خط ویژه | نفرت پراکنی «حزب اتحاد ملت» علیه نیروی انتظامی و بسیج / غیرقانونی خواندن مراسم 13 آبان توسط روزنامه اصلاحطلب
گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابهلای روزنامههای داخلی و عملیات رسانهای پایگاههای خبری رسانههای ضدانقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانههای داخلی و ضدانقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.
*******
اصلاحطلبان باز هم «صدای مردم» را سانسور کردند
تصاویری که روز جمعه از راهپیمایی سراسری 13 آبان منتشر شد حکایت از آن دارد که تعداد شرکت کنندگان در این راهپیمایی در 40 سال اخیر بیسابقه بوده است.
این راهپیمایی سراسری در 900 شهر برگزار شد. اهمیت این قضیه آنجاست که در هفتههای اخیر مردم ایران در یک جنگ ترکیبی تمامعیار از سوی دشمن قرار گرفته و تنها یک بعد از این جنگ، بمباران رسانهای و عملیات روانی سنگین بوده است.
اما حضور پرشور و حماسی ملت ایران در این راهپیمایی سراسری، یکبار دیگر ثابت کرد که مردم عزیز و فهیم ایران اسیر شامورتی بازی و فضاسازی دروغین دشمن نمیشوند.
با اینحال و با اینکه تصاویر بسیار زیبایی از این راهپیمایی سراسری ثبت شد اما روزنامههای منتسب به جریان اصلاحطلب با سانسور این تصاویر زیبا، صدای مردم را سانسور کرده و اینطور القاء کردند که خبری از حضور گسترده و تماشایی مردم نبوده است.
این رویکرد غیرحرفهای یکبار دیگر نشان داد که جریان بهظاهر اصلاحطلب، «صدای مردم» را سانسور کرده و تریبونی برای انعکاس صدای آمریکا، اسرائیل، انگلیس و آل سعود هستند.
از سوی دیگر، روزنامه هم میهن به مدیر مسوولی غلامحسین کرباسچی، در مقاله امروزش درباره با ادعا که جمهوری اسلامی صدا معترضان را نشنیده و به آنها مجوزی برای راهپیمایی نداده است، راهپیمایی ملی روز 13 آبان را بدون مجوز نامیده و غیر قانونی نامیده است.
این ادعای بی مبنا در حالی است که از شب اول به ظاهر اعتراض برای مرگ مهسا، نه تنها شاهد اعتراض نبودیم بلکه شعارهای هنجارشکنانه و براندازانه و آشوبگری در کنار یکدیگر در کف خیابان مشخص بود.
نفرت پراکنی علیه نیروی انتظامی و بسیج، کارویژه مشترک «اتحاد ملت» و رسانه سعودی
«علی شکوری راد» از فعالین فتنه 88 که در حال حاضر سخنگوی جبهه اصلاحات و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت است، در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «خشونتی که پلیس برای جلوگیری از یک تجمع آرام به کار میبرد، منجر به پدید آمدن انگیزه خشونت برای افرادی میشود که تجمعی را برگزار کردهاند؛ بنابراین فکر میکنم این امر نیازمند اتخاذ تصمیمات کلان و جدی است، چراکه معتقدم هیچکدام از این دو طرف (پلیس و مردم معترض) خواهان خشونت نیستند... اما با توجه به اینکه قدرت و ابزارهای ارتکاب رفتارهای خشن بیشتر در اختیار نیروهای نزدیک به قدرت است، این ساختارها بیشتر این رفتارها را ممکن است مرتکب شوند.»
وی در ادامه نوشت: «متاسفانه در ایران تبیین نشدن فرهنگ اعتراض باعث شده تا مسوولان سیاسی کشور به هر تجمع اعتراضی نام اغتشاش بدهند. وقتی نام اغتشاش به یک تجمع گذاشته شد، پلیس تشویق میشود تا با این تجمعات برخوردهای سلبی داشته باشد. در حالی که اگر این تجمعات اعتراضی با عناوینی چون «تجمع مدنی» یا «راهپیمایی صنفی و حزبی» و... نامیده شوند، پلیس تلاش میکند تا امنیت این تجمعات را تأمین کرده و از دخالت کسانی که با اهداف خاص قصد به خشونت کشاندن راهپیماییهای مدنی را دارند، جلوگیری کند.»
