شنبه 10 آذر 1403

اظهارت جدید نفتالی بنت علیه نتانیاهو

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
اظهارت جدید نفتالی بنت علیه نتانیاهو

اقتصادنیوز: نخست وزیر سابق اسرائیل در جدیدترین اظهارات خود علیه "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر کنونی این رژیم گفت که «بی بی» سیاسی کاری می‌کند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «نفتالی بنت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر کنونی این رژیم خطاب به وی گفت: هنگامی که یک هزار و 400 کشته، 140 اسیر و 140 هزار صهیونیست آواره شده اند، زمان وحدت است، نه سیاسی کاری.

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در کنایه به برکناری «نتانیاهو» از سمت نخست وزیری رژیم صهیونیستی در سخنان خود وعده داد که صهیونیست ها روزهای بهتری را خواهند دید.

خبر مرتبط وزیر دارایی نتانیاهو غوغا به پا کرد / نقشه جنجالی اسرائیل فاش شد

اقتصادنیوز: وزیر دارایی اسرائیل در اظهاراتی جنجالی تاکید کرد که باید داوطلبانه ساکنان نوار غزه را تشویق به مهاجرت کرده و کشورهای آماده پذیرش آنها را پیدا کنیم.

10 دی 1402

سخنان بنت که از سر عجز و ناتوانی رژیم صهیونیستی در مواجهه با عملیات طوفان الاقصی و شکست کابینه جنگ و ارتش رژیم صهیونیستی در هدف تعیین شده از سوی مقامات این رژیم مبنی بر از بین بردن حماس بیان شده است، به گسست و از هم پاشیدگی رژیم صهیونیستی اعتراف می کند و عاجزانه سران رژیم صهیونیستی را در شرایط کنونی به وحدت و دوری از سیاسی کاری فرا می خواند.

بنت شب گذشته در سخنانی به شدت از سیاست های «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم انتقاد کرد و گفت: وضعیت خوبی در جهان نداریم.

خبر مرتبط جدال بین نتانیاهو و گالانت بالا گرفت / در کابینه جنگ اسرائیل چه خبر است؟

اقتصادنیوز: روزنامه چاپ تل‌آویو از تشدید تنش بین نخست‌وزیر و وزیر جنگ اسرائیل و سردرگمی ارتش این رژیم در جنگ علیه غزه خبرداد.

10 دی 1402

بنیامین نتانیاهو نیز در واکنش به سخنان بنت، با انتقاد از مسایل مطرح شده اعلام کرد که «بنت» در دوره نخست وزیری خود اقدام های غیرمسئولانه بسیاری انجام داده است.

نتایج پوچ سیاست جنگ افروزانه هجوم به غزه پس از عملیات طوفان الاقصی توسط بنیامین نتانیاهو که با حمایت تمام قد آمریکا به بهانه انتقام از جریان مقاومت آغاز شد اکنون مخالفان سرسختی را علیه نتانیاهو دور هم جمع کرده است.

طی هفته های اخیر پس از عملیات طوفان الاقصی، چند جبهه شامل «مقامات پیشین و احزاب سیاسی مخالف»، «مردم و خانواده اسرا»، «رسانه های اسراییلی» و «هم پیمانان نتانیاهو» علیه وی باز شده است.

«یائیر لاپید» نخست وزیر سابق و رهبر ائتلاف مخالفان در رژیم صهیونیستی بلندترین و بی پرواترین صدا را در جبهه مخالف بنیامین نتانیاهو دارد.

وی که پس از طوفان الاقصی از حضور در کابینه جنگ بنیامین نتانیاهو خودداری کرد، تندترین انتقادات را نثار «بی بی» کرده و به صراحت خواستار برکناری وی از قدرت شده است.

اظهارات عاجزانه نتانیاهو برای متحد شدن صهیونیست ها در حالی بیان می شود که بر اساس اعلام رسانه های رژیم صهیونیستی تنش ها بین «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و سایر مقامات این رژیم از جمله «یوآف گالانت» وزیر جنگ این رژیم نیز در بالاترین حد خود قرار گرفته است.

تلاش ناکام بنیامین نتانیاهو در پی لشکرکشی برای آزادی اسرای صهیونیست از دست نیروهای حماس، نارضایتی شهرک نشین‌های صهیونیستی را نیز نسبت به وی افزایش داده است و طی هفته های اخیر بارها دست به اعتراض و تظاهرات زدند.

روزنامه هآرتص 19 آذر ماه در گزارشی ادامه حضور بنیامین نتانیاهو در منصب نخست‌وزیری را عامل نابودی رژیم صهیونیستی معرفی و کابینه او را کابینه بزدلان توصیف کرد. این روزنامه در گزارش خود نوشت که نیامین نتانیاهو باید از صحنه سیاسی حذف شود و ادامه حضور وی در عرصه سیاسی به نابودی رژیم اسرائیل منجر می شود.

گرفتاری های بنیامین نتانیاهو تمامی ندارد و اعتراض ها هر روز شعاع وسیع‌تری به خود می گیرد و اکنون به دایره خودی‌ها و هم پیمانان نزدیک وی نیز رسیده است.

کانال 11 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز 14 آذر ماه از جنگ قدرت در آستانه عزل بنیامین نتانیاهو خبر داد و تصریح کرد «نیر برکات» وزیر اقتصاد اسراییل قصد دارد تا رهبری بنیامین نتانیاهو بر حزب لیکود را به چالش بکشد.

در این پیوند «آشر مدینا» سخنگوی حزب شاس متحد حزب لیکود نیز حضور بنیامین نتانیاهو را در قدرت حتی در صورت پیروزی بر مقاومت فلسطین، غیرممکن دانست و گفت که بعد از شکست بزرگ هفت اکتبر، نخست وزیر دیگر حتی از حمایت متحدان سیاسی اصلی خود نیز برخوردار نیست.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از هفته‌ها جنایت در این منطقه به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.

ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و هزاران فلسطینی را شهید یا زخمی کرد.

عملیات طوفان الاقصی در 15 مهرماه، نظام امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی را به هم ریخته و به عقیده بسیاری از کارشناسان، این رژیم دیگر نخواهد توانست اقتدار گذشته را کسب کند.

تشدید اختلافات داخلی بین سران رژیم صهیونیستی درباره مقصران شکست از مقاومت فلسطین نیز بر دامنه تنش ها در سرزمین های اشغالی افزوده و این رژیم را در معرض فروپاشی قرار داده است.

همچنین بخوانید
اظهارت جدید نفتالی بنت علیه نتانیاهو 2
اظهارت جدید نفتالی بنت علیه نتانیاهو 3