پنج‌شنبه 6 اردیبهشت 1403

اسلامی: جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی از اهداف مهم جشنواره حرکت / شرکت 60 کشور در این دوره از جشنواره

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اسلامی: جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی از اهداف مهم جشنواره حرکت / شرکت 60 کشور در این دوره از جشنواره

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسلامی، مدیر کل فرهنگی وزارت علوم در نشست صبح امروز با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره حرکت گفت: هدف از برگزاری این جشنواره جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت های علمی است؛ یعنی بستری تشکیل شود تا انجمن‌های علمی کارهایشان را انجام دهند و دانشجویان ممتاز در این جشنواره شناسایی شوند. وی افزود: ما نمی خواهیم پس از اختتامیه ارتباطمان را با برگزیدگان...

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسلامی، مدیر کل فرهنگی وزارت علوم در نشست صبح امروز با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره حرکت گفت: هدف از برگزاری این جشنواره جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت های علمی است؛ یعنی بستری تشکیل شود تا انجمن‌های علمی کارهایشان را انجام دهند و دانشجویان ممتاز در این جشنواره شناسایی شوند.

وی افزود: ما نمی خواهیم پس از اختتامیه ارتباطمان را با برگزیدگان جشنواره از دست بدهیم.

اسلامی ادامه داد: نکته بعدی بحث انتقال تجربیات علمی و هم افزایی انجمن های علمی است که ما برای هم افزاری بهتر فضایی ایجاد کردیم تا در 5 گروه آزمایشی علوم انسانی هنر فنی مهندسی کشاورزی علوم پزشکی دستاوردهایی داریم.

وی با بیان اینکه نکته بعدی بحث تقویت ارتباط جامعه دانشگاه و صنعت با تمرکز و اولویت های کشور است، تصریح کرد: ما حدود 10 هزار انجمن علمی و 34 اتحادیه در کشور داریم که وظیفه ما را پررنگ می‌کند؛ زیرا این ها پل ارتباطی جامعه و صنعت هستند.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال آموزش حضوری از سر گرفته شده تمام تلاش وزارت علوم این بود که فعالیت ها به طور کامل انجام شود، ما نیز جشنواره حرکت را برگزار کردیم.

اسلامی گفت: بحث تقویت فعالیت‌های بین رشته‌ای و ایجاد بستر مناسب برای آشنایی صاحبان مشاغل با شرکت های دانش بنیان و افزایش تعاملات علمی بین المللی در این جشنواره بسیار مهم بود.

وی با بیان اینکه هزار و 894 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید، گفت: آثار 60 کشور در این جشنواره داوری شد به طوری که از کشورهای هلند، اسپانیا، سنگاپور، ترکیه، آمریکا، لهستان، فرانسه، مصر، اتریش، سوریه، آلمان، پاکستان، کانادا، برزیل و مالزی اثر داشتیم.

وی ادامه داد: در این جشنواره 13 بخش اختراع و یک بخش ویژه داریم، 337 خط اثر در بخش انجمن برتر، 18 اثر در بخش فعالیت های خلاقانه، 73 اثر در بخش کارآفرینی، 56 اثر در بخش کتاب 147 اثر در بخش محتوای دیجیتال، 121 اثر در بخش مسابقه، 303 اثر در بخش نشریه، 35 اثر در بخش دانشگاه برتر و 307 اثر در بخش بین الملل داشتیم. همچنین بخش ویژه با موضوع کرونا و پسا کرونا، اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی و محیط زیست برگزار شد که در این بخش نیز 98 اثر داشتیم.