دوشنبه 1 بهمن 1403

پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن

«بی‌بی‌سی فارسی» از شاخص‌ترین کارگزاران «امپراتوری خبری صهیونیسم» در پروژه‌های ضدایرانی، مراسم‌های میلیونی تشییع پیکر مطهر سردار سلیمانی در شهر‌های اهواز و مشهد را به طور کامل سانسور کرد. این شبه رسانه ضدایرانی در روز دوشنبه 16 دی 98، قصد پوشش اجتماع چندین میلیونی مردم تهران در بدرقه پیکر مطهر حاج قاسم را نیز نداشت.

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ قدرت‌های استکباری برای توسعه استیلا و کام جویی‌های نامشروع و دیگرستیزانه خود ابزار‌های متنوعی در اختیار دارند؛ شاید تا همین چند دهه پیش، کاربردی‌ترین ابزار مستکبرین، ادوات و تجهیزات نظامی بود؛ اما امروز بدون تردید، کاربردی‌ترین ابزار مستکبرین، عبارت است از «رسانه» و مشتقات آن یعنی «امپراتوری خبری» و «جنگ روانی».

مستکبرین و در رأس آن‌ها آمریکا و رژیم صهیونیستی و دولت‌های حقیر اروپایی تابع آن‌ها بویژه انگلیس از «رسانه» و «امپراتوری خبری» و «جنگ روانی» برای پیشبرد جنایت‌های سخت و نرم خود بهره می‌برند. آن‌ها «سیاه» را «سفید» جلوه می‌دهند و «سفید» را «سیاه»؛ چیزی که ما در فارسی به آن «تلبیس» می‌گوییم؛ آن‌ها همچنین «خاکستری‌های» زیادی را هم برای «القای بی‌طرفی» انتشار می‌دهند؛ قابل تامل آنکه در پس انتشار «خاکستری‌ها» نیز، امیال و اغراض خود را مستور می‌کنند و اصطلاحا با همه تاکتیک‌ها و شگرد‌ها سعی می‌کنند بر ناخودآگاه (subconscious) مخاطب اثر بگذارند و منویات پلید خود را که مبتنی بر توجیه ظلم‌ها و ستمکاری‌های‌شان است، حقنه کنند.

برای درک بهتر موضوع، شاید بهتر باشد به جای جمله‌پردازی و تکیه صرف بر تئوری، به مصادیق «امپراتوری خبری مستکبرین» با استناد به اتفاقات روز‌ها و ماه‌ها و سال‌های اخیر بپردازیم. البته با توجه به اینکه صهیونیست‌ها عمده سهامداران و مالکان غول‌های رسانه‌ای رژیم‌های مستکبر هستند و سیاستمداران رژیم‌های مستکبر نیز تحت انقیاد و نفوذ صهیونیسم جهانی هستند، لفظ «امپراتوری خبری صهیونیسم» مفهومی جامع‌تر و مناسب‌تر است.

باید توجه داشت که استراتژیست‌های صهیونیسم که سودای استیلای همه‌جانبه بر جهان را دارند، تنها مانع سیطره‌جویی خود را گفتمان اسلام ناب می‌دانند؛ گفتمانی که در نظام جمهوری اسلامی تجلی یافته است؛ لذا ابزار‌های جنگی مستکبرین اعم از ادوات نظامی و رسانه‌ای‌شان برای هماوردی با نظام ما تدارک دیده شده است. بازدارندگی ما در جنگ سخت، عملا ادوات نظامی آن‌ها را بلااثر کرده است؛ بنابراین مستکبرین برای نبرد با ما، بر روی ابزار‌های جنگ روانی خود تمرکز کرده‌اند و جهت‌گیری‌ها و خبرسازی‌ها و دروغ‌پردازی‌های «امپراتوری خبری صهیونیسم» مستقیما با هدف ضربه زدن به جمهوری اسلامی است.

بامداد جمعه 13 دی 98، رژیم آمریکا در اقدامی بزدلانه و دزدانه، در فرودگاه بغداد، مهمان ویژه دولت عراق، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، قهرمان بین‌المللی مبارزه با تروریسم، را ترور کرد.

پس از این تروریسم دولتی آشکار رژیم آمریکا در ترور عالی‌رتبه‌ترین فرمانده نظامی یک کشور مستقل در کشوری ثالث، «امپراتوری خبری صهیونیسم» با بهره‌گیری از غول‌های رسانه‌ای مستقر در آمریکا و اروپا تلاش مذبوحانه‌ای را به خرج داد تا به مخاطبان خود القاء کند، نظامیان آمریکایی یک تروریست را از پای درآورده‌اند!

