یک‌شنبه 30 دی 1403

وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود

اسلام آباد بندرعباس، محله ای که از بسترهای امکاناتی و رفاهی مناسبی برخودار نبوده و در اوج قطع امید از خدمت رسانی لاکپشتی دستگاه های اجرایی، مردم این محله دست به کارهایی زده اند که خارج از تصور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ شهرستان بندرعباس به عنوان مرکز استان هرمزگان از محله های مختلفی تشکیل شده است؛ هرچه از مرکزیت این شهر به سمت شرق پیش می رویم آمار پیشرفت و ترقی امکانات محله ای بیشتر و بلعکس آن هرچه به سمت غرب این شهرستان برویم شاهد مشکلات و معضلات ساختاری شهری خواهیم بود، مشکلاتی که حتی بر نحوه زندگی اجتماعی افراد این محله ها نیز تاثیر گذاشته است.

اسلام آباد نامی آشنا در شهرستان بندرعباس است، محله ای قدیمی با بافت فرسوده که سالیان سال چشم انتظار مسئولان برای پیشرفت و آبادانی بوده است اما علی رغم گسترگی جغرافیایی این محله، حق ساکنین به خوبی ادا نشده است.

روزگاران قدیم که میزان ساخت و ساز در این محله قدیمی شهر بندرعباس آنچنان توسعه پیدا نکرده بود، درختان بومی هرمزگان نظیر کرت، کهور و کنار جایگاه مناسبی داشتند و با گسترش شهر نشینی جایشان را به خانه ها و ساختمان های امروزی داده اند.

خدمات رسانی لاک پشتی به محلات قدیمی بندرعباس

محله اسلام آباد که از یک سو به بلوار پاسدارن این شهر و از سویی دیگر به بلوار جمهوری اسلامی و همچنین از ناحیه شمالی به بلوار ثارالله منتهی می شود دارای ظرفیت های فراوانی در توسعه منطقه ای به شمار می ورد اما خدمت رسانی لاک پشتی دستگاه های مربوطه در این محله همچنان اسم این محله را در لیست بافت فرسوده و محله های کم برخودار آورده است.

مردم این محله که از پویا ترین افراد جامعه شهری بندرعباس به شمار می روند، دارای استعداد های ویژه ای در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و... هستند و برای تثبیت این استعدادها و استفاده از توان خود برای آبادانی این محله و شهرستان در تلاش هستند.

می توان گفت تا سال های نه چندان دور مطالبه گری مردم محله برای تحقق امکانات به صورت انفرادی از مسئولین راه به جایی نمی برد اما اکنون با شکل گیری اتحادی قوی بین اهالی این محل اتفاق های خوبی رقم خورده است. اتحادی که تحت عنوان قرارگاه تحول محله اسلام آباد با حضور مردم، صنوف مختلف محله، امام جماعت مسجد محل و پایگاه مقاومت بسیج شکل گرفته است و با اقدامات جهادی یکصدا در مواقعی که نیاز باشد مسئولین را فرا می خوانند و مطالبه به حق خود را مطرح می کنند و در مواردی دیگر به صورت خود جوش از توان خودشان برای آبادانی و خدمت رسانی به محله خود در تلاش هستند.

از این رو خبرنگار اجتماعی هرمز، به صورت میدانی به این محله سر زده است که اهم اقدامات انجام شده از زبان معتمدین محل را می خوانیم.

ابوذر جهانگیری دبیر قرار گاه تحول محله اسلام آباد در گفت و گو با خبرنگار میدانی هرمز اظهار کرد: طرح تحول محلات به مدت 5 سال در محله اسلام به اجرا درآمده است و این محله به عنوان یکی از نخستین محلاتی بود که آغاز تحول محلات در آن زده شد و کار به صورت اجرایی در آمد.

اقدامات شاخص در طرح تحول محلات

جهانگیری گفت: از بدو شروع، فعالیت قرارگاه تحول محله به صورت کارگروهی و تشکیلاتی در قالب 4 الی 5 کارگروه شامل کارگروه فضای مجازی، کارگروه امنیتی، کارگروه فرهنگی و نشاط و همچنین کارگروه سازندگی آغاز شد.

وی افزود: بعد از تشکیل کارگروه ها، مردم و بسیجیان محله، کار اطلاعاتی را آغاز و اطلاعات را از سطح محله جمع آوری و افراد نخبه را شناسایی کردند تا در سدد آن باشیم که چه کارهایی را باید در محله انجام داد، همچنین شناخت تهدید ها و فرصت ها و پتانسیل های موجود در محله مشخص شد و بعد از چند ماه کار به صورت رسمی آغاز شد.

