آموزش دانشجویان کارشناسی در ترم آینده «مجازی» است
معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: ترم مهرماه در دانشگاه تهران به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) خواهد بود و قطعا کلاس ها برای دانشجویان مقطع کارشناسی مجازی است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: ترم مهرماه در دانشگاه تهران به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) خواهد بود و قطعا کلاس ها برای دانشجویان مقطع کارشناسی مجازی است.
سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با وضعیت خوابگاه ها برای ترم جدید تحصیلی گفت: در جلسه اخیری که میان هیات رئیسه و شورای صنفی و برخی دانشجویان برگزار شد، این سوال مطرح شد که آیا دانشجویان در مهرماه به صورت حضوری در دانشگاه حاضر خواهند شد یا خیر؟
وی افزود: حضوری شدن دانشگاه ها بستگی به ستاد کرونا و روند واکسیناسیون دانشجویان دارد؛ ما در جلسه ای که 2 هفته گذشته در وزارت بهداشت داشتیم، سخنگوی ستاد اعلام کرد تا پایان شهریورماه حدود 2 میلیون نفر از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارمندان را واکسینه خواهیم کرد. به نظر می رسد با توجه به آماده شدن واکسن ایرانی واکسینه شدن این 2 میلیون نفر دور از ذهن نباشد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه براساس وعده ستاد کرونا تا پایان پاییز همه دانشجویان سراسر کشور واکسینه خواهند شد، گفت: ترم مهرماه در دانشگاه تهران به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) خواهد بود؛ قطعا کلاس ها برای دانشجویان مقطع کارشناسی مجازی و برای دانشجویان ارشد و دکتری به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: در غیر این صورت اولویت حضور با آن دسته از دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که برای انجام پایان نامه و رساله خود نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه را دارند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران همچنین درباره ارائه خوابگاه به دانشجویان کارشناسی گفت: تا این زمان ستاد کرونا اجازه اسکان دانشجویان دوره کارشناسی را نداده است ولی ما آمادگی داریم که دانشجویان کارشناسی که دارای دروس عملی و کارورزی در داخل آزمایشگاه های دانشگاه هستند را با برنامه ریزی اداره کل آموزش دانشگاه به صورت دوره های کوتاه مدت فشرده، حداکثر یک هفته، پذیرش کنیم ولی مثل سابق به کارآموزی که دانشجویان باید دوره خود را در مراکز بیرون دانشگاه بگذرانند، خوابگاه تعلق نمی گیرد.
حبیبا در ادامه با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه غذای دانشجویان گفت: در جلسه ای که اخیرا با معاونان دانشجویی دانشگاه های منطقه یک داشتیم، نگرانی مشترک دانشگاه ها قیمت غذاهای دانشجویی و تورم کنونی در جامعه بود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در همین راستا مکاتباتی با صندوق رفاه دانشجویی و سازمان امور دانشجویان داشتیم و در خواست خود مبنی بر افزایش بودجه های لازم برای تغذیه و تعمیرات خوابگاه ها را اعلام کردیم. در همین زمینه قرار است پیگیری های لازم توسط سازمان امور دانشجویان با سازمان برنامه و بودجه انجام شود. خواسته مشخص دانشگاه های منطقه یک، افزایش مبلغ وام های دانشجویی مانند وام شهریه است تا در وضعیت کنونی دانشجویان با مشکلات کمتری رو به رو شوند.
وی اضافه کرد: اگر واکسیناسیون انجام شود ظرفیت حضور دانشجویان در خوابگاه به حالت سابق باز خواهد گشت و در هر اتاق 3 یا 4 نفر اسکان خواهند داشت؛ در حال حاضر در هر اتاق یک یا دو نفر حضور دارند.
به گزارش مهر، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه الزهرا، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه هنر، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه های منطقه یک کشور به شمار می روند.