خود «دونالد ترامپ» رئیس رژیم تروریستی آمریکا بلافاصله پس از اقدام جنایتکارانه نظامیان تحت امرش در ترور سپهبد سلیمانی، در قاب تلویزیون آمریکا حاضر شد و صراحتا به این ترور اعتراف کرد و با وقاحت، سپهبد سلیمانی قهرمان بین‌المللی مبارزه با تروریسم را «تروریست درجه یک» خواند!

این لفظ کذایی که برازنده سردمداران تروریست رژیم آمریکاست بلافاصله به خط خبری «امپراتوری خبری صهیونیسم» تبدیل شد و آن‌ها تلاش کردند لقب «تروریست درجه یک» را در مورد سردار سلیمانی عزیز جا بیندازند؛ حتی رسانه‌هایی نظیر «نیویورک تایمز» و «سی‌ان‌ان» هم که به ظاهر با ترامپ زاویه دارند، در جا انداختن و القاء کردن این صفت کذایی، اهتمام کردند، اما تیر آن‌ها به سنگ خورد و تشییع پیکر چندین میلیونی سردار سلیمانی در ایران و عراق و سوگواری برای این قهرمان بین‌المللی مبارزه با تروریسم در سراسر دنیا از جمله در 430 نقطه از کشور هند، گواهی بر ناکام ماندن تلاش «امپراتوری خبری صهیونیسم» برای تروریست نامیدن سردار رشید امت اسلام بود.

نکته قابل تامل آنکه، شبه‌رسانه‌های اردوگاه استکبار، از انعکاس حضور میلیون‌ها نفری مردم ایران و عراق در تشییع پیکر مطهر سردار سلیمانی اکراه داشتند؛ در واقع طبق دستورالعملی که به آن‌ها ابلاغ شده بود، قرار بود اجتماع عظیم مردمی در بدرقه پیکر مطهر سپهبد سلیمانی قهرمان بین‌المللی مبارزه با تروریسم را سانسور و یا «کوچک‌نمایی» کنند؛ اما خیل عظیم مردمی که برای تکریم سردار سلیمانی در خیابان‌های شهر‌های مختلف ایران و عراق گردآمده بودند، همه غول‌های رسانه‌ای وابسته به «امپراتوری خبری صهیونیسم» را وادار به پوشش این مراسم‌های تکریم و اعتراف به محبوبیت سردار سلیمانی در تمام منطقه غرب آسیا کرد.

«بی‌بی‌سی فارسی» از شاخص‌ترین کارگزاران «امپراتوری خبری صهیونیسم» در پروژه‌های ضدایرانی، مراسم‌های میلیونی تشییع پیکر مطهر سردار سلیمانی در شهر‌های اهواز و مشهد را به طور کامل سانسور کرد. این شبه رسانه ضدایرانی در روز دوشنبه 16 دی 98، قصد پوشش اجتماع چندین میلیونی مردم تهران در بدرقه پیکر مطهر حاج قاسم را نیز نداشت، اما ناگزیر شدن سایر رسانه‌های اردوگاه استکبار به پوشش مراسم فوق، گردانندگان بی‌بی‌سی‌فارسی را هم علی‌رغم میل باطنی‌شان واداشت تا بالاخره در ساعت 13:55 روز دوشنبه 16 دی 98 در شرایطی که بیش از 6 ساعت از اجتماع چندین میلیونی مردم تهران برای تکریم حاج قاسم می‌گذشت، تصاویر و خبر مربوطه را بر روی خروجی خود قرار دهند.

بعد از ناکام ماندن پروژه تخریب وجهه سردار سلیمانی، «امپراتوری خبری صهیونیسم» بر روی کوچک‌نمایی «سیلی»‌ای متمرکز شد که سپاه پاسداران بر گوش آمریکای جنایتکار نواخت؛ بامداد روز چهارشنبه 18 دی 98، دقیقا پس از گذشت پنج روز از جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی، وعده صادق مقامات کشورمان محقق شد و پایگاه آمریکایی عین‌الاسد در استان الانبار واقع در غرب عراق و نزدیک مرز سوریه، مورد اصابت حدود 13 فروند موشک از نوع موشک‌های فاتح و قیام نیروی هوافضای سپاه پاسداران قرار گرفت و تعداد زیادی از نیرو‌های تروریست آمریکایی آسیب دیدند و ادوات و تجهیزات گرانقیمت آمریکایی زیادی منهدم گشتند.