برقراری ارتباط تنگاتنگ بین مسجد و مدرسه

دبیر قرارگاه طرح تحول محله اسلام آباد ادامه داد: از همان ابتدا، ارتباط با مدرسه که به فراموشی سپرده شده بود به صورت جدی پیگیری شد تا جایی که مراسمات به جای مدرسه، در مسجد محله برگزار می شد و حتی مراسم و جشن هایی که قرار بود در سطح محله برگزار شود را به سوی مدرسه سوق دادیم و ارتباط تنگاتنگی بین دانش آموز، امام جماعت مسجد، محله، پایگاه مقاومت بسیج و مدرسه ایجاد شد.

جهانگیری گفت: مشکلاتی که در مدرسه اتفاق می افتاد به قرارگاه اطلاع رسانی و از کانال قرارگاه پیگیری می‌شد و ارتباط تنگاتنگی بین قرارگاه تحول محله و مدرسه به وجود آمد.

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی، ورزشی نیز مدرسه فوتبال راه اندازی و تیم ها در چندین رده سنی نونهال، نوجوان و جوان تشکیل و توسط قرارگاه تمرین ها آغاز گردید، تشریح کرد: همچنین افراد بی بضاعت علاقمند به ورزش که با مشکل تامین لباس ورزشی مواجه بودند به عضویت قرارگاه تحول محله درآمدند و عضو مدرسه فوتبال شدند که هم اکنون اکثر آنها در لیگ های استانی در حال فعالیت هستند.

دبیر قرارگاه طرح تحول محله اسلام آباد اظهار کرد: برگزاری اردوهای زیارتی به مشهد مقدس و همچنین سایر اردوهای درون و برون استانی از دیگر فعالیت های قرارگاه تحول محله اسلام آباد بود که باعث جذب اکثر جوانان محل به قرارگاه شد، جذب جوانان به مسجد یا انجام فعالیت های مسجدمحور یکی از اهداف قرارگاه بود.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید کرامت حیدری گفت: از دیگر اقدامات می توان به راه اندازی بازارچه منصف توسط قرارگاه تحول محله اشاره کرد، قیمت مایحتاج ضروری مردم مثل مرغ، ماهی، حبوبات و غیره با قیمت مصوب دولتی در مسجد و توسط بسیج و مسئول قرارگاه در محل به فروش می رسد.

تاثیر مثبت عملکرد میزهای خدمت

جهانگیری با بیان اینکه در چندین نوبت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ادارات از جمله شهرداری و بنیاد مستضعفان، سپاه استان و ادارات دولتی به قرارگاه تحول محله دعوت شدند، خاطرنشان کرد: نقطه عطف میزهای خدمت، پیگیری رفع مشکل سند زمین های مردم محله بود، قیمت این زمین ها خیلی گران و در توان مردم محله اسلام آباد نبود و با پیگیری دادستان و شهرداری و همچنین بنیاد مستضعفان، در جلسه ای رسمی، سند به صورت کاملا رایگان به همراه کارت هدیه 10 میلیون ریالی توسط بنیاد مستضعفان به ده نفر از مردم بی بضاعت این محل تقدیم شد.

بازخورد طرح شهید سلیمانی برای مردم محله اسلام آباد

وی گفت: افتتاحیه طرح شهید سلیمانی به عنوان طرحی کشوری با حضور فرماندار بندرعباس، مسئول دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه سپاه امام سجاد (ع) در پایگاه شهید کرامت حیدری در محله اسلام آباد آغاز شد.

دبیر قرارگاه طرح تحول محله اسلام آباد تشریح کرد: طرح شهید سلیمانی طرحی بسیار خوب در قالب سه تیم حمایتی، نظارتی و مراقبتی که هر کدام یک وظیفه خاصی دارند انجام شد.

جهانگیری افزود: هدف اصلی این طرح، حمایت، نطارت و مراقبت از بیماران مبتلا به کروناست، در این طرح، به بیماران بی بضاعتی که نیازمند کمک و مشاوره هستند خدمات ارائه می شود و خانواده های نیازمند مبتلا به کرونا، مجبور بودند برای امرار معاش از قرنطینه خارج شوند اما با اجرای طرح شهید سلیمانی و خدمات رسانی به خانواده های بی بضاعت مبتلا به کرونا، دیگر نیاز نیست به خاطر مشکلات معیشتی از قرنطینه و منزل خارج شوند و این طرح بازخورد بسیار خوبی در محله اسلام آباد داشت و همچنان درحال اجرا است.