این عضو حزب اتحاد ملت در ادامه تصریح کرد: «در حال حاضر به دلیل عدم شفافیت در موضوع، افراد لباس شخصی و چهرههایی با هویت نامشخص در تجمعات حضور پیدا میکنند و این حضور خود به عاملی برای گسترش رفتارهای خشونتآمیز بدل میشود.»
در هفتههای اخیر حزب اتحاد ملت و برخی رسانههای بهظاهر اصلاحطلب همصدا با رسانههای «سعودی - انگلیسی - اسرائیلی - آمریکایی» به نفرت پراکنی علیه نیروی انتظامی و بسیج اقدام کردهاند.
در همین رابطه در هفتههای گذشته، شکوری راد در توئیتی تأمل برانگیز نوشته بود: «لباس شخصیها وارد جمعیت معترض میشوند، شعارهای زشت سر میدهند، میشکنند، تخریب میکنند، چادر از سر زنان میکشند، قرآن و مسجد آتش میزنند و گاهی به طور اتفاقی کشته میشوند، اما شهید تلقی شده، مراسم تشییع آنها در رسانه ملی نمایش داده میشود و از آنها تجلیل به عمل میآید.»
این توئیت توهین آمیز و مغرضانه با استقبال ویژه رسانههای معاند مواجه شد. در هفتههای اخیر، رسانههای سعودی - انگلیسی - اسرائیلی به طرق مختلف تلاش کردند تا ذیل یک عملیات روانی پیچیده، افکارعمومی را علیه نیروی انتظامی و بسیج تحریک کرده و در همین راستا، پروژه رسانهای نفرت پراکنی علیه مدافعان امنیت در حجمی گسترده اجرا شد.
رسانههای بهظاهر اصلاحطلب در کنار رسانههای معاند، خشونت و جنایت علیه مأموران نیروی انتظامی و نیروهای بسیج و سپاه را نیز سانسور کردند. در همین رابطه شکنجه شهید «آرمان علی وردی» طلبه بسیجی توسط اوباش داعشی هم از سوی بی بی سی و اینترنشنال سعودی سانسور شد، هم از سوی روزنامههای بهظاهر اصلاحطلب و احزابی همچون اتحاد ملت و کارگزاران. زیرگرفتن مأموران نیروی انتظامی توسط اوباش و بریدن گلوی یک مأمور ناجا و آتش زدن یک مأمور دیگر و... نیز همینطور.
تطهیر و بزک اقدام تروریستی داعش توسط برخی فعالین بهظاهر اصلاحطلب نیز در همین پازل قابل تعریف است. نتیجه چنین فضاسازی مسموم، این میشود که در پنجشنبه گذشته تعدادی اوباش تروریست و داعشی، یکی از نیروهای بسیج را به شهادت رسانده و با وحشی گری به خودروی نیروی انتظامی حمله کرده و 3 مأمور را به شدت زخمی میکنند و یک روحانی را نیز به شدت مضروب میکنند.
نگرانی و اضطراب «صدای آمریکا» از بازداشت خبرنگاران اصلاحطلب
صدای آمریکا (ارگان رسانهای دولت تروریست آمریکا) و از حامیان اصلی تحریم و تحقیر مردم ایران در مطلبی با عنوان «انتقادهای جهانی از بازداشت روزنامه نگاران در ایران به دلیل عمل به رسالت حرفهایشان» نوشت: «نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی طی شش هفته گذشته علاوه بر صدها شهروند معترض، دهها روزنامهنگار را نیز بازداشت کردهاند. کمیته حفاظت از روزنامهنگاران روز سهشنبه دهم آبان با انتشار بیانیهای خواستار آزادی فوری همه خبرنگاران زندانی در ایران شد. فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران و گزارشگران بدون مرز نیز از بازداشت روزنامهنگاران در ایران انتقاد کردهاند.»
در ادامه این مطلب آمده است: «دو نفر از این روزنامهنگاران زندانی، نیلوفر حامدی، خبرنگار روزنامه شرق و الهه محمدی خبرنگار روزنامه هممیهناند که خبر مرگ مهسا امینی را رسانهای کردند. دو خبرنگاری که اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات آنها را افراد آموزش دیده توسط آمریکا معرفی و آنها را متهم کردند به اینکه برای رسانههای خارج از کشور خبرسازی کردهاند.»
