اظهار نظر جالب بازیگر «زیرخاکی» درباره پژمان جمشیدی / چهارمین فیلم اکران آنلاین مشخص شد
آخرین روز از اردیبهشت ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به آخرین وضعیت از برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اشاره کرد.
خبرگزاری میزان - آخرین روز از اردیبهشت ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به آخرین وضعیت از برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اشاره کرد.
فواید و فضایل دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضانعلی خلیلی در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان گفت: دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان یکی از دعاهای ارزشمند در این ماه مبارک محسوب میشود، در متن این دعا نکاتی ارزشمند نهفته است: «اللهم اجعل سعیی فیه مشکورا وذنبی فیه مغفورا وعملی فیه مقبولا وعیبی فیه مستورا یا أسمع السامعین خدایا قرار بده کوشش مرا در این ماه قدردانی شده وگناه مرا در این ماه آمرزیده وکردارم را در آن مورد قبول وعیب مرا در آن پوشیده ای شنواترین شنوایان».
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
وی در مورد مضمون دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان بیان کرد: در این روز از خداوند میخواهیم تا تلاشمان را که در راه خیر انجام داده ایم مورد پسند خود قرار دهد، در آیه 18 سوره مبارکه اسرا آمده است: «من کان یرید العاجل عجلنا له فیها ما نشاء لمن نرید ثم جعلنا له جهنم یصلاها مذموما مدحورا، هر کس متاع عاجل و زودگذر دنیا را طالب است متاع دنیا را به او میدهیم لیکن باز به هر که خواهیم و هر چه مشیت ازلی ما باشد، سپس در عالم آخرت به کیفر کردارش دوزخ را نصیب او کنیم که با نکوهش و مردودی به جهنم درآید»، خداوند متعال در این دعا اشاره دارد به دو دسته از انسانها، گروهی که به دنبال دنیای زودگذر هستند اما در آخر پایان کار آنان به جهنم ختم میشود و دیگر انسانهای دنیا طلبی که به حلال و حرام دنیا توجهی ندارد و تنها در پی کسب آرزوها و درخواستهای دنیوی خود هستند که پایان کار آنها نیز همچون گروه اول به جهنم ختم میشود.
خلیلی پیرامون هدایت انسانها در زندگی دنیوی ابراز کرد: حرکت در مسیر پروردگار متعال سبب نمیشود که ما دنیا را به حال خود رها کنیم بلکه میتوانیم علاوه بر آخرت دنیا را نیز داشته باشیم، اما تلاش اصلی ما برای توشه آخرت است لذا تلاش میکنیم تا بتوانیم آنچه را مورد پسند و خواسته پروردگار است به جا آوریم، کسب رضایت پروردگار و محبت الهی بزرگترین اندیشه مومنان است و این امری بسیار پسندیده و ارزشمند محسوب میشود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
مردم روز قدس بزرگی را در فضای مجازی برگزار میکنند
انوش معظمی در گفتوگو با خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی اکثریت پروژههای موجود من هم مثل بسیاری از همکارانم در خانه مشغول به استراحت هستم، البته فعلا این استراحت اجباری است و چارههای هم جز این نداریم.
وی در همین راستا ادامه داد: طی سه ماهه گذشته هیچ پیشنهادی برای بازی نداشتهام و کل زمانم را مشغول به بازنویسی نمایشنامههایی که قصد اجرای آنها را دارم، بودهام، امیدوارم بتوانم یکی از این آثار را با پایان دوران کرونا روی صحنه ببرم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
وی درباره وضعیت اهالی تئاتر طی سه ماه گذشته تاکید کرد: واقعیت امر باور کنیم یا نه، وضعیت تئاتر و اهالی آن اسفبار است، تئاتریها پیش از این هم ورشکست بودهاند، حال کرونا آمد و این بدبختی و ورشکستگی را کامل کرد. تئاتر درگیر وضعیت غم انگیزی بود و سه ماهه اخیر این فاجعه را تکمیل کرد.
بازیگر سریال «مختارنامه» در همین راستا اضافه کرد: هیچکس نمیداند که وضعیت اقتصادی اهالی تئاتر چگونه است، تئاتریها زیر خط فقر زندگی میکنند و متاسفانه این وضعیت برای هیچکس اهمیت ندارد.
