طریق فیشینگ اطلاعات بانکی کاربر را به سرقت برده و حساب را خالی کنند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: اگر لینکی برای افراد با مضمون "سود 5 میلیونی سهام عدالت" ارسال شد به هیچ عنوان کلیک نکنند چراکه لینک حاوی بدافزار بوده و گوشی تلفن همراه فرد کلیک کننده را آلوده میکند و از این طریق از تمام اطلاعات موجود در تلفن همراه سوءاستفاده کند.
معظمی گودرزی گفت: اگر فردی وارد لینک شد، لازم است بلافاصله اینترنت گوشی خود را قطع کرده و به پلیس فتا یا کارشناسان متخصص و مورد تأیید امنیت سایبری مراجعه کند.
دستمزد 1402 کارگران دوباره تغییر کرد | مبلغ نهایی دستمزد کارگران اعلام شد
واریز 108 هزارتومان به جیب این گروه از سهام عدالتی ها
شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته همانند روزهای اخیر سبزپوش ماند؛ با این حال ارزش سهام عدالت امروز چقدر شد؟
شاخص کل بورس دوشنبه 14 فروردین روند صعودی داشت و با افزایش 0.5 درصدی به محدوده دو میلیون و 89 هزار واحدی رسید و شاخص هم وزن نیز با افزایش بیش از 8 هزار واحدی در محدوده 630 هزار واحدی ایستاد.
امروز دوشنبه سهام عدالت امروز همسو با شاخص کل حرکت کرد و روند مثبتی را تجربه کرد. ارزش سهام عدالت 532 هزار تومانی هم با افزایش 1.1 درصدی به 17 میلیون و 710 هزار تومان رسید.
ارزش روز سهام عدالت یک میلیون تومانی هم با افزایش 108 هزار تومانی به 33 میلیون و 150 هزار تومان رسید.
این زنان تمایل به خیانت دارند | نشانههای خیانت زنان به همسرانشان چیست؟ | کدام زنان تمایل به خیانت دارند و دلایل آن چیست؟
این افراد سهام عدالت جدید می گیرند
آقای طغیانی در خصوص خروج موضوع اعطای سهام به متولدین 1402 گفت: به این موضوع یک ایراد شورای نگهبان گرفته بود و همواره ابهامی که شورای نگهبان گرفت این بود که برخی از شرکتهای دولتی یک اقلیتی سهامدار خصوصی دارند و زمانی که بخواهیم از هزینهها برای اجرای چنین طرحهایی برداشت داشته باشیم، ظلم در حق چنین سهامدارانی است. منبع این طرح منابع مالی 2 درصد هزینه شرکتهای دولتی بود.
او افزود: فرض کنید یک بنگاهی 60 درصد دولتی و 40 درصد خصوصی است و در حکم اعطای سهام خطی بین این بخشها کشیده نشده بود. عملا جمع بندی کمیسیون بر این بود که اصلاح این مورد خیلی دشوار است و فرصتی برای پیش بینی منبع جدید نبود و از سوی دیگر سقف بودجه بسته شده بود و با توجه به این که منابع این حکم از دست رفت مجلس ناچار به حذف آن شد.
طغیانی درباره اینکه آیا دیگر اعطای سهام به متولدین 1402 اجرایی نمیشود؟ میگوید: در طول سال برای منابع آن فکری خواهد شد و به عنوان اصلاح بودجه در خصوص آن تصمیم گیری میشود.
پیش از این او گفته بود، منابع اعطای سهام به متولدین 1402 را در بودجه دیده ایم./ باشگاه خبرنگاران
واریز سهام عدالت میلیونی در انتظار این افراد
حداکثر ارزش سهام قابل واگذاری به هر یک از مشمولان سهام عدالت جدید، موضوع تصمیم مورخ 16 اسفند شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی معادل حداکثر صد میلیون ریال تعیین می شود.