این سیلی آنچنان ضرب داشت که آمریکایی‌های گیج شده را مجبور کرد برای کاستن از درد آن به پروپاگاندای شیادانه رسانه‌ای خود متوسل شوند؛ لذا از همان نخستین دقایق صبح روز چهارشنبه 18 دی که همه جهانیان از شاهکار غیورمردان سپاه ایران اسلامی در با خاک یکسان کردن پایگاه آمریکایی عین‌الاسد و تبدیل آن به عین‌الجسد، با خبر شدند، ماشین دروغ‌پردازی «امپراتوری خبری صهیونیسم» روشن شد، تا بلکه افکار عمومی جهانیان را از شکسته شدن هیمنه پوشالی قدرت نظامی آمریکا منحرف سازد.

در نخستین دقایق صبح چهارشنبه 18 دی، «امپراتوری خبری صهیونیسم» برای انحراف افکار عمومی جهانیان، در گام اول، استراتژی رسانه‌ای «کوچک‌نمایی» را اتخاذ کرد و رسانه‌های غربی با استناد به توئیت ترامپ مبنی بر اینکه «همه چیز خوب است»، این خط خبری را دنبال کردند که حملات موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد بدون تلفات بوده و خسارات چندانی را در برنداشته است!

اما حالا که بیش از 10 روز از ویران شدن عین‌الاسد با موشک‌های ایرانی می‌گذرد، رفته رفته رسانه‌های غربی نظیر «واشنگتن پست»، «سی‌ان‌ان»، «فاکس‌نیوز»، «فرانس پرس»، «دیفنس وان» و... در حال تهیه گزارش از این پایگاه هستند؛ قابل تأمل آنکه هر چقدر این رسانه‌های وابسته به «امپراتوری خبری صهیونیسم» تلاش دارند آسیب دیدن نیرو‌ها و ادوات آمریکایی مستقر در عین‌الاسد را کتمان کنند، اما باز هم ضربه سهمگین وارد شده توسط سپاه ایران اسلامی به آمریکایی‌ها نمایان می‌شود.

به تعبیر نغز مقام معظم رهبری، «پاسخ قدرتمندانه سپاه به آمریکا در واکنش به شهادت سردار سلیمانی درخور تدبر است. این کار ضربه موثر نظامی بود، اما مهمتر و بالاتر از ضربه نظامی، ضربه حیثیتی به هیبت و ابهت ابرقدرتی آمریکا بود. حالا اعلام می‌کنند تحریم‌ها را افزایش می‌دهند، اما این ضربه با هیچ چیزی جبران نمی‌شود».

اما «امپراتوری خبری صهیونیسم» در جریان وقایع روز‌های اخیر فقط از غول‌های رسانه‌ای رسمی خود برای تدارک جنگ روانی علیه ایران بهره نگرفت بلکه شبکه‌های اجتماعی و فضای وب 2 نیز کاملا در سیطره اردوگاه استکبار بود.

از روز جمعه 13 دی که سپهبد قاسم سلیمانی با دستور ترامپ رئیس رژیم تروریستی آمریکا به شهادت رسید، تعداد کثیر و بی‌شماری از کاربران شبکه‌های اجتماعی در سراسر دنیا اقدام به انتشار عکس‌ها و فیلم‌های مربوط به این قهرمان بین‌المللی مبارزه با تروریسم کردند.

در این میان، شبکه اینستاگرام که پیش‌تر نیز عناد خود با محور مقاومت را نمایان کرده بود، در راستای دستورالعمل «امپراتوری خبری صهیونیسم» اقدام به از دسترس خارج کردن صفحات افراد و دستگاه‌ها و نهاد‌هایی کرد که تصاویر و ویدئو‌های مربوط به سپهبد قاسم سلیمانی را منتشر کرده بودند.

این اقدام دست‌اندرکاران شبکه اینستاگرام با واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی در سراسر دنیا مواجه شد و این کاربران به دست‌اندرکاران ایستاگرام یادآوری کردند که حذف صفحات انتشار دهنده تصاویر سپهبد شجاع ایرانی، مغایر با شعار‌های مبتنی بر آزادی‌گرایی آنهاست.

اما نمونه اخیر دیگری از رذالت و شیطنت بنگاه‌های خبری غربی علیه ایران و به تکاپو افتادن «امپراتوری خبری صهیونیسم»، اغتشاشات و آشوب‌های عده‌ای معدود در برخی نقاط کشور در آبان ماه امسال بود.

