پنج‌شنبه 8 آذر 1403

کمک مومنانه جبرابی برای آسیب اقتصادی کرونا درهرمزگان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کمک مومنانه جبرابی برای آسیب اقتصادی کرونا درهرمزگان

بندرعباس - ایرنا - کرونا که از آخربهمن ماه 98 وارد ایران شد، موجی از ترس و اضطراب را در کشور ازجمله هرمزگان به راه انداخت و به جایی رسید که پزشکان و متخصصان تنها راه پیشگیری و مقابله با این ویروس منحوس را در خانه ماندن، قرنطینه خانگی و خودداری از مسافرت دانستند.

در همین راستا دانشگاه‌ها، مدارس، مهدکودک‌ها، بازارها، بوستان ها، اماکن مذهبی، پاساژها، مراکز خرید، آموزشگاه‌ها، موزه‌ها و سینماها، مراکز فروش لوازم خانگی، هتل ها، تالارهای پذیرایی وبسیاری از مشاغل و اصنافی که از نظر شیوع ویروس کرونا پرخطر هستند، تعطیل شدند و بسیاری از افراد بویژه دست فروشان و بازاریان را با خانه نشینی به صورت موقتی و یا دائم از کار بیکار کرد و دچار آسیب اقتصادی شدند.

در این بین بسیاری خانوارهای نیازمندان و بی بضاعت و بیکار جامعه، دست تنگ شده و در تامین نیازهای اولیه و مایجتاج خود دچار مشکل شدند که از همان ابتدا با همدلی مردم و دست به کارشدن سازمان های مردم نهاد و خیریه سیلی از مهربانی به راه افتاد و با کمک های خیریه و انسان دوستانه خود به یاری به یاری خانواده های نیازمند وآسیب دیده از شیوع ویروس کرونا شتافتند.

همچنین خدمات و کمک‌های بهداشتی و غذایی دولتی نیز به صورت کم وبیش به قشرهای نیازمند جامعه اختصاص یافت اما باتوجه به وجود تورم و گرانی و همچنین موازی کاری کمک های مردمی ودولتی هنوز بسیاری از خانوارها در تنگناهستند که رهبرمعظم انقلاب برای کمک به افراد آسیب دیده وبی بضاعت فرمان رزمایش بزرگ همدلی وکمک مومنانه را صادر کرد.

این رزمایش از نیمه شعبان با نام مبارک یا صاحب الزمان (عج) مزین شده و تا پایان ماه مبارک رمضان مصادف با ولادت امام حسن عسکری (ع) ادامه می یابد که تمامی نهادها، دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران، شهرداری‌ها، اصناف، کارخانه‌ها و نهادهای مردمی برای عملیاتی کردن رزمایش کمک مومنانه و مواسات پای کار می‌آیند.

در این راستا قرارگاه استانی رزمایش همدلی ومواسات درهرمزگان به ریاست نماینده ولی فقیه درهرمزگان و کمک مومنانه زیرنظر سپاه امام سجاد (ع) از روز گذشته کلید خورده و این طرح بزرگ با همکاری اصحاب رسانه، خیران، نیکوکاران وعامه مردم استان درحال انجام است.

در این رزمایش خیرخواهانه سپاه، قشرهای مختلف بسیج و مردم ومسوولان دستگاه های اجرایی استان هرمزگان با همدلی و همراهی جامعه خیران و مردم نوع‌دوست استان و همکاری دستگاه‌های مرتبط به یاری خانواده صاحبان مشاغلی می‌روند که در کرونا آسیب اقتصادی دیده‌اند.

واریز کمک های مومنانه به حساب 5041721111596707

نماینده ولی فقیه در هرمزگان از مردم خیر ونیکوکار استان خواست جهت کمک به افراد بی بضاعت وآسیب دیده از کرونا و پرهیز از موازی کاری، کمک های مالی خود را از طریق شماره حساب 5041721111596707 بانک رسالت بنام قرارگاه مواسات و همدلی استان واریز کرده تا اقلام معیشتی خریداری و در آستانه ماه مبارک رمضان بین نیازمندان تقسیم شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده درگفت وگو با ایرنا افزود: همچنین مردم ومسوولان می توانند جهت کمک به نیازمندان و افراد بی بضاعت هرمزگان کمک های غیرنقدی خود را به قرارگاه استانی مواسات وهمدلی در استان واقع در مسجد جامع بندرعباس تحویل دهند.