هیات وزیران در جلسه 28 اسفند ماه 1401 به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد اصل 138 قانون اساسی و در اجرای بند الف تبصره 2 ماده واحده قانون بودجه 1401 کل کشور تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را تصویب کرد که این مصوبه با امضای محمد مخبر معاون اول رییس جمهور ابلاغ شده است.
بر اساس این مصوبه، حداکثر ارزش سهام قابل واگذاری به هر یک از مشمولان سهام عدالت جدید، موضوع تصمیم مورخ 16 اسفند شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی معادل حداکثر صد میلیون ریال تعیین می شود.
هیات وزیران به سازمان خصوصی سازی اجازه داد نسبت به واگذاری سهام دولت در بانک های ملت، تجارت و صادرات اقدام کند که بر این اساس 2 درصد سهام بانک ملت، 3 درصد از سهام بانک تجارت و 2.7 درصد سهام بانک صادرات مشمول این واگذاری میشود.
طبق این مصوبه حقوق مالکانه سهام این تصویب نامه به مشمولان تعلق خواهد گرفت./ منبع: اقتصاد 100
جامعه آماری وراث سهام عدالت چقدر است؟
سامانه ای که در شهریور 1401 هم آماده نشد و باشگاه خبرنگاران جوان در 30 مهر 1401 برای پیگیری بیشتر به سراغ قائم مقام مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی آقای ابوترابی رفت و او در این زمینه بیان کرد: در خصوص سامانه انتقال سهام عدالت به وراث باید گفت این سامانه دو بخش دارد. بخش اول که باید یک سری زیر ساختها در قسمت فناوری اطلاعات آماده میشد که همکاران من در شرکت سپرده گذاری در حال تلاش هستند. اما یک بخش دیگر از این پروژه خارج از حیطه اختیارات سپرده گذاری مرکزی است.
او در ادامه افزود: قوه قضاییه باید به سپرده گذاری یک سرویسی ارائه کند که در آن متوفیان را مشخص و اطلاعات را به ما دهد تا ما بتوانیم بر اساس گواهی انحصار وراثتی که قوه قضائیه اعلام میکند و زیر ساختهای سرویسی که به ما میدهند موارد را اجرایی کنیم. پیگیر این موضوع هستیم و این مورد یکی از خواستههای خود مسئولان بازار سرمایه و سپرده گذاری مرکزی است.
اما جامعه آماری وراث چقدر است؟ بر اساس آخرین مصاحبههای اعلامی بیش از 3 میلیون و 500 هزار نفر از مشمولان سهام عدالت در سالهای گذشته فوت شده اند که اگر برای هر فوت شده میانگین 4 وارث را در نظر گرفت بیش از 14 میلیون نفر در برگیری وجود دارد.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث
همچنان که راه اندازی سامانه انتقال سهام عدالت به وراث در هالهای از ابهام بود، در 12 بهمن 1401 آقای محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه درباره اطلاعات فردی متوفیان سهامدار سامانه سهام عدالت به صورت الکترونیکی مطرح کرد: سازمان ثبت احوال کشور این خدمت را ارائه میدهد و اطلاعات متوفیان را به صورت برخط در اختیار دارد.
او افزود: ما دادههای خدمت انحصار ورثه را در اختیار سازمان بورس قرار داده ایم تا سهام عدالت متوفیان را به خانوادههای آنها منتقل کنند. این دادهها به صورت وب سرویس در اختیار سازمان بورس قرار گرفته و این سازمان میتواند در سامانههای خود استفاده کند.
اما برخلاف گفته رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه مبنی بر اعطای کامل اطلاعات فوت شدگان به سازمان بورس به علت انجام فرآیند انحصار وراثت به شکل دستی تحویل آمار فوت شدگان به طور کامل انجام نشده است که در همین رابطه آقای باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی در گفت و گو با رسانه ملی گفت: فوتیها از سال 1385 بودند از سال 97 به قبل تنها عکس انحصار وراثت مبتنی بر سرویس به سازمان داده شده است و سال 97 به بعد عملا تعداد متوفیان را کاور (پوشش) نمیکند.