دبیر: کشتی از وزارتخانه بزرگتر است؛ 10 هیچ از بنا عقب هستم / سجادی: آرزوی دبیر، قهرمانی در المپیک است
مراسم افتتاح مرحله دوم از بازسازی خانه کشتی شهید هادی با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم افتتاح فاز دوم بازسازی خانه کشتی شهید ابراهیم هادی در محل کمپ تیمهای ملی کشتی، با حضور سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، پژمان درستکار، محمد بنا مربیان تیم ملی و جمعی از اعضای کادرفنی و کشتیگیران برگزار شد.
*دبیر: کشتی از وزارتخانه بزرگتر است؛ 10 هیچ از بنا عقب هستم
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در ابتدا اظهار داشت: 2 نکته برای خودمان و ورزشکاران میگویم؛ قراری با اصحاب رسانه گذاشتم تا همه تلاش کنیم و کشتی به روزهای خوب خودش برگردد. در حوزه فنی، فرهنگی، اقتصادی و زیرساختی برای قهرمانی جهان و المپیک باید کار بشود، موفقیت شانسی نیست. برای بالا آمدن کشتی باید چند ضلع تشکیل بدهیم و باهم بالا برویم.
وی در ادامه بیان داشت: یادم هست که حمید سجادی از بچهگی در محل ما تمرین میکرد. ورزشکار بدون ریاضت قهرمان نمیشود و باید برای قهرمانی المپیک از لذتهای زودگذر شبنشینی و رفیقبازی گذشت. لذت طلای المپیک ماندگارتر است و تا چند نسل افتخار دارد.
دبیر عنوان داشت: فدراسیون وظیفه دارد که امکانات، زیرساخت و آسایش را فراهم کند و درگیریها را از تیم ملی دور کند. قبلاً این مسائل منتقل میشد اما الان همهچیز پشت درب کمپ تیم ملی میماند. امکانات تفریحی هم در کمپ فراهم شده تا ورزشکار خوب بخوابد، خوب بخورد، خوب تمرین کند و قهرمان شود.
رئیس فدراسیون کشتی تصریح داشت: بازسازیها ادامه دارد. حتی رشتههای دیگر هم بیایند و از امکانات استفاده کنند. این امکانات برای نسل بعدهاست و شاید نسل ما خوب استفاده نکرده بود که اینجا نابود شده بود. محمد بنا گفت ما نزدیک به 300 قهرمان جهان و المپیک داریم که هیچ رشتهای ندارد.
او تاکید داشت: فدراسیون زیرمجموعه وزارت ورزش است اما خود کشتی از وزارتخانه بزرگتر است. کرهجنوبی و ژاپن روی تکواندو و جودو تعصب دارند، ما هم کشتی را داریم که مزیت رقابتی ماست. رقیب هیچ رشتهای نیستیم، خودمان هستیم و کشتی ایران را باید با بسکتبال آمریکا و فوتبال انگلیس سنجید. از من جواب میخواهند و من باید کشتی را جلو ببرم.
دبیر همچنین گفت: همه خاطرههای زیادی از کشتی دارند، ورزش بومی و ملی ماست. قبل از اینکه بگوئیم خدایا بده، بگوئیم خدایا کبر، غرور، دروغ، فساد را بگیر. ما با خودمان کار داریم و از وزارت حمایت میخواهیم. محمد بنا از همه مربیان جوان بهروزتر است و من 10 هیچ از او عقب هستم.
وی ابراز داشت: درباره پژمان درستکار گفتند دبیر رفیقباز است، دیدیم در قهرمانی آسیا هم چه شد. از او شناخت فنی داشتم که آوردمش. تمام فکر و ذهن ما المپیک پاریس است، تیم دوم و سوم را به قهرمانی آسیا فرستادیم. جواب تبریک را هم ندادم. ددلاین ما 2028 است و باید این راه برای قهرمانی المپیک را رفت.
