دوشنبه 5 آذر 1403

پاتک مردم به فتنه شوم 88

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
پاتک مردم به فتنه شوم 88

فتنه سال 88 دومین جنگ شناختی و روانی آمریکا و 3 کشور شرور اروپایی به کارگردانی صهیونیسم بین‌الملل برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود. آنها از اینکه یک انتخابات با مشارکت 85 درصدی مردم شکل گرفته بود و می‌توانست پایه اصلی امنیت ملی و رفاه ملی قرار گیرد، می‌ترسیدند، لذا از پیش توطئه خطرناکی را طراحی و عملیاتی کردند تا نگذارند ملت ایران طعم شیرین مردمسالاری دینی با آن مشارکت تاریخی را بچشد.

1- رمز اصلی این آشوب طرح مساله تقلب بود. لذا قبل از شمارش آرا، یکی از نامزدها در حالی که مردم هنوز پای صندوق‌های رای بودند، اعلام کرد او برنده نتایج شمارش آرا شده (!) و صبح آن روز هم همسر آقای رفسنجانی وقتی رای می‌داد زمانی که خبرنگار پرسید اگر موسوی رای نیاورد چه می‌کند، گفت: مردم باید بریزند توی خیابان‌ها و بی‌بی‌سی این فرمان شورش را چند بار در اخبار سیاسی خود منعکس کرد.

2- نفوذی‌های غرب و تدارک‌چی‌های فتنه در ارتش رسانه‌ای امپریالیسم خبری از قبل گفته بودند آنچه در ایران شاهد خواهیم بود یک انتخابات نخواهد بود، یک انقلاب خواهد بود. آنها دلخوش بودند یک انقلاب رنگی را تدارک دیده‌اند و رنگ سبز انتخابی از سوی یکی از نامزدها حکایت از یک انقلاب رنگی داشت.

3- کافی است نگاهی به 2 شعار کلیدی اجتماعات اعتراض‌آمیز 88 بیندازیم. پیاده‌نظام سرویس‌های موساد و سیا در تهران فریاد می‌زدند:

- انتخابات بهانه است / اصل نظام نشانه است

- مرگ بر اصل ولایت فقیه

2 نامزد اصلی بازنده یعنی موسوی و کروبی با عدم موضع‌گیری در برابر این 2 شعار ضدانقلابی و ضداسلامی عملا مشروعیت خود را مبنی بر التزام عملی به نظام، اسلام و ولایت فقیه از دست دادند و در صف ضدانقلاب و ضدنظام اسلامی قرار گرفتند.

4- نظام 8 ماه با این پدیده ضدانقلابی مدارا کرد. کسانی که در خیابان‌ها با تعرض به مردم و حمله به کسب و کار مردم و نهادهای دولتی تا مرز «محاربه» و «بغی» پیش رفتند به صورت عریان نشان دادند نسبتی با انقلاب و مردم ندارند و انتخابات را سکویی برای براندازی درآورده‌اند. راهپیمایی عظیم و تاریخی 9 دی 88 یک قیام خودجوش مردمی بود که مثل سیل در خیابان‌های تهران و ایران راه افتاد و مثل توفان هر آنچه دشمن تدارک دیده بود را به زباله‌دان تاریخ ریخت.

5- کیستی جریان ضدانقلاب که زیر پوست یک جناح سیاسی در تدارک سرنگونی نظام بودند و چیستی هویت آنها مهم است و می‌تواند در شناخت تحرکات بعدی آنها موثر باشد.

الف - جریان ضدانقلاب ذلت‌پذیری در برابر آمریکا و غرب را ترویج می‌کند.

ب - دین‌گریزی، ولنگاری فرهنگی، خودباختگی در برابر غرب و کدخداپرستی را تبلیغ می‌کند.

پ - به اسم اصلاحات با اصول انقلاب، حضرت امام و اسلام و مبانی جمهوری اسلامی مخالفت می‌کند.

ت - ضدانقلاب کمر به هدم جمهوریت و اسلامیت نظام بسته است.

آنها در مواجهه با نظام 2 دسته می‌شوند. یک دسته در انتخابات رای نمی‌دهند و پای صندوق رای نمی‌آیند تا بگویند نظام مشروعیت مردمی ندارد و حاکمان نماینده اقلیت هستند نه اکثریت. یک عده شرکت می‌کنند و اگر رای بیاورند از همان روز اول آهنگ «خروج از نظام» ساز می‌کنند؛ مثل فتنه 78 و اگر رای نیاورند می‌گویند تقلب شده است و این بار آهنگ «خروج بر نظام» را می‌نوازند؛ مانند فتنه 88. جریان ضدانقلاب در داخل نفرت‌آفرینی می‌کند و با پدیداری شکاف‌های سیاسی اجتماعی زیست انگلی خود را در درون این شکاف‌ها تدارک می‌بیند. جریان ضدانقلاب در راه پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور در حوزه‌های گوناگون بویژه حوزه اقتصاد اخلال و زیر پرچم «اصلاحات» استقلال کشور و آزادی ملت را تهدید می‌کند.

6- در آستانه چهارمین سالروز شهادت انسان الهی، سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی قرار داریم. خداوند رحمت کند حاج‌قاسم را. ایشان در وصیتنامه سیاسی الهی‌شان با درک چنین خطری یک فرمول مشخص برای مقابله با جنگ شناختی دشمن ارائه فرمود:

- جمهوری اسلامی حرم و قرارگاه حضرت حسین بن علی در عصر ما است. اگر این حرم بماند، دیگر حرم‌ها باقی خواهند ماند.

- هدف دشمن از دشمنی با جمهوری اسلامی ویران کردن خیمه ولایت فقیه است. مردم به دور از هر اختلاف خیمه ولایت فقیه را رها نکنند.

- ایرانیان از اصول انقلاب مراقبت کنند. اصلی‌ترین اصل انقلاب «ولایت فقیه» است. والله اگر این خیمه آسیب ببیند، همه حرم‌ها و قرآن آسیب می‌بینند.

- عزیزان من! در اصول اختلاف نکنید. برای چینش سازه نظام به کسانی رای دهید که اعتقاد حقیقی به ولایت فقیه داشته و به مبانی جمهوری اسلامی دلبسته باشند. پاکدست و به دور از تجملات به مردم خدمت کنند.

رضوان‌الله تعالی علیه...