روز دوشنبه 2 دی، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» که از بازو‌های تبلیغاتی رژیم آمریکا علیه ایران و از کارگزاران «امپراتوری خبری صهیونیسم» محسوب می‌شود و سابقه زیادی در خبرسازی‌های کذب علیه کشورمان دارد، گزارشی سراسر کذب در مورد آمار اغتشاشات آبان ماه در برخی از شهر‌های ایران منتشر کرد و مدعی کشته‌شدن 1500 نفر در این اغتشاشات شد.

در گزارش رویترز به چهار منبع مجهول‌الهویه استناد شده بود! استناد به منابع مجهول‌الهویه طی سال‌های اخیر تبدیل به رویه ثابت رویترز برای دروغ‌پردازی علیه ایران شده است. نکته قابل تامل اینکه در مرامنامه رویترز تاکید شده که اخبار منابع بی‌نام غیرمعتبر است؛ با این حال رویکرد ضدایرانی رویترز، دست‌اندرکاران این رسانه را به زیر پا گذاشتن پروتکل حرفه‌ای خود واداشت. همچنین، مرامنانه «امپراتوری خبری صهیونیسم» که رویترز یکی از کارگزاران آن است، مجزا از اصول حرفه‌ای رسانه‌ای است و اولویت در آن، معارضه با ایران اسلامی است.

البته در اغتشاشات آبان ماه، علاوه بر رویترز سایر شبه‌رسانه‌های «امپراتوری خبری صهیونیسم» نیز برای ضربه زدن به کشورمان به میدان آمده بودند؛ چرا که گردانندگان این امپراتوری خبری که در آمریکا مستقر هستند با آغاز اغتشاشات آبان 98، اینچنین تفسیر می‌کردند که این اغتشاشات با همه توطئه‌هایی که در این 41 سال علیه ایران طراحی کرده‌اند فرق دارد و سبب تمام شدن کار نظام مقتدر و مردمی ما می‌شود. البته این اغتشاشات با بصیرت مردم و نیرو‌های حافظ امنیت مردم، ظرف 48 ساعت خاتمه یافت.

«بی‌بی‌سی فارسی» یکی از همان بازو‌های «امپراتوری خبری صهیونیسم» است که در جریان آشوب‌های اشرار اجاره‌ای در هفته آخر آبان 98، بنا بر عادت مألوف و کارکرد تعیین شده‌اش، به حمایت تمام و کمال از این اشرار اجیرشده پرداخت.

برای پی بردن به خشونت‌پراکنی عریان بی‌بی‌سی‌فارسی در جریان اغتشاشات آبان ماه، کافی است به دیالوگی که میان مجری این شبکه ضدایرانی و فرد به اصطلاح کارشناس مدعو آن با نام «احمد هاشمی» در روز پنجشنبه 30 آبان، رد و بدل شد، توجه کنید: پرسش مجری در قالب استفهام انکاری: آیا اعتراضات مسالمت‌آمیز به نتیجه می‌رسد؟ پاسخ کارشناس که در واقع همان نظر گردانندگان بی‌بی‌سی فارسی است: اعتراضات مسالمت آمیز نتیجه بخش نیست؛ مردم باید خیابان‌ها را مسدود کنند و به خودرو‌ها و اماکن انتظامی حمله کنند و در خیابان‌ها خندق حفر کنند!

دیالوگ بالا تنها یک نمونه از ده‌ها نمونه ترویج خشونت توسط بی‌بی‌سی فارسی در جریان اغتشاشات آبان ماه است؛ در واقع این شبکه ضدایرانی طی آشوب‌های 48 ساعته آبان ماه اشرار اجاره‌ای در ایران، عملا به پایگاه تبلیغ جنگ شهری علیه مردم ایران تبدیل شده بود.

البته به جز «بی‌بی‌سی فارسی» و «رویترز»، سایر پادو‌ها و خرده رسانه‌های «امپراتوری خبری صهیونیسم» نظیر «ایران اینترنشنال» و «منوتو» نیز در پروژه آبان ماه مشارکت داشتند و 24 ساعته مشغول خبرسازی‌های کذب برای تهدید امنیت روانی مردم ایران بودند.

نمونه‌های مورد اشاره در سطور بالا، تنها بخش‌های بسیار کوچکی از هجمه‌ها و خبرسازی‌های کذب و جنگ روانی «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه کشورمان ایران است.

پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 2
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 3
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 4
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 5
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 6
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 7
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 8
پروژه‌های ناکام «امپراتوری خبری صهیونیسم» علیه ایران / تلبیس؛ هنر رسانه‌های دشمن 9