پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی!

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی!

امام جمعه مسجد مکی زاهدان که از مهر ماه سال گذشته در خطبه‌های نماز جمعه خود سعی در تحریک مردم دارد این بار سراغ حمایت از جریان ضاله بهائیت رفته، جریانی که علمای شاخص اهل سنت نیز آنها را باطل می‌دانند

سرویس سیاست مشرق -در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل بانام «ویژه‌های مشرق» شمارا در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید.

******

روزنامه‌های امروز شنبه 27 خردادماه در حالی چاپ و منتشر شد که گمانه‌زنی‌ها از توافق، روی خوش بازار به سیاست تنش زدایی و هشدار کیسینجر نسبت به احتمال درگیری میان آمریکا و چین در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

چند رسانه آمریکایی خبرهایی از توافق هسته‌ای را منتشر کرده‌اند؛ البته این خبر خیلی زود از سوی مقامات کاخ سفید تکذیب شد اما همان خبر با استقبال چشم‌گیر رسانه‌های اصلاح‌طلب روبرو شده است!

روزنامه هم‌میهن با انتشار گزارشی از انتخابات شورای مرکزی حزبتوسعه ملی (شاخه سیاسی حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب) با عنوان استقبال اصلاح طلبان از توافق نوشته است:

محمدصادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی در مراسم افتتاح سومین کنگره سراسری این حزب گفت: «فعالیت سیاسی مقدس‌ترین فعالیت در جامعه است. اعضای حزب توسعه سابقه‌ای طولانی از قبل از انقلاب تا امروز در پیگیری اهداف انقلاب دارند. حزب توسعه در این مقطع وضع کشور را بحرانی تلقی می‌کند و برای خروج از بحران، تلاش‌های خود را انجام داده است. حزب این شرایط را ناپایدار تلقی می‌کند و امیدوار است که مشکلات حل شود. ما در سال 1401 نامه‌ای محرمانه به رهبری نوشتیم و از ایشان خواستیم که در حوزه سیاست خارجه به‌ویژه در خصوص برجام و پیوستن بهFATF تغییراتی صورت گیرد.»

در ادامه این خبر آمده است:

او با اشاره به اینکه ما به حاکمیت هشدار دادیم که اعتراضات، خواستی عمومی و اجتماعی است که باید به آن توجه شود، افزود: البته ما معتقدیم که اعتراضات 1401 رنسانسی در کشور بود و ماندگار باقی خواهد ماند. امیدواریم که حاکمیت با عقلانیت مانع ایجاد دوقطبی در کشور شود. متاسفانه دولت رئیسی نتوانسته موفق عمل کند و ما از ایشان خواستیم که کناره‌گیری کند؛ همین باعث شد که برخوردهایی هم با حزب ما صورت گیرد و مانع برگزاری کنگره ما در اسفندماه گذشته شدند.

روزنامه آرمان امروز نیز با اشاره به گزارشات منتشر شده در رزونامه‌های آمریکایی نوشته است:

آمریکا در سایه انتخاباتی شدن فزاینده فضای داخلی و اولویت‌های دیگر سیاست خارجی خود به این مدیریت و کنترل تنش و جلوگیری از خروج اوضاع از کنترل نیاز دارد و از طرف دیگر نیز ایران با توجه به وضعیت دشوار اقتصادی به آزادی این دارایی‌ها و همچنین عدم تشدید تحریم‌ها و یا کاهش سختگیری‌ها در اعمال برخی از آن‌ها نیاز دارد. حال باید دید آیا این تفاهمات در صورت نهایی شدن می تواند فضا را مدیریت شده به سمت تفاهماتی بیشتر پیش ببرد و از این ستون تا ستون دیگری فرجی حاصل شود یا خیر؟ با توجه به فضای بین المللی ناشی از جنگ اوکراین و همچنین دشواری احیای کامل برجام 2015 و رسیدن به توافقی جامع که آمریکا و اروپا می خواهند، فعلا چندان محتمل نیست که تفاهمات پیشگفته در کوتاه مدت به گشایشی جدی و توافقی جامع ختم شود.

روزنامه اعتماد نیز با درباره شکل‌گیری یک توافق موقت میان ایران و آمریکا می‌نویسد:

ممکن است یک تفاهم موقت شکل بگیرد و برجام هم کنار گذاشته‌نشود، هرکدام از اینها جایگاه و چارچوب زمانی خودشان را دارند. اگر تفاهم باشد، توافق مکتوب نیست و حرف امریکا غلط نیست، برجام کناره گذاشته نمی‌شود و در نتیجه حرف تهران غلط نیست. تفاهمی ممکن است شکل بگیرد بخش اعظم منابع مالی ایران که طلب دارد به داخل کشور برگردد و گشایشی هم ایجاد شود که نفت بیشتری توسط ایران فروخته شود و ایران هم غنی‌سازی خودش را بر اساس درخواست آنها روی 60 درصد حفظ کند. این با اظهارات مقام‌های ایران و امریکا تناقضی ندارد. ایران می‌گوید که همچنان روی برجام اصرار دارد که به هر حال به اعتقاد من تلاش برای احیای آن بعد از انتخابات امریکا امکان‌پذیر می‌شود و امریکا هم می‌گوید در مورد توافق موقت با ایران گفت‌وگو نکرده است که این هم غلط نیست.