وی درباره واکنش مرکز هنرهای نمایشی نسبت به اتفاقات اخیر تئاتر اضافه کرد: واقعیت امر مسئولین هنرهای نمایشی دستشان بسته است، کاری از دستشان بر نمیآید زیرا بودجه و مسئولیت محدودی دارند، مطمئن باشید آنها هم از خدا میخواهند که تماشاخانهها سریعتر باز شود اما مسئولیت بازگشایی سالنها بر عهده آنها نیست. در این برهه علنا میتوان گفت هیچ قدرتی در تئاتر ندارند.
این بازیگر سینما و تئاتر درباره وضعیت جوانان عرصه تئاتر تاکید کرد: جوانان تئاتر کاملا تنها ماندهاند، کدام مسئول فرهنگی از وضعیت جوانانی که طی این مدت بیکار شدهاند خبر دارد، متاسفانه تئاتریها طی این مدت کاملا کنار گذاشته شده اند، انگار که پیش از این اصلا چنین افرادی وجود نداشته اند.
وی درباره فعالیتهای مجازی در عرصه تئاتر افزود: برخی تلاش میکنند که با تئاتر مجازی چراغ تئاتر را روشن نگه دارند اما از نظر من تئاتر خانگی و مجازی دست و پا زدنی بیش نیست، این تلاش از نگاه من مذبوحانه است و راه به جایی نخواهد برد. امیدوارم خدا به فریاد تئاتر برسد زیرا هیچ امیدی به مسئولین فرهنگی نیست.
معظمی در همین رابطه افزود: تئاتر در آستانه انفجار است، این هنر به تلنگری برای نابودی تمام و کمال نیاز دارد، چرا هیچکس نمیخواهد درد ما را بفهمد نمیدانم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
شیوه زندگی آزادگان الگویی مطلوب برای جامعه امروز استفرزانه قلعهقوند در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «زمان ایستاده بود» گفت: سبک زندگی آزادگان در دوران اسارت نمونهای ارزشمند برای زندگی محسوب میشود. اتفاقی که میتواند با کمک گرفتن از ادبیات به خوبی به تمامی مردم جهان شناسانده شود.
وی در مورد علل پرداختن به نگارش خاطرات اسرا ابراز کرد: با نگارش این نوع از کتابها میتوان علاوه بر مطرح کردن ابعاد تازهای از زندگی اسرا در جامعه پیام ارزشمند دشمن شناسی و تسلیم نشدن در مقابل دشمن، همچنین مقاومت و رسانه شناسی را مطرح کرد.
این نویسنده ادبیات مقاومت در همین راستا تاکید کرد: این مهم باتوجه به بیانیه گام دوم و تاکیدات مقام معظم رهبری معرفی سبک زندگی شهدا و آزادگان مولفه قابل توجه و با اهمیتی محسوب میشود. ما باید از رویکرد جامعه دوران هشت سال دفاع مقدس درس بگیرم و آینده اجتماعی خود را با توجه به دغدغههای امروز بسازیم. اسارات جزیی از دیروز ماست که در دل دفاع مقدس جای گرفته است. اگر دفاع مقدس هشت سال بود، اما اسارت زمانی بیشتری را داشت. سبک زندگی آزادگان در دوران اسارت نمونهای ارزشمند برای زندگی محسوب میشود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده اینجا کلیک کنید
قلعه قوند اسارت را رویدادی تلخ در زندگی هر فرد دانست و ابراز کرد: اسارت همواره به عنوان رویدادی تلخ در زندگی افراد شناخته میشود، اما تلاش کردم تا با پررنگتر کردن بخشهای جذاب تلخی اسارت را تا حد زیادی کم رنگ کنم، زیرا معتقدم جنگ همواره تلخی را برای مردم کشورها با خود به همراه دارد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
کارگردانان زیادی آرزوی همکاری با «پژمان جمشیدی» را دارنداصغر نقیزاده در گفتوگو با خبرگزاری میزان، پیرامون دلایل موفقیت سریال تلویزیونی «زیر خاکی» گفت: از نظر من اگر مردم در ماه مبارک رمضان زیرخاکی را دوست داشتند به گروه همدل و بیریای تولید کننده این اثر بر میگردد، هیچکس در این سریال کم نگذاشت و همه با تمام وجود برای رضایت مردم کار کردند.
