دوشنبه 5 آذر 1403

اتهامات دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه برنامه هسته ای ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
اتهامات دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه برنامه هسته ای ایران

اقتصادنیوز: دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در اتهامات جدید علیه ایران خواستار استفاده از گفت‌وگو برای رسیدن به ثبات در منطقه شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، «نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در نشست موسوم به «طرح‌های ابتکاری خاورمیانه برای حل و فصل منازعات» در چارچوب نشست گفت‌وگوی منامه که در بحرین در حال برگزاری است، به اظهار نظر درباره برنامه هسته‌ای ایران، قضیه فلسطین، همکاری شورای همکاری با اتحادیه اروپا و نقش آن در ایجاد ثبات در بازار انرژی پرداخت.

به نوشته وبگاه خبری «اخبار الخلیج»، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس امروز (یکشنبه، 20 نوامبر) در خصوص توافق هسته‌ای ایران گفت: «درباره توافق هسته‌ای ایران، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خواستار آن هستند که هر ساختار امنیتی منطقه‌ای جدید برای تحقق ثبات مطلوب در منطقه، باید منافع همه را در نظر بگیرد».

رئیس جمهور شوم، روز اول برجام را پاره می کنم!

وی در ادامه با اتهام‌زنی مجدد به ایران، گفت: «بسیار مهم است که رفتار ایران در بی‌ثبات کردن منطقه از طریق برنامه هسته‌ای و موشک‌های بالستیک و حمایت از حوثی‌ها و شبه‌نظامیان دیگر در سراسر منطقه متوقف شود».

الحجرف با اشاره به حمایت شورای همکاری از گفت‌وگو برای رسیدن به ثبات، تاکید کرد: «کشورهای عضو شورای همکاری خلیج [فارس] می‌خواهند که ایران یک شریک مسئول در این منطقه باشد».

سوپرانقلابی نماها یک روز سابقه جبهه ندارند، آنها دروغ می گویند!

وی که تاکنون بارها مدعی شده که رفتارهای تهران، «ثبات منطقه را بر هم می‌زند»، روز گذشته (+) نیز در منامه بدون ارائه هیچ دلیل و مدرکی، مدعی شد: حمایت ایران از سایر کشورها با پهپاد، باعث شد که غرب بسیار دیر متوجه چیزی شود که نسبت به آن هشدار می‌دادیم».

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد: توافقنامه تجارت آزاد میان کشورهای شورای همکاری و اتحادیه اروپا نزدیک به 30 سال است که در مسیر درستی قرار داشته، اما نشان‌دهنده روابط استراتژیک بین دو طرف نیست.

وی با اشاره به وجود تاخیر در داخل سازوکار اتحادیه اروپا از اشتیاق کشورهای عضو شورای همکاری برای تقویت همکاری در راستای تامین منافع مشترک خبر داد.

الحجرف خطاب به اروپایی‌ها گفت: «هر زمان شما آماده بودید، ما نیز آماده‌ایم».

وی در بخش دیگری از سخنانش به تجربه شورای همکاری به عنوان یکی از طرف‌های دارای ابتکار موثر در برقراری ثبات در منطقه و جهان اشاره کرد و گفت که این شورا که 42 سال پیش تاسیس شد، توانایی بالای خود در مقابله با چالش‌ها و تهدیدها را نشان داده و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس نقش مهمی را با حفظ عرضه بی‌وقفه انرژی برای ایجاد ثبات در بازار انرژی ایفا کرده است. همچنین صندوق‌های دولتی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ثبات بازارهای سرمایه جهانی کمک کرده و نقش مهمی در اقتصاد جهانی ایفا می‌کند.

الحجرف افزود: شورای همکاری به تعهدات خود در داخل جامعه بین‌الملل برای مبارزه با تروریسم، مبارزه با فقر و کمک به کشورهای نیازمند، تبدیل شدن به صدایی برای تکامل عمل کرده است. برای همین، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس جایگاه بسیار خوبی در توسعه جهانی دارند.

وی در ادامه امنیت منطقه خلیج فارس اشاره کرد و گفت که امنیت منطقه خلیج فارس برای امنیت جهانی بسیار اهمیت دارد.

الحجرف با تاکید بر این‌که شورای همکاری خلیج فارس به همکاری با جهان برای حفظ امنیت منطقه و جهان و ارتقای آن متعهد خواهد ماند، تصریح کرد که امنیت منطقه مستلزم یافتن راه حلی برای منازعه طولانی مدت اسرائیل و فلسطین بر اساس ابتکار صلح عربی سال 2002 است.

نشست منامه به صورت سالانه به میزبانی دولت بحرین و با مشارکت بسیاری از مقامات منطقه و جهان و با همکاری پژوهشگاه بین‌المللی مطالعات راهبردی برای بررسی وضعیت امنیتی و اقتصادی و سیاسی منطقه و جهان برگزار می‌شود. این نشست که از 18 تا 20 نوامبر ادامه دارد، با مشارکت 400 شخصیت سیاسی، امنیتی، نظامی و آکادمیک در سراسر جهان آغاز شده است.

