جمعه 5 بهمن 1403

بسیج برنامه های مدونی برای شناسایی موانع و پشتیبانی از تولید دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بسیج برنامه های مدونی برای شناسایی موانع و پشتیبانی از تولید دارد

ساوه - ایرنا - رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: این سازمان وظیفه دارد نسبت به شناسایی موانع تولید و راهکارهای پشتیبانی از آن اهتمام ویژه داشته باشد و در همین راستا برنامه‌های مختلفی را تدوین و در دست اجرا دارد.

به گزارش ایرنا، سردار «غلامرضا سلیمانی» عصر چهارشنبه در مراسم تسهیل گری بسیج در رفع موانع تولید که در یکی از شرکت های فعال در شهر صنعتی کاوه با حضور مسئولان برگزار شد، افزود: کشور ایران ظرفیت‌های فراوان و موقعیت‌های استثنایی برای پیشرفت و توسعه در اختیار دارد و یکی از دلایل مخالفت دشمنان با جمهوری اسلامی نیز بهره مندی از همین موقعیت‌های راهبردی است.

وی بیان کرد: پیش از انقلاب، کشور تامین‌کننده نیاز بلوک غرب و آمریکا به لحاظ اقتصادی و امنیتی بود اما با پیروزی انقلاب این فرصت از دشمنان سلب شد و آنها در طول چهار دهه اخیر همواره از راه جنگ اقتصادی و ابزار تحریم با ملت ایران در تقابل بوده اند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: پس از دفاع مقدس و همچنین پیش از انقلاب اسلامی، توسعه بر مبنای نسخه‌ای از اقتصاد لیبرالی در دستور کار قرار گرفت که کشورها نقش تولیدکننده نداشتند و به نوعی تنها مصرف‌کننده محسوب می شدند.

سردار سلیمانی افزود: امروز کشور در مسیر توسعه قرار گرفته است و رهبری معظم انقلاب یک دهه شعار سال را از حوزه اقتصادی انتخاب کردند تا مسئولان نیز در راستای تحقق برنامه های مربوط به رونق و جهش تولیدات داخلی برنامه‌ریزی کنند.

وی ادامه داد: دشمنان پس از آنکه در جبهه های نظامی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی با ملت ایران ناکام شدند به تحرکاتی در حوزه اقتصادی روی آوردند اما در این عرصه نیز شکست خوردند و به زودی آثار این پیروزی در زندگی مردم ایران نمایان خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور تصریح کرد: ملت ایران در روند رشد و پیروزی اقتصادی گام برداشته و در تلاش است تا ضمن تحقق شعار سال با بهره مندی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل داخلی به یکی از قدرت های اقتصادی جهان تبدیل شود.

به گفته سلیمانی بنادر بزرگ در جنوب و شمال کشور برای صادرات و مرز آبی و خشکی با 16 کشور همسایه از ظرفیت ویژه صادراتی کشور محسوب می شود که با رونق تولیدات داخلی می توان از این مسیرها درآمدهای شایانی نصیب اقتصاد ملی کرد.

وی گفت: برخی از ایده‌های اقتصادی کشور در عرصه بین‌المللی بی‌نظیر است و جامعه کارگری در دفاع مقدس و به ویژه در سالیان اخیر مجاهدت‌های بسیاری داشته‌اند.

لازم به ذکر است در ادامه این مراسم که با حضور روسازی سازمان های بسیج مستضعفین و کارخانه ها و جامعه کارگری کشور، فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی و شماری از مدیران شهرستان ساوه برگزار شد، آیین تجلیل از کارگران نمونه شاغل در شهر صنعتی کاوه نیز انجام شد.

شهرستان ساوه با چهار شهر و ناحیه صنعتی از جمله بزرگترین شهر صنعتی کشور و منطقه ویژه اقتصادی کاوه به عنوان قطب صنعت و تولید کشور شناخته می شود که افزون بر 65 هزار نیروی کار در قالب بیش از 600 کارخانه مشغول به فعالیت هستند.

*س_برچسب‌ها_س*