وی در همین راستا ادامه داد: شرایط فیلمبرداری سریال تلویزیونی زیرخاکی در دوران بحران کرونا رقم خورد اما با تمام سختیها گروه با تمام تلاش خود اثری در خور را برای مخاطبان تلویزیونی آماده کرد، خوشبختانه این همه تلاش از سوی مخاطبان مورد رضایت قرار گرفت و این بزرگترین پاداش برای گروه است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید
بازیگر سریال «زیر خاکی» با اشاره به توانایی بالای «جلیل سامان» در کارگردانی اضافه کرد: من تا به حال با سامان کار نکرده بودم، وی در ابتدا گام مهمی برای اثرش برداشت و آن هم انتخاب همگن و درست بازیگران کنار یکدیگر بود، بازیگران هر کدام به بهترین شکل ممکن برای نقش انتخاب انتخاب شده بودند و همین عاملی شد تا تمامی کاراکترها توسط تماشاگران باور شود.
وی در همین راستا ادامه داد: از نظر من با سابقه چندین سالهام هیچ چیز به اندازه انسانیت و اخلاق خوب در یک کار هنری باعث موفقیت نمیشود، مهمترین دلیل موفقیت این اثر بدون شک همین بود، جلیل سامان رابطه دوستانه ای با بازیگران داشت و همین رابطه خوب را به تمامی گروه انتقال داده بود.
بازیگر فیلم «از کرخه تا راین» در همین رابطه ادامه داد: با وجود اینکه بسیاری از بازیگران اثر از سینما آمده بودند و این روزها مخاطب خوبی را در سینما دارند اما جالب توجه آنجاست که این بازیگران به هیچ وجه با غرور وارد پروژه نشدند و همین عاملی بود تا بازیگران تلویزیونی و یا بسیاری از جوانان حاضر در زیرخاکی به راحتی و بدون استرس جلوی دوربین بروند.
وی داستان زیرخاکی را دلیل دیگری برای موفقیت اثر خواند و ادامه داد: همه ما به گذشته احساس خوبی داریم، خاطرات همیشه برای ما شیرین است، وقتی از کودکی حرف میزنیم، وقتی از خانه پدری حرف میزنیم بسیاری از خاطرات خوب برایمان مرور میشود، سریال «زیر خاکی» هم از جنس خاطرات بود، خاطراتی که به طبع برای بسیاری شیرین است، به شخصه بسیاری از میانسالان را میدیدم که با دیدن این سریال و فضاسازی آن یاد دوران جوانی خود میافتادند و همین عاملی بود تا اثر را دنبال کنند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«مهمانخانه ماه نو» چهارمین فیلم چرخه اکران آنلاینخبرگزاری میزان - سینمای ایران پس از شیوع کرونا و تعطیلی سه ماهه خود شاهد تغییرات فراوانی در عرصه پخش بود، تعطیلی سالنهای سینما، سینماگران را بر آن داشت تا با رجوع به سیستمهای نوین پخش چرخ این هنر را در ایامی تعطیلات در حرکت نگه دارند.
ابراهیم حاتمیکیا پایه گذار این حرکت نوین در سینمای کشور بود، وی با اکران آنلاین فیلم سینمایی «خروج» اقدامی را آغاز کرد که شاید دیگر تهیه کنندگان و فیلمسازان آن را ریسکی محکوم به شکست میدانستند، اما همه چیز به نحوی دیگر رقم خورد و اکران آنلاین خروج با موفقیت روبرو شد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
پس از موفقیت اکران آنلاین فیلم سینمایی خروج، پرویز شهبازی دیگر کارگردانی بود که قید اکران فیلم خود در سالنهای سینما را زد و تصمیم گرفت فیلم سینمایی «طلا» آخرین ساخته خود را راهی اکران آنلاین نماید، این فیلم نیز به خوبی مورد استقبال قرار گرفت تا مجید صالحی نیز به تازگی از اکران آنلاین فیلم «زیر نظر» خبر دهد.
در این میان قرعه چهارمین فیلم چرخه اکران آنلاین کشور به اثری بین المللی رسید، فیلمی محصول ایران که توسط کارگردانی بین المللی ساخته شده است، «مهمان خانه ماه نو» به کارگردانی «تاکفومی تسوتسویی» و تهیه کنندگی «جواد نوروزبیگی» به عنوان چهارمین فیلم چرخه اکران آنلاین معرفی شد تا این چرخه به راحتی جای خود را در میان مخاطبان سینما باز کند.
مهمانخانه ماه نو فیلمی در ژانر خانوادگی و محصول مشترک ایران - ژاپن است. این فیلم برای اولین بار در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درآمد. تاکفومی تسوتسویی کارگردانی این اثر را به عهده دارد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.