سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
ایسنا نوشت: بر اساس دادههای بهروز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید -19 (ناشی از کروناویروس) 3871 ابتلای جدید داشته و جان 55 بیمار را گرفته است.
ایسنا نوشت: بر اساس دادههای بهروز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید -19 (ناشی از کروناویروس) 2131 ابتلای جدید داشته و جان پنج بیمار را گرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شیلا غفاری افزود: در یک کارگاه چهار روزه که با شرکت کشورهای عضو دفتر مدیترانه شرقی (امرو) به صورت وبینار برگزار خواهد شد، متخصصان مطرح بین المللی در زمینه پلاسما و فرایندهای مربوط به بهره برداری از آن، سخنرانی خواهند کرد. وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایران سالها تجربه موفق در زمینه استفاده بهینه از پلاسما داشته است، بر اساس برنامه ریزی مشترک...
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر همکاریهای بینالملل سازمان انتقال خون گفت: سازمان انتقال خون ایران و موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت، دوره آموزشی مصرف بهینه پلاسما را برای کشورهای منطقه برگزار میکنند.
طبق گزارش ها شیرین کننده مصنوعی مورد استفاده در هزاران محصول توسط سازمان جهانی بهداشت برچسب «احتمالا سرطان زا برای انسان» را خواهد گرفت.
ایسنا نوشت: بر اساس دادههای بهروز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید -19 (ناشی از کروناویروس) 8450 ابتلای جدید داشته و جان 56 بیمار را گرفته است.
اقتصادنیوز: به طبق گزارش جدول جهانی ورلداُمتر، در 24 ساعت گذشته 8450 ابتلای جدید به بیماری کووید -19 در سراسر جهان ثبت شده و 56 نفر جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، دکتر نیلوفر پیکری در خصوص اعتبار بخشی موسسهای خاطرنشان کرد: موضوعی که طی دو سال اخیر پیگیری شد؛ بحث ایجاد پروتکل دقیق و استاندارد براساس مستندات داخلی و بینالمللی، تعیین محور، استاندارد و شاخص در حوزههای مختلف برای اجرای اعتباربخشی موسسهای با حمایت سازمان جهانی بهداشت است تا بتوانیم به سمت بینالمللیسازی پیش میرویم. وی...
دبیر شورای بین الملل معاونت آموزشی وزارت بهداشت از پیگیری اجرای برنامه اعتبار بخشی موسسه ای با حمایت سازمان جهانی بهداشت خبر داد.
آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان وابسته به سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش ماه آینده خود، یک شیرینکننده مصنوعی موسوم به «آسپارتام» را در فهرست مواد «احتمالا سرطانزا» قرار خواهد داد.
ایسنا به نقل از یورونیوز نوشت: آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان وابسته به سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش ماه آینده خود، یک شیرینکننده مصنوعی موسوم به «آسپارتام» را در فهرست مواد «احتمالا سرطانزا» قرار خواهد داد.
بر اساس گزارش گاردین، احتمالا بهزودی یک شیرینکنندهی مصنوعی محبوب که در هزاران محصول ازجمله نوشابهی رژیمی، بستنی و آدامس مورد استفاده قرار میگیرد، بهعنوان خطر احتمالی سرطان برای انسان اعلام خواهد شد.
سازمان جهانی بهداشت حدودا دو هفتهی دیگر آسپارتام را که در بستنی استفاده میشود، بهعنوان مادهای احتمالا سرطانزا معرفی میکند.
شیرین کنندههای مصنوعی میتوانند باعث افزایش وزن، تومور، سرطان و بسیاری از خطرات دیگر برای سلامتی شوند.
ایسنا نوشت: سرخجه از بیماریهای ویروسی است که گرچه قدرت سرایتپذیری آن کمتر از سایر بیماریهای دوران کودکی بخصوص سرخک است، اما هر چند سال یکبار همهگیریهای بزرگ بیماری بخصوص در مراکز تجمعی مشاهده میشود.