آموزشوپرورش سه هزار و 837 کارگاه علمی در ایام فاطمیه برگزار میکند
تهران - ایرنا - معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، از برگزاری سه هزار و 837 نشست و کارگاه علمی، معرفتی و تربیتی به منظور توانمندسازی نیروی انسانی آموزش و پرورش در برابر هجمه ها به مناسبت ایام فاطمیه (س) در خبر داد.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، علیرضا رحیمی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در این بیانیه می فرمایند که ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانون های ضدمعنویت و ضداخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دل های پاک جوانان و نوجوانان و حتی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم. دستگاههای مسئول حکومتی در این باره وظایفی سنگین برعهده دارند که باید هوشمندانه و کاملا مسئولانه صورت گیرد و این البته به معنی رفع مسئولیت از اشخاص و نهادهای غیرحکومتی نیست. در دوره پیش رو باید در این باره برنامههای کوتاهمدت و میان مدت جامعی تنظیم و اجرا شود.
این کارشناس تعلیم و تربیت ادامه داد: در همین راستا به منظور توانمندسازی نیروی انسانی آموزش و پرورش در برابر هجمه ها، پاسخ گویی به شبهات نسل جوان مقرر شد چهار هزار و 771 نشست تخصصی برای مدیران، معلمان و کارشناسان تعلیم و تربیت در سال تحصیلی جاری صورت گیرد که با همکاری مؤسسه آموزش عالی حوزوی خاتم النبین (ص) به مناسبت ایام فاطمیه شاهد برپایی بیش از سه هزار و 800 نشست در 18 استان هستیم.
وی افزود: این نشست ها ی علمی و فرهنگی در 10 استان در قالب نشست های یک روزه تحت عنوان دوره های آموزشی «معارف اهل بیت (ع)» در استان های اردبیل، آذربایجان غربی، خوزستان، زنجان، کرمان و مرکزی در هشت استان در قالب دو دوره آموزشی مقدماتی 12 ساعته و تکمیلی 24 ساعته تحت عنوان «گفتمان دینی و پاسخگویی به شبهات اعتقادی» ویژه مدیران، معلمان، کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت، معاونین پرورشی فرهنگی و مشاورین تحصیلی در استان های اصفهان، البرز، آذربایجان شرقی، تهران، خراسان رضوی، فارس، قم، کردستان در حال برگزاری است.
رحیمی اظهار داشت: این دوره ها و سرفصل های مورد نظر بر اساس شناسایی ظرفیت ها و نیازهای هر استان تدارک دیده شده است و نشست ها نیز بر اساس توانایی هر استان تشکیل می شود به طوری که در خراسان رضوی 470 نشست و در البرز 300 نشست در حال برگزاری است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: حضور تمامی همکاران در این دوره ها آزاد بوده و در پایان دوره به حاضرین گواهی ضمن خدمت ارائه خواهد شد.
وی تصریح کرد: اساتید این دوره ها بر اساس توافق انجام شده از سوی مؤسسه آموزش عالی حوزوی خاتم النبیین (ص) اعزام شده است که همه اساتید اعزامی از چهره های متخصص و مسلط امور تعلیم و تربیتی و پاسخ گویی به شبهات دینی ویژه فرهنگیان هستند.
وی خاطرنشان کرد: اساتید اعزامی در هر استان از 2 تا 10 نفر هستند و بنابر برنامه ریزی های انجام شده این دوره ها تا پایان سال 98 به اتمام خواهند رسید.
*س_برچسبها_س*