دوشنبه 28 آبان 1403

در حواشی انتخاب رییس شورای شهر سنندج چه گذشت؟

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
در حواشی انتخاب رییس شورای شهر سنندج چه گذشت؟

ظهر امروز جلسه انتخاب هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر سنندج برگزار شد که پس از اعلام نتایج برتری غریب سجادی سه نفر از اعضای شورا اقدام به ترک جلسه کردند.

ظهر امروز سه‌شنبه (28 مرداد ماه) جلسه انتخاب هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر سنندج با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و اصحاب رسانه در محل جلسات ساختمان شورای شهر سنندج برگزار شد.

حرمت‌ها در شورای اسلامی شهر سنندج نگاه‌داشته می‌شود

جلال شریعتی، رئیس شورای اسلامی سنندج ضمن تشکر از اعضا و کارکنان شورای شهر اختلاف سلیقه را میان اعضای شورا یک چیز عادی دانست و اظهار کرد: همیشه حفظ حرمت در میان اعضای شورای شهر سنندج بوده و نتیجه آن نیز انجام کارهای خوب در این مدت در شهر سنندج است.

وی با اشاره به دشواری‌های انجام کار در شورای شهر سنندج افزود که شهرداری یک ساختار ترمز مانند دارد که در کارهای پیش پا افتاده اداری نیز انرژی زیادی از ما می‌گرفت ولی با این وجود شهرداری اقدامات مناسبی را در مدت گذشته برای همشهریان سنندجی انجام داده است.

رئیس شورای اسلامی سنندج تصریح کرد که در مدت ریاست وی بر شورای شهر 62 جلسه 5 نامگذاری و 381 بند مصوبه تصویب شده است.

وی با اشاره به برگزاری منظم جلسات کمیسیون‌های مختلف شورای شهر عنوان کرد که کمیسیون بودجه 47 جلسه، کمیسیون فرهنگی 36 جلسه، کمیسیون عمران 30 جلسه، کمیسیون حقوقی 19 جلسه، کمیسیون نظارت 31 جلسه، کمیسیون گردشگری 31 جلسه، کمیسیون ورزش 4 جلسه را در این مدت تشکیل داده‌اند.

شریعتی ادامه داد: در مدت ریاست شورای اسلامی سنندج بیش از 3 هزار و 742 نامه در یک سال گذشته وارد سیستم شورا شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مصوبات مهم بحث لایحه بودجه بوده که در این راستا جلسات متعددی برای بررسی مسائل مالی انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی سنندج با اشاره به تعدادی از مصوبات مهم شورای اسلامی سنندج خاطرنشان کرد: مصوبه دو میلیاردی برای خرید مواد ضد عفونی در دوران کرونا، مصوبه پروژه سنه سنتر و پیاده راه فردوسی، فروش 60 میلیارد اوراق مشارکت، خرید ماشین آلات سنگین، مصوبه پارک شهدا و واگذاری سی ان جی ها به بخش خصوصی که فعلا عملیاتی نشده است، توسعه آرامستان بهشت محمدی و ساماندهی میدان گاز از جمله مصوبات مهم شورای شهر بوده است.

وی گفت: پروژهای شاخص ادامه پیست دوچرخه سواری، تکمیل بلوار سنجرخان ازجمله پروژه‌های شاخص بوده که در همین راستا کار انتخاب پیمانکار تلکابین به زودی انجام می‌شود و این پروژه نیز رنگ و بوی اجرایی به خود خواهد گرفت.

شریعتی اظهار کرد: این پروژه‌ها نتیجه همکاری شهرداری و شورای شهر بوده که در همین راستا شهرداری املاک بسیاری را به نام خود ثبت کرده و بدهی‌های خود را به کمترین حد کاهش داده است.

وی با اشاره به افزایش اوراق مشارکت شهرداری سنندج در سال آینده و خرید ماشین‌آلات سنگین افزود که از جمله مسایلی که پیگیری شد تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری بود که به وزارت کشور انعکاس داده شد و دلیل این موضوع کم بودن حقوق این کارکنان بوده که قول امیدوار کننده در این خصوص به ما داده شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج با اشاره به سخنان رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: شورای شهر باید نظارت‌های خود را گسترش دهد و به جد با نیروهای متخلف بدون اغماض برخورد شود.

