اندورفین
اندورفین
استرس امروزه جزئی از زندگی همه ما شده و تاثیرات مخرب زیادی بر زندگی ما گذاشته، اما راههای برای کنترل و دور کردن استرس از زندگی وجود دارد که خوب است بدانید.
لبخند زدن میتواند بدن را فریب دهد تا به شما در بالا بردن خلق و خوی کمک کند؛ زیرا عمل فیزیکی لبخند زدن پیام عصبی شادی را در مغز شما فعال میکند. لبخند زدن همچنین میتواند سلامت کلی بدن شما را تقویت کند؛ عمل لبخند زدن در واقع به سیستم ایمنی بدن انسان کمک میکند تا عملکرد موثرتری داشته باشد.
مطالعات علمی بیشماری تأیید کردهاند که لبخند واقعی سبب جذب شدن افراد به سوی فرد دارنده لبخند میشود. مطالعات دیگری روشن کردهاند که عمل لبخند زدن میتواند روحیه شما و اطرافیانتان را بالا ببرد.
عواملی که میتوانند مغز یک بیمار مبتلا به میگرن را مختل کنند که اغلب "محرکهای میگرن" نامیده میشود مواردی از جمله سر و صدا، گرما، نورهای روشن و استرس است کمبود خواب، کم آبی، گرسنگی، الکل، و کافئین هستند.
زمان گریه کردن یکی از مواردی که کلافهمان میکند آبریزش بینی هنگام گریه کردن است که حتی بعد از آن هم ادامه دارد اما هیچ وقت دلیل این مشکل را پیدا نکردیم.
اگر با یک اختلال اضطرابی زندگی میکنید روشهای درمانی زیادی وجود دارند که میتوانند به بهبود سلامت روحی و جسمی شما کمک کنند. اگر واضح است که اضطراب دلیل علائم شماست و سایر شرایط پزشکی توسط پزشک تان رد شده است شما باید راههایی را برای درمان انتخاب کنید.
اگر به اندازه کافی ورزش نمیکنید، بدنتان به شما هشدار خواهد داد. نشانههایی وجود دارد که باید مراقب آنها باشید، زیرا به شما هشدار میدهند که فعالیت بدنی خود را افزایش دهید.
«بار عاطفی» به احساسات انباشته شدهای اطلاق میشود که ما را زیر بار خود خم میکنند و مخل عملکرد بدن میشوند. به گفته متخصصان، احساسات سرکوب شده باعث به ارتعاش درآمدن برخی قسمتهای خاصی از بدن میشوند.
همدان - ایرنا - ترویج و تقویت ورزش صبحگاهی با فروکش کردن موج همه گیری ویروس کرونا، نه تنها این روزها با استقبال چشمگیر شهروندان همدانی همراه شده بلکه به عنوان نسخهای رایگان برای تقویت و حفظ سلامت مورد توجه همگان قرار گرفته است.
اقتصادنیوز: اگرچه که ورزش، همیشه بهترین راه برای کاهش استرس و تقویت اندورفین ها است، اما در کنار آن برخی خوراکی ها و مواد غذایی برای آرامش اعصاب تاثیر بی نظیری دارند.
چگونه تنهایی و بدون حضور دوستان خود شاد باشیم؟
طبق مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد و مرکز ملی و کنترل بیماریها، خوردن غذای تند به مدت شش یا هفت روز در هفته میتواند خطر مرگ را تا 14 درصد کاهش دهد.
طبق مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد و مرکز ملی و کنترل بیماری ها، خوردن غذای تند به مدت شش یا هفت روز در هفته می تواند خطر مرگ را تا 14 درصد کاهش دهد.
اقتصادنیوز: طبق مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد و مرکز ملی و کنترل بیماری ها، خوردن غذای تند به مدت شش یا هفت روز در هفته می تواند خطر مرگ را تا 14 درصد کاهش دهد.