وی از فعالیت دیگر قرارگاه تحول محله اسلام آباد سخن گفت و تصریح کرد: ترک اعتیاد افرادی که خواهان ترک مواد مخدر و نجات از این بیماری در محل سکونت خود بوده اند، با حمایت دفتر تسهیلگری محله اسلام آباد آغاز و کسانی که به مرکز ترک اعتیاد مراجعه می‌کنند کاملا رایگان تحت درمان قرار می گیرند و پس از اتمام دوران درمان و بدست آوردن سلامت خود، توسط کارگروه اشتغالزایی که در محل قرارگاه تحول محله راه اندازی شده است با توجه به حرفه شان و یا حتی آموزش حرفه های دیگر، وارد بازار کار می‌شوند.

ازدواج آسان در محله محقق شد

معتمد محله اسلام آباد گفت: قرارگاه تحول محله اسلام آباد، به منظور ترویج ازدواج آسان در بین جوانان این محله، اقدام به جمع آوری جهیزیه کرد و سپس به همت سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان و قرارگاه تحول محله، به چندین خانواده نیازمند در محله کمک رسانی شد.

از ایجاد اشتغال تا توزیع بسته های معیشتی

مسعود جداوی مسئول مرکز نیکوکاری سلمان فارس محله اسلام آباد در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: حدود یک سال پپش همزمان با شیوع ویروس کرونا، با توجه به وضعیت معیشت اهالی محله اسلام آباد، بچه های این محله با هدف رفع مشکلات مردم، تصمیم گرفتند با کمک اهالی محل، یک موسسه نیکوکاری راه اندازی کنند.

وی، هدف از تشکیل موسسه نیکوکاری را در وهله نخست ایجاد اشتغال برای اهالی فاقد کار محله اسلام آباد عنوان کرد و افزود: موسسه نیکوکاری سلمان فارس، چهار نفر از فرزندان خانوارهای نیازمند را به شرکت های مختلف معرفی و هم اکنون مشغول به کار هستند و از مزایای بیمه برخوردارند.

مسئول موسسه نیکوکاری سلمان فارس محله اسلام آباد ادامه داد: همچنین حدود 6 الی 7 نفر از زنان سرپرست خانوار نیز آمادگی دارند در کارگاه تولیدی پوشاک مشغول بکار شوند.

جداوی در ادامه به سایر فعالیت های موسسه نیکوکاری سلمان فارسی اشاره کرد و از توزیع مستمر بسته های معیشتی بین خانوارهای نیازمند شناسایی شده خبر داد.

وی گفت: این موسسه نیکوکاری همچنین در راستای کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد نیز فعالیت هایی از قبیل شناسایی و معرفی افراد دارای اعتیاد به کمپ را انجام داده است. درحال حاضر نیز 10 خانوار که سرپرستشان دارای اعتیاد است را شناسایی کرده و به کمپ ترک اعتیاد اعزام و با برنامه ریزی های انجام شده، برای این افراد پس از ترک اعتیاد ایجاد اشتغال خواهیم کرد.

مسئول موسسه نیکوکاری سلمان فارسی به توزیع لوازم التحریر در بین دانش آموزان بی بضاعت محله اسلام آباد اشاره کرد و گفت: با اجرای پویش لوازم التحریر در اوایل مهرماه، به طور کامل هزینه کتاب و لوازم التحریر تمام دانش آموزان محله و همچنین دو روستا نیز نیازمند تامین شد.

جداوی ادامه داد: حدود 800 بسته تحصیلی با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع شد.

وی با بیان اینکه موسسه نیکوکاری سلمان فارسی با شروع فصل گرما، تعمیر و تامین وسایل سرمایشی در دستور کار قرار داده است، گفت: تاکنون خدماتی در این زمینه به اهالی محله اسلام آباد ارائه داده و آمادگی انجام هر گونه خدمات از قبیل اشتغالزایی، تعمیر منازل و... به نیازمندان این محله را داریم.

مسئول موسسه نیکوکاری سلمان فارسی تاکید کرد: تمامی این خدمات با کمک مالی تمامی مردم محله اسلام آباد از طریق شماره حساب تعیین شده صورت می گیرد که جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

فعال اجتماعی محله اسلام آباد به رضایتمندی مردم محله از دریافت خدمات ارائه شده توسط موسسه نیکوکاری سلمان فارسی اشاره داشت و افزود: با راه اندازی این موسسه نیکوکاری، بعید می دانم خانواده نیازمندی در محله به نان شب محتاج و همچون گذشته در مضیقه باشد.

