20 میلیارد دلار به اسم کالای اساسی گرفتند اما غذای سگ و گربه وارد کردند / به جای گدایی وام از خارجیها، 4.8 میلیارد دلار گمشده را احیا کنند
استاد دانشگاه الزهرا با اشاره به اینکه چه کسانی دستور پرداخت ارز 4200 تومانی را دادند و آن را تایید کردند و چه افرادی این ارز را گرفتند، گفت: دولت امروز به میزان همین ارزی که گم شده، دست گدایی به سوی بانک جهانی دراز کرده است.
حسین راغفر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی راه دانا در مورد گم شدن 4.8 میلیاد دلار ارز 4200 تومانی، اظهار کرد: این موضوع به فساد اقتصادی در کشور مربوط است و ارزی که داده شده و بازنگشته که این یک فاجعه است.
وی با بیان اینکه فقط این رقم 4.8 میلیارد دلار نیست و ارقام آن بسیار بزرگتر است، افزود: 20میلیارد دلار در اوایل سال97 با عنوان ارز 4200 تومانی داده شد در حالی که آمریکا یک ماه بعد از آن، از برجام خارج و تحریمهای گستردهای علیه کشور اجرا شد که همه از آن آگاه بودند؛ حتی خود آمریکاییها اعلام کرده بودند و در چنین شرایطی این میرن ارز پخش شد در حالی که همه می دانستند هر یک دلار آن زمان برای کشور چقدر ارزش دارد.
دولت به جای گدایی وام از خارجیها، 4.8 میلیارد دلار گم شده را احیا کنند
استاد دانشگاه الزهرا با اشاره به اینکه هیچ نظارتی بر عرضه ارز 4200تومانی صورت نگرفت، گفت: سوال مهم این است چه کسانی دستور پرداخت ارز 4200 تومانی را دادند و آن را تایید کردند؛ چه افرادی این ارز را گرفتند. این سیاست یک جنایت بود که انجام شد.
راغفر با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی باید وظایف نظارتی خود را انجام دهند، تصریح کرد: همان زمان که سیاست ارز 4200 تومانی اعلام شد، خیلیها به این شیوه اعتراض و آن را نقد کردند ولی هیچ کسی پاسخگو نبود و کماکان کسی پاسخ نمیدهد.
وی اضافه کرد: دولت امروز به میزان همین ارزی که فقط بازنگشته و گم شده، برای مقابله با کرونا دست گدایی به سوی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول دراز کرده است در حالی که این نتیجه سوءمدیریتهاست که انجام شده است.
گزارش تفریغ بودجه 97 تنها بخشی از سوءمدیریتها را نشان داد
این کارشناس مسائل اقتصادی با طرح این سوال که آیا مردم مقصر مشکلات و سوءمدیریتها هستند؟ تاکید کرد: پیامد سوءمدیریتها به صورت مشکلات اقتصادی و تورمی خود را نشان میدهد و گریبان مردم کوچه و خیابان را میگیرد و باعث مشکلات گستردهای در جامعه میشود که اثرش رشد جرم و جنایت و خشونت، فراسرمایهها و مغزها و... است که مسئول آن همین افرادی هستند که این اقدامات و سیاستها را (ارز 4200تومانی) تصمیم گرفتند و انجام میداده و میدهند.
راغفر با اشاره به اینکه چرا لیست گیرندگان ارز 4200 تومانی اعلام و با آنها برخورد نمیشود، گفت: این موضوع برای دوره قاجار نیست که بگوییم افراد فوت شدن و نیستند؛ این موضوع برای دو سال پیش است و چرا کسی پاسخ نمیدهد.
وی گفت: متاسفانه به دلیل شیوه غلط اداره اقتصاد کشور که در این چند سال اخیر در کشور اعمال شده، امروز شاهد مشکلات عجیب و غریب هستیم و متاسفانه به قدری این موضوع تکرار شده که قبح مسئله ریخته است.
با افزایش نرخ ارز به دنبال براندازی نظام بودند
راغفر در پاسخ به این سوال که چرا ارز 4200 تومانی تصمیم گیری و اجرا شد، بیان کرد: آدمهایی در بخش تصمیم گیری هستند که مرتکب این تصمیم فاجعه بار شدند و با کمال تاسف نسبت به این مسائل توجهی به خرج نمیدهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا با بیان اینکه عدهای همچنان به دنبال افزایش نرخ ارز هستند، اظهار کرد: هدف اصلی این افراد براندازی نظام سیاسی است مانند اتفاقاتی که در آبان 98 رخ داد که بخش قالب توجهی از آن محصول همین نگاه و در حکمرانی در اقتصاد کشور است.
راغفر با بیان اینکه ارز 4200 تومانی فسادزا بوده است، گفت: افزایش نرخ ارز (کاهش ارزش پول ملی) به زیان همه مردم بخصوص قشر کم درآمد و متوسط جامعه است و بیشترین آسیب را میببنید اما افرادی در این افزایش متنفع میشوند که در بخش تصمیم گیری نفوذ یا حضور دارند و همین افراد تصمیم گیر به دنبال افزایش نرخ ارز بودند و کماکان هم هستند.
وی با اشاره به واردات کالاهای غیرضرور و لوکس با ارز 4200 تومانی، بیان کرد: این نشان از حضور مافیای قدرت و ثروت دارد و همین الان 370 میلیون دلار ارز برای واردات دارو اختصاص داده شده که مثلا در داخل تولید نمیشود ولی خیلی از این کالاها در کشور قابل تولید است، حالا چرا افرادی اجازه واردات و تخصیص ارز را می دهند؟.
20 میلیارد دلار به اسم کالای اساسی گرفتند اما غذای سگ و گربه وارد کردند
این استاد دانشگاه اظهار کرد: به اسم واردات دارو ارز دادند ولی نخ دندان و غذای سگ و گربه وارد شده و این به اسم نیازهای اساسی اتفاق افتاده است اما پاسخ دهند چه کسانی این کار انجام دادند؛ چرا اسامی افرادی که ارز گرفتن را اعلام نمیشود.
این استاد دانشگاه با اشاره واردات بیش از 6هزار خودرو قاچاق در خرداد ماه 97 تصریح کرد: همان زمان آقای رئیس جمهور به وزیر وقت صنعت دستور داد اسامی کسانی که خودرو وارد کردند، اعلام شود، چه اتفاقی افتاد؛ هیچ لیستی و فهرستی منتشر نشد زیرا خود آقایان وارد کننده خودرو بودند و هستند؛ بعد وزیر وقت میگوید حاضر نیستم با بخشی خصوصی در بیافتم در حالی که اگر نمیتواند کار کند باید استعفا دهد و همه اینها سیاه بازی است. ولی آن وزیر بعد از استعفا در جای دیگری گذاشته شد.
انتهای پیام