وی یادآورشد: برای کمک رسانی بهتر به افراد بی بضاعت و نیازمند شهرستان های استان و جلوگیری از موازی کاری، جهت دریافت کمک‌های نقدی محل‌هایی تعیین و مشخص می شود.

رییس قرارگاه مرکزی همدلی ومواسات درهرمزگان یادآورشد: قرارگاه های شهرستانی نیز زیرنظر امامان جمعه جهت شناسایی افراد نیازمند وهدایت کمک‌ها ونذورات مردمی تشکیل شده وفعالیت خود را از هم اکنون آغاز کرده اند.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به راه اندازی قرارگاه همدلی و مواسات در هرمزگان نیز اظهارداشت: این قرارگاه در آستانه ماه مبارک رمضان با حضور نهادها وگروه های ذی ربط در راستای تحقق فرمان رهبر فرزانه انقلاب جهت حضور مومنانه مردم در رزمایش نیکوکاری در آستانه ماه مبارک رمضان تشکیل شده است.

عبادی زاده با اشاره به اینکه بعضی از کسب وکارها به علت شیوع بیماری کرونا دچار آسیب اقتصادی شدند، ابرازداشت: در این راستا کسانی که توانایی کمک به نیازمندان را دارند، وارد میدان شده و از طریق قرارگاه مواسات به نیازمندان کمک می کنند.

وی خاطرنشان کرد: مردم ما همیشه و در همه حال با حس نودوستی و انسان دوستانه خود به کمک نیازمندان شتافته و انتظار می رود در این حرکت خداپسندانه نیز یاری رسان این قشر باشند.

1000 پایگاه بسیج هرمزگان برای کمک مومنانه

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: یکهزار پایگاه فعال مقاومت بسیج در رده نواحی ومحلات استان در رزمایش بزرگ کمک مومنانه که از نیمه شعبان آغاز شده، همکاری ومشارکت دارند.

سردار اباذر سالاری افزود: در این طرح خیرخواهانه برای کمک به اقشار نیازمند و کم‌درآمد وکسانی که به دلیل بیماری کرونا دچار آسیب شدند، از ظرفیت مردمی، خیران و امامان جمعه و جماعت استان هرمزگان استفاده می شود.

وی ابرازداشت: کمک های جمع آوری شده هر منطقه و هر محله بین افراد نیازمند و آسیب دیده اقتصادی از کرونا همان منطقه و یا محله توزیع می شود.

فرمانده سپاه هرمزگان از مردم و مسوولان دعوت کرد با کمک یکدیگر کمک های خیرخواهانه خوبی را جمع آوری و بین نیازمندان، زنان بی‌سرپرست و افراد بیکار در اثر کرونا توزیع کنیم.

وی یادآورشد: رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نیمه شعبان بر ضرورت ایجاد رزمایش گسترده طرح مواسات و کمک مومنانه تا پایان ماه مبارک رمضان برای یاری‌رساندن به افراد کم‌بضاعت تاکید داشت.

تقسیم 50 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان بندرعباس

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرعباس گفت: در رزمایش کمک مومنانه سعی براینست از زمان اجرای طرح (نیمه شعبان) تا پایان ماه مبارک رمضان با کمک جهادگران وبسیجیان و دیگر قشرهای مردمی ودولتی بیش از 50 هزار بسته معیشتی جمع آوری و بین مددجویان کمیته امداد، سازمان بهزیستی و اقشار آسیب پذیر تقسیم شود.

سرهنگ حسین درویشی در گفت وگو با ایرنا افزود: هم اکنون نیز در قالب این رزمایش 12 هزار بسته معیشتی به ارزش هر بسته یک میلیون و 500 هزار ریال با کمک بسیجیان تهیه وبین گروه های آسیب پذیر و نیازمند شهرستان بندرعباس توزیع شده است.

