واکنش کرباسچی به بیانیه اخیر میرحسین موسوی
دبیرکل سابق حزب کارگزاران درباره ادعاهای اخیر میرحسین موسوی اظهار داشت: اینکه ما شائبه ای را درباره آینده حکومت مطرح کنیم و بعد بگوییم اگر نیست، تکذیب کنید؛ مناسب نیست.
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در روزهای گذشته بیانیه میرحسین موسوی کاندیدای اصلاحطلبان در سال 88 در فضای رسانهای کشور خبرساز شد؛ متنی که در آن حملات تندی به جمهوری اسلامی و مدافعان حرم مبارز با داعش و تروریستهای مسلح شده بود.
متن این یادداشت که گفته میشود مربوط به مقدمه کتاب بیانیههای وی در سال 88 به زبان عربی است، بیش از آنکه به اختلافات سیاسی در ایران بپردازد به حمایت از مواضع داعش و تروریسم شباهت داشت.
بیشتر بخوانید
بیانیه اخیر موسوی مرزبندی وی با تروریستهایی نظیر داعش را هم از بین برده است و حضور فداکارانه نیروهای ایران و حزبالله در سوریه علیه داعش را شوم و کجروی و «جرائم ننگین» خوانده است! و در بخش دیگری با ادبیات وقیحی یکی از شهدای بزرگ مدافع حرم را مذمت کرده است.
غلامحسین کرباسچی دبیرکل سابق حزب کارگزاران در بخشی از گفتوگو با روزنامه هممیهن درباره ادعاهای اخیر موسوی درباره حضور نیروهای ایرانی در مبارزه با داعش در سوریه اظهار داشت: اگر جمهوری اسلامی در این قضیه (سوریه) ورود نمی کرد و نیروهای نظامی ایران به عنوان مستشار یا هر عنوان دیگری آنجا دخالت نمی کردند، آیا مساله سوریه به نحو مطلوبی حل می شد و مثلا یک نظام دموکراتیک و عادلانه سر کار می آمد؟ آن هم در کشوری که با این همه چنددستگی های قومی و مذهبی روبه روست و از یک طرف، ترکیه و از طرف دیگر، اسرائیل و از یک طرف، کشورهای عربی و نیز آمریکا، روسیه، فرانسه... در آن دخالت دارند. شما لیبی را ببینید! بعد از این همه سال که هیچ مداخله ای هم از ناحیه کشوری مثل ایران هم نبوده، می بینیم که در نتیجه تضاد منافع نیروهای رقیب، کشور لیبی بر باد رفته است و معلوم هم نیست چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد.
وی در ادامه این گفتوگو با بیان اینکه ماجرای زندان ابوغریب از اتهامات اثبات شده نیروهای آمریکاست اما در داخل آمریکا با همه ادعاهایی که درباره آزادی و دموکراسی و رقابتهای سیاسی و حقوق بشر دارند، چنان رفتار می کنند که گویی اصلا چنین جنایاتی اتفاق نیفتاده یا مربوط به قرن 15 میلادی است، گفت: این جناح و آن جناح یا فلان شخصیت سیاسی یا نظامی را هم متهم نمی کنند. یک هواپیمای مسافربری را زدند و بعد به فرمانده آن مدال شجاعت دادند. با نیروی نظامی که نمیشود مثل آدم عادی برخورد کرد. دلیل آن هم این است که هیچ کس از همه حوادثی که در یک جنگ اتفاق می افتد، آن هم در کشوری مثل عراق که در آن دیکتاتوری مثل صدام سقوط کرده، نمی تواند دفاع کند.
کرباسچی در ادامه گفت: بنابراین، قضاوت درباره مسائل سوریه کار پیچیده ای است که باید همه جوانب آن را با بررسی های کامل دید.
صاحب امتیار روزنامه هم میهن درباره ادعای دیگرمیرحسین موسوی درباره موروثی شدن حکومت نیز اظهار داشت: اینکه ما شائبه ای را درباره آینده حکومت مطرح کنیم و بعد بگوییم اگر نیست، تکذیب کنید؛ مناسب نیست. برای طرح چنین مسائلی، حتما باید دلایل و شواهدی داشته باشیم. ما بارها از زبان خود رهبری در سخنرانی های مختلف شنیدیم و از جمله یک بار در حرم امام بیان کردند که یکی از خدمات امام، این بود که حکومت موروثی و سلطنت را در این کشور پایان داد. نیروها و فعالان نسل ما، خاطرشان هست که این صحبت ها در زمان امام هم بود. عده ای می گفتند درصدد هستیم که بعد از امام، حاج احمدآقا رهبر شود. درحالیکه چنین چیزی اصلا صحت نداشت و در مخیله ما هم نبود. بعد هم دیدیم که چنین اتفاقی اصلا نیفتاد.