سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
باوجود تحقیقات متعدد قدیم و جدید در مورد ضررهای جدی «اسپارتام» برای سلامتی انسان، چرا این ماده توانست اینقدر به مواد غذایی ما وارد شود تا اکنون در بیش از 6هزار ماده غذایی مورد استفاده قرار گیرد؟
بر اساس مطالعات انجام شده از سوی آژانس تحقیقات سرطان سازمان جهانی بهداشت روی انسان، شواهد «محدود» نشان میدهد که آسپارتام «احتمالا» با سرطان کبد مرتبط است.
مرکز تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی پس از بررسی سه پژوهش، یک ارتباط احتمالی میان آسپارتام و نوعی از سرطان کبد را شناسایی کرده است.
تصمیم نهایی سازمان جهانی بهداشت درباره احتمال سرطانزایی «آسپارتام» اعلام شد.
ایسنا نوشت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش نهایی خود در خصوص شیرینکننده «آسپارتام»، این ماده را به عنوان یکی از علتهای «احتمالی» سرطان در نظر گرفت و این در حالیست که یک گروه تخصصی دیگر مصرف این ماده جایگزین قند را در مقادیر محدود هنوز ایمن میداند.
ایسنا نوشت: بر اساس دادههای بهروز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید -19 (ناشی از کروناویروس) 9299 ابتلای جدید داشته و جان 117 بیمار را گرفته است.
نویسنده کتاب آناتومی تطیبقی با بیان اینکه در این کتاب به تشریح عملکرد اعضای بدن از منظر طب سنتی و تأثیر امراض بر اندامهای بدن پرداخته شده، گفت: مطالعه این کتاب در کنار منابع طب مدرن به پزشکان و متخصصان طب سنتی در تشخیص دقیق بیماریها کمک میکند.
تجویز بیمورد برای بیماران مبتلا به سرطان موجب آسیب جسمی و مالی به آنها شده است / 30درصد شیمیدرمانیها در کشور خارج از ضابطه انجام میشود
جلسه فوری شورای حقوق بشر درباره اهانت به قرآن کریم دقایقی پیش در مقر سازمان ملل متحد در ژنو آغاز شد. پشت پرده ممنوعالخروجی رائفیپور در عربستان فاش شد!
مرتفعترین شهر ایران را میشناسید؟ معمولا لقب «بام ایران» را برای شهرکرد شنیدهایم؛ اما جالب است بدانید مرتفعترین شهر ایران، فقط شهرکرد نیست.
در دنیا هنگام تجویز بسیاری از داروها بهویژه شیمی درمانی، با بیمار و خانواده او درباره درصد بهبودی یا افزایش طولعمر بااستفاده از یک دارو مشورت میشود و تصمیمگیری مشترک صورت میگیرد. اما در ایران کسی دراینباره صحبت نمیکند و خانواده بیمار تمام زندگی خود را میفروشد و خرج درمان سرطان بیمارشان میکند، چون پزشک به آنها اعلام کرده که یک داروی گران شاید منجر به بهبودی یا افزایشعمر شود.
بیشترین گلایه بیماران از اصرار به تجویز شیمیدرمانی و پرتودرمانیهای غیرضروری، در بخش خصوصی است و در بخش دولتی چنین موضوعی کمتر دیده میشود. این نکته را یک متخصص پرتودرمانی هم تایید میکند و میگوید: پزشکان شاغل در این بخش هیچ نفعی از شیمیدرمانی نمیبرند و سود اصلی آن از داروهایی است که تامین و فروخته میشود. بخشی از این داروها، وارداتی هستند، اما تنها بخشی از آنها از شرکتهای معتبر...
آنژیلا عطایی پیرکوه - متخصص ویروسشناسی و عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، 40 درصد زنان و حداقل 10 درصد مردان به دلیل دریافت نامناسب و کمبود کلیسم در خطر پوکی استخوان قرار دارند، مطالعات در ایران نیز نشان میدهد بیش از 50 درصد مردم کمبود دریافت کلسیم مورد نیاز دارند و مصرف ناکافی کلسیم و لبنیات به عنوان مهمترین منبع دریافت این ماده ضروری است.
مطالعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان میدهد حدود 47 درصد زنان بالای 50 سال در ایران دچار کمبود تراکم استخوان هستند، اما این رقم در بین مردان ایرانی کمتر است.