این روزنامه اصلاح‌طلب نوشته است:

چون امریکا هدفش این است که در درازمدت و بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری پای میز مذاکره برگردد و حالا یا با برجام یا توافق دایمی جایگزین با ایران مذاکره کند، آنچه در حال حاضر در جریان است گفت‌وگو برای یک تفاهم نانوشته و غیررسمی است. واکنش تهران و واشنگتن به این معنا نیست که گفت‌وگویی انجام نشده و ممکن نیست نتیجه‌ای از این گفت‌وگوها به دست بیاید، گفت‌وگو انجام شده و ممکن است به نتیجه برسد. این مساله را بگذارید در کنار اظهارات مقام معظم رهبری که گفته‌اند اگر چارچوب هسته‌ای باقی بماند، توافق مشکلی ندارد.

عبور عبدالحمید از اهل سنت با رمز حمایت از بهائیت

امام جمعه مسجد مکی زاهدان که از مهر ماه سال گذشته در خطبه‌های نماز جمعه خود سعی در تحریک مردم دارد این بار سراغ حمایت از جریان ضاله بهائیت رفته، جریانی که علمای شاخص اهل سنت نیز آنها را باطل می‌دانند.

روزنامه جوان با اشاره به حمایت امام جمعه مسجد مکی از فرقه ضاله بهائیت نوشته است:

عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جماعت مسجد مکی زاهدان در ادامه اظهارات شاذ و خلاف شعائر مذهبی اهل سنت، به دفاع از فرقه ضاله بهائیت پرداخت و خواستار به رسمیت شناختن این فرقه جعلی شد. اشاره او به اقوام و ادیان، پیروان فرقه ضاله بهائیت است که البته نه یک دین که یک فرقه انحرافی است و هیچ یک از مذاهب اسلامی از شیعه و سنی آن را به رسمیت نمی‌شناسند و اساساً یک جریان ساختگی و استعماری است. او، اما به قاعده «کلمه حق یراد بها باطل» کوشیده است، به عنوان یک عالم به اصطلاح دینی، مدافع حقوق فرقه‌ای شود که مشروعیت دینی ندارد. عبدالحمید با ادعای مشکلات جامعه بهائی در خاکسپاری خانواده‌های‌شان در قبرستان‌ها، گفته است افراد بهائی مسلمان نیستند، اما به عنوان یک انسان و شهروند از حقوقی برخوردارند و اسلام اجازه نداده است با دراویش، بهائی، زرتشتی و سایر ادیان و مذاهب تندروی صورت بگیرد.

جوان نوشته است:

اسماعیل‌زهی اگرچه به بهانه دفاع از حقوق شهروندان، پشت حمایت از فرق ضاله و انحرافی پنهان شده و از سیاست مدارای اسلام با حقوق ادیان دیگر دم می‌زند، اما نمی‌گوید یا نمی‌داند که این جریان در واقع با هدف ایجاد یک بازوی درونی برای اعمال سیاست‌های غربی و شرقی به اسم مذهب و دین در ایران تأسیس شد. بهائیت نه یک مذهب که یک جریان سیاسی است و مرکزیت آن در حیفای رژیم‌صهیونیستی است، آنجا مرکز کنترل تشکیلات بهائیت در سراسر جهان است، بهائیت اینجا تغذیه می‌شود و به تک‌تک اعضا امر و نهی صورت می‌گیرد. این مرکزیت تحت عنوان بیت‌العدل فعالیت می‌کند. از بیت‌العدل به تناسب هر کشوری برای اعضا، دستور صادر می‌شود.

عصبانیت از پیشرفت زنان ایران

حضور قدرتمند همسر رئیس‌جمهور در سفر به آمریکای‌لاتین در قالب زن ایرانی تحصیلکرده و باحجاب، خشم دشمنان را به‌دنبال داشته است!

روزنامه همشهری با اشاره به تحرکات ضدانقلاب نوشته است:

سفر رئیس دولت سیزدهم به 3 کشور آمریکای لاتین (ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا) در کنار همه دستاوردهای سیاسی و اقتصادی خود، یک رهاورد مهم داشت؛ عیان شدن رویکردهای ضدانسانی غرب به زن؛ رویکردی که با حمله‌های رسانه‌ای روزهای اخیر به جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهور ایران، بار دیگر عیان شد. حضور قدرتمند جمیله علم‌الهدی در جریان این سفر که با برنامه‌های مختلف و دفاع از هویت زن ایرانی همراه بود، به مذاق رسانه‌های دشمن خوش نیامد و سبب شکل‌گیری هجوم رسانه‌ای به همسر رئیس‌جمهور شد، اما علم‌الهدی چه گفته بود که خشم دشمنان ایران را به دنبال داشت؟ پاسخ به این سوال را از یک سو باید در بروز نشانه‌های «زن ایرانی» در همسر رئیس‌جمهور و از سوی دیگر در موضوع‌های مطرح شده از سوی او جست‌وجو کرد. انجام برنامه‌های دیپلماتیک در جریان سفر رئیس‌جمهور به آمریکای لاتین به‌عنوان یک زن تحصیلکرده باحجاب همراه با حضور قدرتمند اجتماعی و همچنین عیان‌کردن پشت پرده رویکردهای ضد زن غرب و دفاع از هویت زن ایرانی، سبب شد دشمنان رویکرد هجوم رسانه‌ای را در قبال جمیله علم‌الهدی پیگیری کنند.

چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی! 2
چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی! 3
چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی! 4
چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی! 5
چرا عبدالحمید سینه‌چاک یک فرقه ضاله شده است؟/ مدعیان زن، زندگی و آزادی علیه پیشرفت زن ایرانی! 6