کدخبر: 536039 ویرایش خبر بازدید: 1771 1401/08/29 - 16:46 اقتصادنیوز: یک عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: اکثریت مطلق نمایندگان درجلسه غیرعلنی مجلس قائل به برخورد با خطاکار بودند، برخورد با خطاکار به معنای برخورد و یا تضعیف یک سازمان و یک نهاد نیست؛ یک شخص خطا کرده و باید پاسخگو باشد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مرتضی محمودوند، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به بیانیه 272 نماینده مجلس درباره برخورد قاطع قوه قضائیه با مباشرین جنایت های اخیر گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم رسانه‌های غربی موضوع بیانیه را به این شکل مطرح و پررنگ کردند که نمایندگان ملت ایران حکم به ارعاب، اعدام و قتل عام ملت ایران دادند؛ این بیانیه جنجال وسیعی در داخل و خارج از کشور علیه کشورعزیزمان جمهوری اسلامی ایران راه انداخت. ما هم به هر طریقی خواستیم توضیح دهیم که این موضوع را نمایندگان تایید و امضا نکردند، کسی باور نکرد.

نامه درخواست اعدام معترضان که گفتند 227 امضا دارد، 100 امضا داشت / سوپرانقلابی ها می گویند با دانش آموزان برخورد کنید

بخش هایی از گفت و گوی محمودوند را در ادامه می خوانید:

*مقام معظم رهبری در بیاناتشان با کسی تعارف ندارند، مقام معظم رهبری در ماجرای فوت «مهسا امینی» با صراحت فرمودند که دلم برای این دختر سوخت؛ حضرت آقا این مطلب مهم را بیان کردند که طرح آن از زبان رهبری در حوزه سیاست، امنیت و روابط بین‌الملل به معنای واژه «امنیت پایدار» است، یعنی اینکه ما خیلی برای شهروندان‌مان ارزش قائل هستیم اما خیلی جاها خطاهایی صورت می گیرد که این خطای شخص است نه خطای دستگاه‌، نظام و جمهوری اسلامی و خون شهدا.

تذکر معنادار عضو دفتر رهبر انقلاب به علم الهدی، امام جمعه مشهد

*اکثریت مطلق نمایندگان درجلسه غیرعلنی مجلس قائل به برخورد با خطاکار بودند، برخورد با خطاکار به معنای برخورد و یا تضعیف یک سازمان و یک نهاد نیست؛ یک شخص خطا کرده و باید پاسخگو باشد.

*این شامل قضیه فوت خانم امینی و حوادث چابهار می‌شود. این موضوع نظر رییس مجلس و اکثریت نمایندگان و دلسوزان واقعی نظام بود اما یک عده خیلی قلیلی از همان اول دنبال تنش بودند؛ آن‌ها می‌گفتند که اگر چنین موضوعی بیان شود تضعیف نظام است حال اینکه چنین چیزی درست نیست.

*در این نطق به سخن حضرت آقا اشاره کردم که فرمودند «دلم برای این دختر سوخت» اما برخی از سوپرانقلابی‌ها حرف دیگری می‌زنند؛ این سوپرانقلابی‌نماها فقط حرف از انقلاب و خون شهدا و ولایت می زنند و بااینکه سن‌شان از ما بیشتر است حتی یک روز هم سابقه جبهه ندارند اما من که در 13 سالگی در جبهه زبیدات بودم در مقابل این افراد که سابقه حضور در جبهه را نداشته‌اند و فقط انقلاب، انقلاب می‌کنند، می‌گویم که «این انقلابی بودن را قبول ندارم».

*من فدایی ملت هستم و این شعار نیست؛ تا پایان دوره جنگ تحمیلی سه بار مجروح شدم و هر بار بعد از مجروحیت دوباره به جبهه رفتم تا از شرف، ناموس و حیثیت ملت ایران دفاع کنم پس چه طور امروز به خودم اجازه دهم که بیانیه‌ای علیه ملت ایران امضا کنم؟

*آیا قوه قضاییه کارش را درست انجام نداده که ما بخواهیم بیانیه و تذکر بدهیم؟ قوه قضاییه کارش را بلد است و خوب هم انجام می‌دهد. آقای اژه‌ای فردی کاردان، پخته، دوران دیده و به اصطلاح عامیانه گرگ باران دیده است و به تذکر و بیانیه احتیاجی ندارد. اگر هم خدای ناکرده یک زمانی قوه قضاییه کارش را خوب انجام نداد، حضرت آقا حضور دارند و تذکر می‌دهند.

*آن‌هایی که سابقه جبهه نداشته و در هیچ بحرانی نبوده و در هیچ موردی از ناموس و شرف ملت ایران دفاع نکرده‌، انقلابی شده و بچه‌رزمنده‌ها و دوستداران جمهوری اسلامی، ضدانقلابی شده‌اند. آنهایی که یک روز سابقه جبهه ندارند، دروغ می گویند و غلط می‌کنند که خود را انقلابی بنامند.

همچنین بخوانید
اتهامات دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه برنامه هسته ای ایران 2