این رسانه ضدایرانی در ادامه نوشت: «این در حالی است که یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفتگو با بخش فارسی صدای آمریکا، اتهام دوره دیدن این دو روزنامهنگار در ایالات متحده را رد کرد. ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد که مطبوعات آزاد و مستقل نقش مهمی در ترویج دموکراسی و روشن کردن تحولات در سراسر دنیا ایفا میکنند. ند پرایس از جامعه جهانی خواست به تهدید، ارعاب، سرکوب، حملات و فشارهای نظارتی بر اهالی رسانه واکنش نشان دهد.»
سؤال اینجاست که چرا ارگان رسانهای دولت آمریکا از بازداشت خبرنگاران بهظاهر اصلاحطلب اینچنین آشفته و عصبانی است؟! پاسخ را باید در بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه جستجو کرد.
در این بیانیه تاکید شده است که که افراد مذکور در دورههایی که با عنوان «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) برگزارشده بود، شرکت کرده بودند.
تا اینجای کار شبه رسانههایی از جمله بی بی سی فارسی، اینترنشنال سعودی، صدای آمریکا، جیسون رضاییان (جاسوس خبرنگار بازداشت شده در ایران) و دیگر دشمنان ملت ایران همگی نسبت به بازداشت این افراد که در پوشش خبرنگار در خدمت دشمن بودهاند، اعتراض کردهاند.
موج سواری بر قیمت دلار با هدف امتیازگیری حداکثری آمریکا از ایران
آشوبهای اخیر خسارتهای زیادی به مردم کشورمان تحمیل کرد. یکی از ابعاد خسارتهای این آشوبها، بعد اقتصادی است. دشمن در جنگی ترکیبی و همه جانبه در پی آن بود که از یکسو با تعطیلی مداوم بازار و از سوی دیگر با افزایش سرسام آور قیمت دلار، طیف گستردهای از مردم را به خیابانها بکشد. از با هوشیاری مردم عزیز کشورمان، این نقشه، نقش بر آب شد.
یکی دیگر از اهداف اقتصادی در این جنگ ترکیبی، قراردادن ایران در موضع ضعف و امتیازگیری ویژه و حداکثری در پرونده برجام بود.
متاسفانه در این میان برخی رسانهها در داخل با بازی در این پازل ضدایرانی، اینطور القاء میکنند که کاهش قیمت دلار، منوط به احیای برجام است.
در همین رابطه روزنامه هم میهن - به مدیرمسئولی غلامحسین کرباسچی - در مطلبی با عنوان «رکوردشکنی قیمت دلار» نوشت: «هر بازاری مثل بازار ارز یک سمت عرضه دارد و یک سمت تقاضا. بههر دلیلی وقتی که سمت عرضه ثابت بماند و سمت تقاضا افزایش پیدا کند، این اتفاق منجر به افزایش قیمت کالا میشود. حالا این کالا ممکن است یکبار ارز باشد و یکبار یک کالای دیگر. آن هم از منطق قیمت تبعیت میکند. اتفاقی را که الان در سمت تقاضا افتاده باید در جاهای دیگر هم جستوجو کرد. در بازار بورس طی چند هفته گذشته شاخص کل به شدت کاهش پیدا کرده است. بازار مسکن در همین ماه گذشته نسبت به ماه قبل و نسبت به ماه مشابه سال گذشته به لحاظ حجم معاملات به پایینترین سطح ممکن رسیده است. پول از بازار مسکن و سرمایه خارج میشود و در کنارش شاهد رشد نقدینگی بیش از 5 هزار و 594 هزارمیلیارد تومانی هستیم و کسب و کارها نیز رونق ندارد. پس نقدینگی نه به سمت بازار و نه به سمت کسب و کارهای مختلف رفته است، چون رونقی وجود ندارد.»
در ادامه این مطلب آمده است: «نبود چشمانداز احیای برجام و قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF... متغیرهای سیاسی است که متغیرهای اقتصادی را تقویت میکند و برآیند آن باعث میشود بازار ارز ملتهب شود.»
این تحلیل غلط و گمراه کننده دقیقاً همان خطی است که رسانههای معاند با هدف امتیازگیری حداکثری آمریکا از ایران در پرونده برجام دنبال میکنند.
پایان پیام /.