سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
مطالعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان میدهد حدود 47 درصد زنان بالای 50 سال در ایران دچار کمبود تراکم استخوان هستند اما این رقم در بین مردان ایرانی کمتر است.
تعداد مبتلایان مالاریا در سالهای گذشته و خلاف آنچه بهعنوان ایران بدون مالاریا اعلام شده بود، افزایشی بوده است.
تعداد مبتلایان مالاریا در سالهای گذشته و خلاف آنچه بهعنوان ایران بدون مالاریا اعلام شده بود، افزایشی بوده است.
مطالعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان میدهد حدود 47 درصد زنان بالای 50 سال در ایران دچار کمبود تراکم استخوان هستند، اما این رقم در بین مردان ایرانی کمتر است.
. افزایش مسافرتها، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل و استفاده از غذاهای آماده طبخ منجر به افزایش شیوع این بیماری ویروسی شده است.
ایرنا نوشت: مطالعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان میدهد حدود 47 درصد زنان بالای 50 سال در ایران دچار کمبود تراکم استخوان هستند اما این رقم در بین مردان ایرانی کمتر است.
سوختبران و کولبران بیشترین آمار ابتلا به این بیماری را دارند؛ آنها که از مرزهای غیررسمی به پاکستان تردد دارند، آنجا توقف میکنند، پشه آنها را نیش میزند، به روستایشان بر میگردند و یکی، دو روز بعد با نشانههای ابتلا مواجه میشوند. مالاریا یک بیماری انگلی است که بهصورت عفونت حاد با تبولرز و کمخونی، بزرگی طحال و... تشخیص داده میشود. انگل مالاریا توسط یک تیره از پشه بهنام آنوفل...
وزیر بهداشت در دیدار با همتای عراقی خود گفت: بیماریهای شایع در ایران و عراق به دلیل نزدیکی جغرافیایی مشترک است و بنابراین در زمینه درمان بیماریها باید با یکدیگر همکاری کنیم.
گزارشها درباره چندین مورد عفونت خطرناک و اغلب مرگبار ویروسی در میان نوزادان در اروپا به همراه افزایش چرخش ویروسهای مشابه که در تابستان و ابتدای پاییز شیوعشان بیشتر میشود، باعث نگرانی شده است.
اقتصادنیوز: گزارشها درباره چندین مورد عفونت خطرناک و اغلب مرگبار ویروسی در میان نوزادان در اروپا به همراه افزایش چرخش ویروسهای مشابه که در تابستان و ابتدای پاییز شیوعشان بیشتر میشود، باعث نگرانی شده است.
ایسنا نوشت: بر اساس دادههای بهروز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید -19 (ناشی از کروناویروس) 4880 ابتلای جدید داشته و جان 26 بیمار را گرفته است.
آمارهای جهانی نشان میدهد که مصرف الکل سالانه 3 میلیون نفر را در سراسر دنیا به کام مرگ میکشاند همچنین منجر به معلولیت و از دست رفتن سلامت میلیونها نفر میشود.
تسنیم نوشت: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، مصرف الکل سالانه 3 میلیون نفر را در سراسر دنیا به کام مرگ میکشاند و منجر به بروز بیش از 200 نوع بیماری از جمله هفت نوع سرطان میشود.
طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، مصرف الکل سالانه 3 میلیون نفر را در سراسر دنیا به کام مرگ میکشاند و منجر به بروز بیش از 200 نوع بیماری از جمله هفت نوع سرطان میشود.
بر اساس دادههای بهروز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید -19 (ناشی از کروناویروس) 3871 ابتلای جدید داشته و جان 55 بیمار را گرفته است.