اعضای شورای شهر نباید مانع اجرای مصوبات شوند

وی درپایان یادآور شد که نباید تعدادی از اعضای شورای شهر مانع اجرای طرح‌ها و مصوبات شوند بلکه باید با همدلی در پیشبرد اهداف شریک باشند.

وجود زمین شهری یکی از مولفه‌های توسعه شهری است

ارسطو گویلی، عضو شورای اسلامی شهر سنندج در ادامه این جلسه عنوان کرد که مردم انتظارات فراوانی از شورا دارند و آخرین جای اتکا مردم برای بدست آوردن مطالباتشان به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه شهر سنندج پس از دهه‌ها درحال توسعه است، ادامه داد: در تمامی جوامع درحال توسعه موانع زیادی سر راه پیشرفت شکل می‌گیرد که باید با کار و همدلی برداشته شود.

این عضو شورای اسلامی شهر سنندج خاطرنشان کرد که یکی از مولفه‌های توسعه، وجود زمین‌های شهری است و تاکنون نیز شهرداری و شورای شهر بدون وجود زمین کار کرده‌اند و بخشی از فشارها بر شهرداری و شورای شهر از سوی اداره راه و شهرسازی متوجه ما شده است.

وی سرانه بودجه شهرداری سنندج در سال 95 به اعزای هر نفر را حدود 200 هزار تومان اعلام کرد و گفت: این سرانه در سال 98 به حدود یک میلیون 60 هزار تومان رسیده که رتبه شهر سنندج در بین تمام مراکز استان‌ها به رتبه 13هم ارتقا یافته‌است.

گویلی اظهار کرد که این دستاورد نتیجه همگرایی شورای شهر و شهرداری بوده که در تاریخ شهر سنندج چنین توسعه شهری بی سابقه بوده است که نتایج بیشتر آن در سال‌های آینده نمایان می‌شود.

وی افزود که شهرداری سنندج شهرداری ساختاری سنتی دارد و همچنان سامانه‌های الکترونیکی آن راه اندازی نشده و به نیروهای متخصص در عرصه‌های مختلف نیاز جدی دارد.

خیانت بزرگ به نام آپارتمان‌های کیوان راه

این عضو شورای اسلامی شهر سنندج یکی از خیانت‌های راه و شهرسازی به مردم سنندج را پروژه کیوان راه واقع در کمربندی آبیدر دانست که تاکنون عوامل دخیل در این ماجرا تحت هیچ پیگیرد قانونی قرار نگرفته‌اند.

وی یادآور شد: سایر پروژه‌های مشابه در بهاران که ناشی از فساد سیستماتیک در اداره راه و شهرسازی موجب شده تا دیگر زمینی در شهر سنندج باقی نماند و توسعه شهری با چالش جدی مواجه شود.

اختلاف سلیقه‌ها به اختلاف منافع نیانجامیده

غریب سجادی، عضو شورای اسلامی شهر سنندج، با اشاره به وجود اختلاف سلیقه در شورای شهر گفت که این مسائل در تمام شوراها وجود دارد و خوشبختانه این اختلافات به تفاوت در منافع نیانجامیده است.

وی افزود: بودجه ما نسبت به سنوات گذشته افزایش یافته و به 450 میلیارد تومان در سال گذشته رسیده است.

این عضو شورای اسلامی شهر سنندج یکی از دغده‌غه‌های مردم را پرداخت حقوق به کارکنان شهرداری برشمرد و از انجام کارهایی برای بهتر شدن وضع پرداختی‌ها خبر داد.

وی با بیان اینکه افرادی که فقط نکات مثبت یا منفی را می‌بینند به سیستم خیانت می‌کنند تصریح کرد: خیلی از مصوبات ایده شورا بوده و کار کارشناسی بر روی آن انجام شده و در روزهای اول نیز ایده‌های خوبی در تقویت نقاط مثبت شهر مطرح شده و هدف ما در سال آخر این دوره شورای شهر اصلاح نقاط منفی موجود در شهر سنندج است.

