پاوه، منطقهای فوق پرخطر با کمبود پرسنل بهداشتی درمانی
کرمانشاه - ایرنا - پاوه با 60 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری شمال غربی کرمانشاه، جزو مناطق فوق پرخطر اعلام شده از سوی وزارت بهداشت از نظر کرونا است. اگرچه براساس مصوبه ستاد استانی فعالیتهای اداری و اصناف این شهرستان به همراه پنج شهرستان دیگر به مدت یک هفته تعطیل شده اما مسوولان شبکه بهداشت پاوه اعلام کردند که با کمبود نیروی درمانی روبرو هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ هفت شهرستان استان کرمانشاه جزو 43 شهرستانی است که در وضعیت قرمز پرخطر قرار دارند و براساس آخرین تصمیمات و به جز مرکز استان، 6 شهرستان پاوه، جوانرود، اسلام آبادغرب، هرسین، گیلانغرب و سرپل ذهاب از امروز دوشنبه به مدت یک هفته تعطیل است.
در پنجمین روز از آبان ماه 849 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که براساس اعلام کمیته اطلاع رسانی ستاد کونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از این تعداد 136 نفر از بیماران، بدحال بوده و در بخشهای آیسییو تحت مراقبت هستند و 40 نفر نیز با حال وخیم به دستگاه تنفس مصنوعی وصل هستند.
بر همین اساس همچنین تعداد موارد فوت با ابتلای قطعی در 24 ساعت گذشته در استان کرمانشاه هشت نفر اعلام شده که از این تعداد چهار نفر در شهرستان کرمانشاه، یک نفر هرسین، 2 نفر گیلانغرب و یک نفر در سرپل ذهاب جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان بر اثر ابتلای قطعی به کرونا از ابتدای اپیدمی تاکنون در استان به 808 نفر رسیده است.
شهرستان مرزی پاوه دارای یک بیمارستان (قدس) با 106 تختخواب فعال است و در این مرکز درمانی به بیماران کرونایی خدمات لازم ارایه می شود و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز اعلام کرده که به زودی یک دستگاه اکسیژنساز 230 لیتر در دقیقه در این بیمارستان نصب و راهاندازی میشود.
آنچنان که «پرویزه ایدهپور»؛ فرماندار این شهرستان مرزی اعلام کرده کمتر از 42 درصد مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند که این رقم پایین و قابل قبول نیست.
پاوه یکی از مناطق فوق پر خطر استان است
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با اعلام وزارت بهداشت و درمان، شهرستان پاوه به عنوان یکی از مناطق فوق پرخطر معرفی شده و از این رو از همه هموطنان عزیز، اعم از میهمانهای تمام اقصی نقاط کشور و استان تقاضامندیم از مسافرت به پاوه خودداری کنند.
دکتر «جهانبخش ولدبیگی» افزود: ما مردم میهماننواز پاوه، متاسفانه به دلیل اوجگیری بیماری کرونا در این منطقه، پذیرای هیچ میهمانی نیستیم.
وی اظهار داشت: اکثریت پرسنل خدوم و پرتلاش بهداشت و درمان پاوه به این ویروس منحوس مبتلا شدهاند، لذا از مردم فهیم استان و اورامانات خواهشمندیم دستورات بهداشتی را جدی بگیرند، ماسک زدن، شست و شوی مرتب دستها و رعایت فاصله فیزیکی حداقل 2 متری، در دستور کار روزانه باشد.
وی تاکید کرد: همکاری مردم در رعایت دستورالعملهای بهداشتی کمک به پرسنل خسته و زحمتکش بهداشت و درمان است تا هر روز شاهد مرگ عزیزانمان نباشیم.
24 فوتی براثر کرونا در پاوه
مدیر شبکه بهداشت و درمان پاوه در ادامه گفت: تاکنون ابتلای 615 بیمار پاوه به کرونا مثبت اعلام شده و متاسفانه 24 نفر نیز جان باختهاند.
ولدبیگی اظهار داشت: کادر درمانی ما محدود است و ما برای رفع این محدودیتها و از مراکز بهداشتی و درمانی شهرها و روستاهای تابعه شهرستان نیرو به بیمارستان پاوه آوردهایم.
کمتر از 42 درصد مردم پروتکلها را رعایت میکنند
فرماندار پاوه هم در این ارتباط گفت: برابر آمارهای میدانی کمتر از 42 درصد از مردم این شهرستان شیوهنامههای بهداشتی را رعایت میکنند که این امر به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
«پرویز ایدهپور» افزود: رعایت شیوهنامههای بهداشتی اصلیترین توصیه ستاد مقابله با کرونا پاوه است و از امروز «دوشنبه» محدودیتهای ابلاغ شده از سوی ستاد استانی، در پاوه اجرایی شده است.
فرماندار پاوه اظهار داشت: همزمان با اجرای این محدودیتها، گروهی از ادارات مختلف به عنوان تیم نظارت بر اجرای دقیق و درست محدودیتها نظارت دارند.
ایده پور ادامه داد: شرکت عده اندکی از شهروندان در آیینهای عزا و عروسی بسیار نگران کننده است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*