جداوی گفت: قرارگاه تحول محله اسلام آباد، پایگاه مقاومت بسیج شهید کرامت حیدری، مسجد سلمان فارسی در کنار 20 نفر از اعضای موسسه نیکوکاری در راستای رفع مشکلات مردم محله اسلام آباد تلاش می کنند.

وی تشریح کرد: طی انتشار اطلاعیه ای از خیرین درخواست داشتیم به موسسه نیکوکاری سلمان فارسی مشاوره دهند و ما را یاری کنند تا در راستای ایجاد اشتغال و توانمندسازی اهالی محله اسلام آباد بیش از پیش فعالیت کنیم تا از کمک های موسسه بی نیاز باشند و این آرزوی قلبی ماست.

محله ای که مسجد فریاد رس اهالی آن شده است

حجت‌الاسلام محمدعلی عبادی امام جماعت مسجد سلمان فارسی در گفت و گو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: مردم محله اسلام آباد در زمان بروز مشکلات، به مسجد روی می آوردند و ما نیز به عنوان صدای مردم این محله، مسائل و مشکلات شان را به مسئولان مربوطه منتقل می کنیم.

عبادی افزود: علاوه بر آن، در قرارگاه تحول محله موفق شدیم اغلب مسئولانی که مردم به آسانی به آنان دسترسی نداشتند را به مسجد محله دعوت کنیم تا مسائل و مشکلات مردم محله را بررسی و به آنها رسیدگی کنند.

وی با بیان اینکه قرارگاه تحول محله اسلام آباد که زیر نظر سپاه پاسداران تشکیل شده است، به نقاط مهم و اصلی درون محله پرداخته و از بدو تشکیل تاکنون تحول عظیمی در این محله ایجاد کرده است.

عبادی از قرارگاه تحول محله به عنوان نقطه عطفی بین مسجد، سپاه، ارگان های دولتی و مردم محله اسلام آباد نام برد و افزود: این قرارگاه، زمینه ای ایجاد کرده که مردم تمام مشکلات خود را درون مسجد محله اسلام آباد مطرح و برطرف شود.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد با بیان اینکه مشکلاتی از قبیل طلاق دامنگیر برخی خانواده ها شده است، تصریح کرد: از این رو شورای حل اختلاف، رسیدگی به چنین مشکلاتی را به مساجد واگذار کرده و خانواده ها را معرفی می کند. سپس معتمدین محله و مسجد با میانجی‌گری و صحبت با طرفین، آنان را به صلح و سازش دعوت می کنند.

عبادی اضافه کرد: مردم محله اسلام آباد در زمان بروز مشکلات، به مسجد روی می آوردند و ما نیز به عنوان صدای مردم این محله، مسائل و مشکلات شان را به مسئولان مربوطه منتقل می کنیم. علاوه بر آن، در قرارگاه تحول محله موفق شدیم اغلب مسئولانی که مردم به آسانی به آنان دسترسی نداشتند را به مسجد محله دعوت کنیم تا مسائل و مشکلات مردم محله را بررسی و به آنها رسیدگی کنند.

وی بیان داشت: مردم محله اسلام آباد به مسئولان قرارگاه تحول محله اعتماد کامل پیدا کرده اند چراکه تمام مسئولان این قرارگاه از بطن همین محله بوده و همین امر سبب شده تا مردم با اعتماد کامل، مشکلات خود را با مسئولان قرارگاه تحول محله در میان بگذارند.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی با تاکید بر اینکه مردم محله اسلام آباد به عنوان محله ای بی بضاعت؛ صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته اند، از تشکیل موسسه نیکوکاری بنام «سلمان فارسی» در مسجد محله خبر داد و گفت: این موسسه نیکوکاری، روزانه به خانوارهای نیازمند، رسیدگی می کند و با توزیع بسته های معیشتی و تامین لوازم برودتی به آنان یاری می رساند.