شورای شهر معتقد به انجام کارهای گروهی است

سیف الله رضایی، عضو دیگر شورای اسلامی شهر سنندج نیز در ادامه این جلسه عنوان کرد: با وجود شرایط کرونا در سالجاری جلسات کمیسیون فرهنگی شورا مرتب برگذار شده و بیش از یک هزار و 500 تابلو برای نامگذاری کوچه ها نصب شده و کارهای ماندگاری در حوزه نامگذاری محلات با مشارکت خود مردم صورت گرفته‌است.

وی یادآور شد: ما شورای شهر سنندج معتقد به کار گروهی و مشارکتی هستیم و اولویت ما همفکری برای اجرای کارهاست.

ثمره کار شهرداری و شورای شهر در سالجاری نمایان می‌شود

یوسف اسدی، عضو شورای اسلامی شهر سنندج با بیان اینکه شورای دوره پنجم شهر سنندج یکی از شوراهای بی‌نظیر در میان ادوار گذشته بوده است خاطرنشان کرد که

حتی سه نفر عضو شورای شهر که جلسه رای‌گیری را ترک کردند همدل و همراه شورای اسلامی شهر هستند و همیشه نظرات متفاوت در میان افراد وجود دارد.

وی گفت: همکاری شورای شهر با شهرداری و ارگان‌های مختلف توانسته موجب افزایش سرانه‌های گوناگون در شهر سنندج شود و ثمره کار شورای شهر سنندج در سال اخر این دور نمایان می‌شود.

این عضو شورای اسلامی شهر سنندج یادآورشد: کارکردن برای مردم سنندج افتخار بزرگ ماست و امیدواریم امسال نیز بتوانیم بخشی از پروژه‌های مهم را به بهره‌برداری برسانیم.

سنندج کارگاه کارهای عمرانی کشور است

مجید شاه اویسی، عضو شورای اسلامی شهر سنندج با بیان اینکه شهرداری سنندج با سرانه یک میلیونی و در قیاس با شهر شیراز که 12 برابر سنندج سرانه دارد باز هم موفق عمل کرده اظهار کرد: هر کجا که نیاز بوده از شهرداری سنندج حمایت کرده‌ایم و اگر نقدی هم بوده آن را مطرح کرده‌ایم.

وی افزود که همراهی و همدلی شورای شهر و شهرداری موجب شکل گیری تعامل سازنده ما با استانداری و سایر ارگان‌ها شده است.

این عضو شورای اسلامی شهر سنندج تصریح کرد که باوجود یک سری مشکلات نگذاشتیم بودجه عمرانی سنندج کاهش یابد و عملیات‌های عمرانی در سراسر شهر با جدیت درحال اجراست.

وی عنوان کرد: کمبود زمین در شهر سنندج موجب شده سرانه فضای سبز کاهش یابد ولی با این شرایط بازهم برای برطرف کردن این مشکل قدم‌های موثری برداشته‌ایم.

شاه‌اویسی ادامه داد که شهر سنندج با کمبود اعتبارات عمرانی و شرایط تحریم‌ها به کارگاه کارهای عمرانی در کشور تبدیل شده است که جای افتخار برای ماست.

وی در پایان یادآور شد که با تعامل سازنده توانسته‌ایم از موسسه ملل حدود 250 میلیارد تومان زمین دریافت کنیم که در نوع خود اقدامی کم نظیر است.

در ابتدای جلسه غریب سجادی و انور رشیدی کاندیدای ریاست شورا شدند که غریب سجادی با کسب بیشترین آرا به عنوان رئیس شورای اسلامی شهر سنندج انتخاب شد.

ارسطو گویلی به عنوان نایب رئیس و مجید شاه‌اویسی به عنوان منشی جلسه و یوسف اسدی نیز به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

لازم به ذکر است علی پژگول، انور رشیدی و فرزاد زارعی از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج پس از اعلام نتایج آرا انتخاب ریاست شورا اقدام به ترک جلسه و در سایر رای‌گیری‌ها شرکت نکردند.

انتهای پیام