وی بیان داشت: از زمان شیوع بیماری کرونا در هرمزگان نیز تاکنون 21 کارگاه بزرگ و 121 کارگاه خانگی دوخت و تولید ماسک در بندرعباس راه اندازی و 200 هزار ماسک و دستکش یک بار نیز مصرف تولید وتوزیع شده است.

بانوان بسیجی آماده برای رزمایش کمک مومنانه

مسوول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه بندر عباس نیز گفت: بانوان جهادگر و بسیجی شهرستان بندرعباس نیز آمادگی خود را برای اجرای رزمایش بزرگ مومنانه درآستانه ماه مبارک رمضان اعلام کرده اند.

عصمت ناظری درگفت وگو با ایرنا افزود: از همه بانوان خیرو مومن انقلابی هرمزگان و شهر بندرعباس نیز خواستاریم با حضور و همدلی خود در جهت کمک به نیازمندان وخسارت دیدگان بشتابند تا ازاین امتحان الهی سربلند بیرون بیاییم.

وی یادآورشد: بانوان بسیجی بندرعباس همچنین از زمان ورود کرونا به استان هفت هزار و760 بسته غذایی و 2 هزار بسته بهداشتی و ضدعفونی بین نیازمندان تقسیم کردند که توزیع بخش بزرگی ازاین خدمات درشب نیمه شعبان انجام شد.

مسوول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه بندر عباس اظهارداشت: بسته های غذایی شامل گوشت مرغ، برنج، حبوبات، قند، شکر، رب گوجه فرنگی و سویا و بسته های بهداشتی نیز شامل ماسک، ژل شست وشو، آب پلاسما، مایع دستشویی، شامپو وصابون بوده است.

قربانی وتوزیع 15 گوسفند بین نیازمندان بندرعباس

فرمانده حوزه شهید رضایی سپاه ناحیه بندرعباس نیز گفت: به مناسبت نیمه شعبان ومیلاد امام زمان (عج) 15 راس گوسفند قربانی و گوشت آن بین افراد نیازمند و آسیب دیده از کرونا توزیع شد.

سروان پاسدار جمشید رحمانی افزود: توزیع گوشت های قربانی توسط جهادگران وخیران بین محله های طلابند، شهرک توحید، سنگ کن، گلشهر جنوبی، الهیه شمالی، شهرک هوایی، طلائیه، داماهی، محله قریشی ها و روستاهای سرخون، آبشورک وچه چکور بندرعباس صورت گرفته است.

وی بیان داشت: همچنین در این مدت بیش از 500 بسته معیشتی وبهداشتی وهزار بسته پذیرایی عیدانه بین محلات نیازمندان شهربندرعباس توزیع شده است.

فرمانده حوزه شهید رضایی سپاه ناحیه بندرعباس با قدردانی از همکاری فرماندهی سپاه ناحیه بندرعباس و منطقه یکم نیروی دریایی سپاه اظهارداشت: کمک های اهدایی برای حمایت از مستمندان و نیازمندانی بوده که در اثر شیوع ویروس کرونا با مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی روبرو شدند.

از آنجایی که طرح همدلی و کمک مومنانه تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد لذا از آنجایی که مردم ایران و از جمله هرمزگان همیشه در کارهای خیر سهیم بوده برای کمک به نیازمندان وآسیب دیدگان کرونا به پاخواسته و درحال شناسایی وساماندهی افراد نیازمند و جمع آوری و توزیع کمک ها بین این افراد هستند تا در این ماه عزیز کمبودی در مایجتاج خود احساس نکنند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید 19» اواسط ماه دسامبر (24 اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دی ماه 98) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این ویروس تا به حال نزدیک به 2 میلیون نفر در جهان را مبتلا کرده است و در ایران از ظهر دیروز یکهزار و 574 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و جمع تعداد مبتلایان قطعی به این ویروس را به 74 هزار و 877 نفر رساند.

از این تعداد تا به حال چهار هزار و 683 نفر فوت کرده و 48 هزار و 129 نفر بهبود یافته اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*