یک‌شنبه 4 آذر 1403

اولین کشتی اماراتی وارد بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اولین کشتی اماراتی وارد بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی شد

تهران - ایرنا - یک کشتی باری اماراتی که از بندرگاه " جبل علی " در دبی حرکت کرده بود، امروز (دوشنبه) وارد بندر «حیفا» در فلسطین اشغالی شد.

به گزارش ایرنا، پایگاه «عربی 21» امروز به نقل از شبکه تلویزیونی " مکان " رژیم صهیونیستی گزارش داد که با ورود این کشتی باری، خط دریایی مستقیم بین امارات و رژیم صهیونیستی راه‌اندازی شد و در هفته‌های آینده شاهد تردد کشتی‌ها در این خط دریایی خواهیم بود.

بر اساس این گزارش، کشتی باری یاد شده "MSC Prais" نام دارد و حامل تعدادی کانتینر می‌باشد و در خط دریایی هند - امارات با بندر حیفا به حرکت در آمده بود و سپس به بندرهای ساحل شرقی آمریکا عزیمت می‌کند.

در همین پیوند شبکه تلویزیونی مکان رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم در حال مذاکره با امارات و عربستان برای ایجاد یک خط راه آهن به منظور اتصال این کشورها به بندر حیفا در فلسطین اشغالی است که راه اندازی آن باعث صرفه‌جویی در بسیاری از سفرهای دریایی از امارات و بسوی اروپا می‌شود.

تماس تلفنی ولیعهد ابوظبی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

خبرگزاری رسمی امارات (وام) نیز امروز از تماس تلفنی " بنیامین نتانیاهو " نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با " شیخ محمد بن زاید آل نهیان " ولیعهد ابوظبی خبر داد و افزود: طرفین درباره روابط دوجانبه گفت و گو کردند.

آن‌ها در این تماس تلفنی برنامه‌های اجرا شده برای افزایش همکاری بین امارات و رژیم اسرائیل در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی را بررسی کردند.

در این تماس، دو طرف مدعی شدند که امضای توافق عادی‌سازی روابط در جهت تقویت صلح، ثبات و امنیت منطقه است و راه را برای مرحله جدیدی از همکاری‌ها باز می‌کند.

بن زاید ولیعهد ابوظبی گفت که امارات مشتاق است تمام تلاش خود را برای دستیابی به صلح، ثبات و توسعه که بدون استثنا به نفع همه در منطقه است، انجام دهد.

دو طرف همچنین درباره تقویت همکاری برای مقابله با شیوع «ویروس کرونا» بحث و تبادل نظر کردند.

امارات و بحرین 15 سپتامبر طی مراسمی که در کاخ سفید با حضور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا برگزار شد، توافق نامه عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی امضا کردند.

این توافق با محکومیت گسترده فلسطینیان روبرو شد و احزاب و جریان‌های سیاسی فلسطین و رهبران فلسطینیان آن را خیانت و زدن خنجر از پشت به مردم فلسطین بیان کردند.

رهبران فلسطینی هرگونه سازش کشورهای عربی با رژیم اشغالگر قدس را تا زمان عقب‌نشینی اشغالگران از سرزمین‌های اشغال شده فلسطین در سال 1967، رد و محکوم کرده‌اند.

*س_برچسب‌ها_س*