وی افزود: برادران بسیجی فعال در مسجد سلمان فارس محله اسلام آباد، تمامی دغدغه شان این است که مشکلات مردم محله را رفع و باری از مشکلات را از دوش مردم بردارند و این ولی نعمتان نظام مقدس جمهوری اسلامی به رفاه کامل دست یابند. بسیجیان در قرارگاه تحول محله اسلام آباد می کوشند تا رفاه مردم را تامین کنند همان کاری که وظیفه مسئولان دولتی است.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد ادامه داد: تاکنون بیش از 150 خانوار نیازمند محله اسلام آباد زیر چتر حمایتی موسسه نیکوکاری سلمان فارسی قرار گرفته اند. این موسسه با همکاری سایر موسسات، به رفع مشکلات مردم در دیگر محلات نیز پرداخته اند.

حجت الاسلام عبادی بیان کرد: برادران بسیجی در شرایط شیوع ویروس کرونا، از همان ابتدای شیوع این ویروس، شروع به ضدعفونی کردن معابر محله کردند. علاوه بر آن، با کمک موسسه نیکوکاری سلمان فارسی، به مشکلات معیشتی آسیب دیدگان ناشی از کرونا نیز رسیدگی کرده و با جمع آوری و توزیع این بسته ها، به یاری خانوارهای نیازمند شتافتند.

وی به اجرای طرح «شهید سلیمانی» در محله اسلام آباد اشاره داشت و اضافه کرد: این طرح در سه بخش اعم از نظارتی، حمایتی و مراقبتی در محله به اجرا درآمد و مجریان این طرح، تمام تلاششان این بود تا نظارت کامل بر اجرای این طرح داشته باشند.

امام جماعت مسجد سلمان فارسی محله اسلام آباد تصریح کرد: طرح شهید سلیمانی به عنوان طرحی پایلوت، به خوبی در استان هرمزگان اجرا شد و مسئولان از سایر شهرستان ها و حتی استان های دیگر، اولین جایی که حضور مییایند محله اسلام آباد است و طرح و ایده های بچه های این محله را در استان و شهرستان خود اجرایی می کنند.

حجت الاسلام عبادی در بخش پایانی سخنان خود گفت: تمام دغدغه مان این است که با تأسی از روایات ائمه اطهار (ع) مشکلات مردم را حل کنیم و به مردم خدمت رسانی کنیم. از این رو تا جایی که در توان داریم با استفاده از ظرفیت بسیجیان محله اسلام آباد، مشکلات مردم را رفع کنیم. از مسئولان نیز برای حل و فصل مسائل و مشکلات مردم محله، درخواست یاری و کمک داریم.

از توزیع بسته های معیشتی تا فراهم ساختن زمینه ازدواج آسان در محله

فاطمه شهابی پور فرمانده پایگاه مقاومت بسیج خواهران کوثر محله اسلام آباد در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز به تشریح اهم فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این پایگاه پرداخت و اظهار داشت: برگزاری کلاس های آموزشی قرآن کریم ویژه تمامی گروه های سنی در شته های مختلف اعم از روخوانی و روانخوانی، تجوید و همچنین حفظ قرآن ویژه نونهالان از جمله فعالیت های این پایگاه در حوزه فرهنگی است.

وی ادامه داد: تا قبل از شیوع ویروس منحوس کرونا، فعالیت های قرآنی به صورت چشمگیر در این پایگاه بسیج خواهران انجام می شد حتی مهد قرآن و پیش دبستانی قرآنی در این پایگاه دایر بود و سه نفر از بچه های بسیجی این پایگاه به عنوان مربی، در مهد قرآن و پیش دبستانی فعالیت داشتند. اما در شرایط کرونایی، این فعالیت ها محدود شده و دوره های آموزش قرآن ویژه نونهالان به صورت مجازی برگزار می شود.

مسئول پایگاه بسیج خواهران کوثر تصریح کرد: در این پایگاه بسیج، کلاس های هنری ویژه بانوان که زمینه ساز ایجاد اشتغال این قشر از جامعه است برگزار می شود. طی هماهنگی های بعمل آمده با اداره کل فنی و حرفه ای استان هرمزگان، کلاس های هنری به صورت رایگان برگزار می شود.

وی بیان کرد: اغلب بانوانی که در کلاس های هنری شرکت می کنند حرفه ای را فرا می گیرند مکانی برای ایجاد اشتغال ندارند. اگر فضای مناسب در اختیار داشتیم بانوان می توانستند با ایجاد اشتغال، رای خود کسب درآمد کنند.

شهابی پور به سایر فعالیت های انجام شده در پایگاه بسیج خواهران کوثر اشاره داشت و افزود: با توجه به تحصیلاتم در رشته حقوق، مشاوره رایگان حقوقی و خانواه نیز در این پایگاه به جامعه هدف خود ارائه می دهم.