*سجادی: آرزوی دبیر، قهرمانی در المپیک است
سپس نوبت به وزیر ورزش و جوانان رسید و او اظهار داشت: شب گذشته در دیدار با ریاست جمهوری هم از فرمایشات آقای محمد بنا استفاده کردیم. بسیاری با رئیسجمهور منتخب خودشان صمیمانه درددل کردند که آقای رئیسی یادداشت میکرد. حسن روشن پشت میکروفون رفت، چند مربی مثل بهروز عطایی وقت را به ورزشکاران دادند.
وی در ادامه بیان داشت: تکالیف را دستهبندی کردیم تا از طریق معاونین مربوطه، دستورات ریاستجمهور و خواستههای اهالی ورزش پیگیری شود. چند نامه را خواندم؛ در 3 موضوع تحصیل، شغل و بیمه بدون استثنا مشکل وجود داشت. دغدغه ورزشکاران این شده و در بیانیه گام دوم هم درباره جوانان مثلث تحصیل، تهذیب و ورزش آمده.
سجادی عنوان داشت: به وضعیت معیشتی ورزشکاران هم رسیدگی میکنیم. از دبیر قدردانی میکنم؛ او تعطیلات عید را در فدراسیون بود، چند کار را فیالفور صورت داد اما خیلیهای دیگر تعطیل کردند و رفتند. دبیر بالای سر عوامل اجرایی بود و افتتاحها از این رو رقم خورده. الفبای یک بازسازی ساده را هم کسی بداند، کیفیت را میفهمد.
او همچنین تصریح داشت: اسکلتی که وجود داشته، تبدیل به احسن شده و همهچیز رعایت شده. توفیق خدمت به ما رسیده که شاکرش هستیم. آرزوی دبیر، قهرمانی در المپیک است و من میگویم اختلاف ما در رشتهای مثل چوگان با دنیا فاحش شده که تنها 6 هیات به این رشته 3500 ساله میپردازند. چوگانبازها صحبت مدال نمیکنند، میگویند ما نهضتی عظیم و بخشی از میراثی فرهنگی هستیم.
وزیر ورزش و جوانان اذعان داشت: چوگان در سال 2017 در یونسکو به عنوان میراث فرهنگی ایرانیان ثبت شده و همهاش بهنام آذربایجان نیست. آیا نمیتوانیم کشتی را در قلب ایرانیها و دنیا بهعنوان میراث ثبت کنیم؟ اگر کشتی از المپیک حذف شود، مگر میراث را میشود از قلب ما گرفت؟ کشتی در دوره قاجار بوده، در دوره صفویه بوده و مزیت برتری بررسی میشده.
سجادی تاکید داشت: در سالهای دور، وقتی حکام از اداره جامعه عاجز میشدند، به ترویج آئین پهلوانی و کشتی روی میآوردند که از دل آن فتوت برای کنترل جامعه پدید میآمد. خودکنترلی کلی انتفاعات دارد. کشتی هم بخشی از میراث فرهنگی ماست.
وی در پایان گفت: با آقای ضرغامی صحبت از ورزش برای بازدید شد، من زورخانه شهید فهمیده را گفتم، دیگری هم خانههای کشتی را. امیدوارم میزبان میهمانان خارجی برای بازدید از ورزش ملی و آئینی ایران باشیم. از سمت سازمان برنامه و بودجه از اردیبهشتماه واریزیهای فدراسیونها انجام میشود.
*موسویلارگانی: اگر افزایش افتخارات را میخواهیم، نباید کشتی را با دیگران همسطح دید
سیدناصر موسویلارگانی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه فدراسیون کشتی هم در ادامه عنوان داشت: علیرضا دبیر انقلابی در بحث ساختمانها و نیازهای کشتی ایجاد کرده. قبلاً رویمان نمیشد از کشورهای خارجی میزبانی کنیم اما الان دیگر اینچنین نیست. اگر افزایش افتخارات را میخواهیم، نباید فدراسیون کشتی را با دیگران همسطح دید.
انتهای پیام /