برنامه مخوف ترور پوتین در خاک آمریکا افشا شد + فیلم
نقشه ترور ولادیمیر پوتین در خاک آمریکا خنثی شد.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه پیش از این چندین بار هدف سوءقصد و ترور قرار گرفته است. ولادیمیر پویتین، رئیسجمهور روسیه درباره حوادث اخیر افشاگری کرد. مخبری که به ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه خیانت کرده بود، هدف ترور دولت روسیه قرار گرفت. برنامه ترور ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه هر بار خنثی شده بود اما این بار، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در راستای اقدام تلافیجویانه علیه آمریکا، قصد ترور یکی از جاسوسان ارزشمند دولت آمریکا را در خاک این کشور داشته است. نقشه ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور برای ترور یک جاسوس ارزشمند در خاک آمریکا افشا شد.
رئیسجمهور روسیه در راستای اقدام تلافیجویانه علیه آمریکا، قصد داشته تا در خاک واشنگتن، از یکی از خطوط قرمز دو کشور رد شود!
نیویورکتایمز با انتشار گزارشی مدعی شد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قصد دارد تا در اقدامی تلافیجویانه در سال 2020، یکی از جاسوسان ارزشمند دولت آمریکا را در خاک این کشور به قتل برساند!
به نوشته نیویورکتایمز، این عملیات سری که با هدف حذف فیزیکی یکی از مخبران ارزشمند سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در میامی تدارک دیده شد، «نمونهای آشکار و جسورانه از گسترش پهنه کارزار ترورهای هدفمند پوتین است.»
نیویورکتایمز همچنین به این موضوع نیز اشاره کرده که این جاسوس، بیش از یک دهه پیش یکی از مقامات اطلاعاتی عالیرتبه روسیه بوده است. علاوه بر این، اقدام ادعایی پوتین، نشانهای خطرناک از روابط سطح پایین سازمانهای اطلاعاتی دو کشور است که از دیرباز، تیره و تار بوده و هست.
مارک پُلیمروپولوس، مامور اسبق سیا که فرمانده چندین عملیات اروپایی بوده، میگوید: خطوط قرمز مدتهاست که برای پوتین از بین رفته و او میخواهد همه این جاسوسها را بکشد.
به گفته سه مقام ارشد آمریکایی که به شرط حفظ هویت حاضر به گفتوگو شدهاند، این عملیات ترور شکست خورد اما اتفاقات بعد از آن، به یک دوئل و «کارزار مقابله به مثل» بین روسیه و آمریکا بدل شد و تحریم و اخراج مقامات ارشد اطلاعاتی در مسکو و واشنگتن نیز از دیگر تبعات آن بود.
به نوشته نیویورکتایمز، هدف این ترور نافرجام، الکساندر پوتیِف، بوده است؛ مامور اسبق اطلاعاتی روسیه که با افشای اطلاعات محرمانه، آغازگر تحقیقات چندساله افبیآی شد و در نهایت به لو رفتن 11 جاسوس کارکشته روس در ساحل شرقی آمریکا انجامید.
این جاسوسها اسامی جعلی و مشاغل معمولی داشته و بخشی از عملیات سازمان اطلاعات خارجی روسیه (SVR)، برای جمعآوری اطلاعات و جذب جاسوس بیشتر بودند.
نیویورکتایمز مدعی شده که در راستای تلاشهای دولت باراک اوباما، رئیس جمهور وقت آمریکا برای ترمیم روابط واشنگتن - مسکو، توافقی با هدف تعدیل تنشها صورت گرفت و براساس آن، 11 جاسوس روسیه بازداشت و به مسکو بازگردانده شدند. مسکو نیز در عوض، چهار اسیر روس از جمله سرگئی اسکریپال، سرهنگ اسبق سازمان اطلاعات نظامی مسکو که در سال 2006 به جرم فروش اطلاعات محرمانه به انگلیس محکوم شده بود را آزاد کرد.
ولادیمبر پوتین افشاگری کرد
رئیس جمهور روسیه در نشست دیروز با هیئت آفریقایی که با هدف میانجیگری مذاکرات صلح بین مسکو و کییف راهی روسیه و اوکراین شده است، از توافقی پرده برداشت که کییف به آن پایبند نماند!
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجیگری مذاکرات صلح بین مسکو و کییف، دیروز راهی سنپترزبورگ شده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!
پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کییف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کییف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند.
وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کییف از امضای توافق خودداری کرده است.»
به گفته پوتین، مسکو و کییف در بهار 2022 در استانبول به طور ضمنی با پیشنویس این توافق که «پیمان بیطرفی دائمی و ضمانتهای امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کییف خارج میشود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری میکند.
براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانتدهندگان ایفای نقش میکردند. به باور پوتین، عدم تعهد کییف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاشهای مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کییف تلاقی داشته و جانسون، طلایهدار تلاشهای غرب برای مانعتراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.
به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیشتر درباره تأثیر تلاشهای جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کییف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»
به نوشته فارین افرز، این افشاگری توصیفات اوکراین از شکست روسیه در نبرد کییف و همچنین خروج مسکو از پایتخت و حوالی اوکراین در بهار پارسال را در هالهای از ابهام قرار داده و علاوه براین مهر تاییدی بر این جمله پوتین بوده؛ «جنگ اوکراین برای غرب، جنگی نیابتی با روسیه است.»
در همین راستا، پوتین در این جلسه تاکید کرد که «بحران غذا در بازارهای جهان ناشی از اقدامات غرب بوده نه عملیات نظامی روسیه در اوکراین و بحران در بازار بینالمللی مدتها قبل از وقوع جنگ، ایجاد شده است.»
پوتین در دیدار با هیئت اعزامی آفریقا، ضمن ابراز آمادگی روسیه برای «مذاکرات سازنده با آنهایی که خواستار صلح هستند»، «رویکرد میانه و متوازن» میانجیگران آفریقایی در قبال جنگ اوکراین را مورد تمجید قرار داد.
هیئتی از رهبران آفریقایی به ریاست سیریل رامافوسا، رئیس جمهور آفریقای جنوبی، به منظور بحث و تبادل نظر درباره طرح صلح احتمالی جهت حل و فصل بحران اوکراین به مسکو و کییف سفر کردند.
زلنسکی در دیدار روز جمعه با این هیئت، با رد هرگونه مذاکره با مسکو، گفت که «اوکراین به روسیه فرصت دوباره نخواهد داد.»
هم اکنون دیگران می خوانند-
ماجرای جنجالی کلاهبرداری میلیاردی دانشآموزان یک مدرسه در مشهد چیست؟ + عکس
-
خبر تازه از کشف بمب و بسته انفجاری در هشتگرد | ماجرا چه بود؟ + تصاویر
-
هشدار مهم | امروز این افراد در خانه بمانند!
-
ماجرای خبرساز ترور بیولوژیک مولوی عبدالحمید در مسجد مکی چیست؟
-
اخبار جهنمی و آخرالزمانی از روزهای آینده | آمدن این پسر کوچک جنجال بهپا کرد + تصاویر
-
رقص زنانه در بازار محلی رشت فضای مجازی را ترکاند + فیلم
-
هشدار مهم | این برنامه جاسوسی را سریع حذف کنید!