وی اضافه کرد: بسیج جامعه زنان سپاه امام سجاد (ع) طرحی را تحت عنوان «همراز» یا همان طرح مشاوره خانواده به سبک اسلامی اجرا کرد و با حضور در این طرح موفق شدم به عنوان مشاور خانواده در پایگاه بسیج خواهران کوثر فعالیت داشته باشم.

مسئول پایگاه بسیج خواهران کوثر با بیان اینکه مردم به ما اعتماد دارند و در زمینه های مختلف مشاوره دریافت می کنند، گفت: استقبال مخاطبان از مشاوره های رایگان در زمینه خانواده، تحصیل، قبل از ازدواج، و... بسیار خوب است.

شهابی پور از مسجد و پایگاه بسیج به عنوان مأمنی برای دختران نوجوان یاد و تصریح کرد: مسجد بهترین مکان برای کسب آرامش روح و روان است. در شرایط کرونایی نیز سعی کرده ایم مخاطبان را از برکات پایگاه بسیج بهره مند کنیم از این رو گروهی تحت عنوان «گردان بنات الزهراء» با حضور دختران در رده سنی 12 تا 20 ساله را در فضای مجازی راه اندازی کردیم و در این گروه، تمام سعی ام این است که برای دختران نوجوان که از نعمت مادر بی بهره اند و احساس دلتنگی می کنند، مادری کنم.

وی بیان داشت: در شب میلاد امام حسین (ع)، مراسم شبی در مسجد ویژه دختران نوجوان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار کردیم که مورد استقبال خوب شرکت کنندگان واقع شد. همچنین در ماه مبارک رمضان نیز، مراسم افطاری را خیلی مختصر با حضور دختران نوجوان در مسجد برگزار می کنیم.

مسئول پایگاه بسیج خواهران کوثر به ارتباط و تعامل خوب این پایگاه با مجموعه های فعال در مسجد از قبیل کانون فرهنگی هنری مسجد، دفتر تسهیلگری محله، موسسه خیریه مسجد و پایگاه بسیج برادران اشاره کرد و گفت: مردم محله اسلام آباد، اعتماد بسیار خوب و بالایی به اهالی مسجد و پایگاه بسیج این محله دارند.

شهابی پور با اشاره به فعالیت های پایگاه بسیج خواهران کوثر در حوزه رفع مشکلات مادی اهالی محله عنوان کرد: افراد بی بضاعت محله را شناسایی و بسته های معیشتی را به صورت ماهانه بین آنان توزیع می شود. البته توزیع لوازم التحریر و سینمامسجد از دیگر فعالیت های این پایگاه بسیج در محله اسلام آباد است.

وی همچنین به توزیع بیش از 2 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از کرونا در محله اسلام آباد اشاره داشت و افزود: این تعداد بسته های معیشتی، از بدو شیوع ویروس کرونا، تهیه و در اختیار جامعه هدف قرار گرفته است.

مسئول پایگاه بسیج خواهران کوثر با بیان اینکه این پایگاه در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی از قبیل اعتیاد فعالیت دارد، گفت: نمایشگاه ها وکلاس های آموزشی با عنوان آشنایی با انواع مواد مخدر، ارائه مشاوره با هدف پیشگیری از اعتیاد در این محله برگزار شده است.

شهابی پور ادامه داد: پایگاه بسیج خواهران کوثر با همکاری پایگاه بسیج برادران، به منظور کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد؛ این بلای خانمانسوز؛ افراد دارای بیماری اعتیاد که مایل به ترک مواد مخدر هستند را شناسایی و به کمپ ترک اعتیاد معرفی می کند.

وی با تاکید بر اینکه اعضای پایگاه بسیج خواهران کوثر، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، پرهیز از تشریفات و تجمل گرایی را در رأس کارهای خود قرار داده و به صورت عملی اجرا می کنند، گفت: طی جلسات با خانواده ها، آنان را به برگزاری مراسم ازدواج آسان و پرهیز از سختگیری های قبل از ازدواج جوانان، تشویق و ترغیب می کنیم. تا کنون زمینه ازدواج چندین زوج جوان را در محله اسلام آباد فراهم کرده و به عنوان یک پشتیبان، در کنار جوانان این محله بوده و خواهیم بود.

انتهای پیام /

وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود 2
وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود 3
وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود 4
وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود 5
وقتی مسجد مامنی برای حل مشکلات محله می شود 6