سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
تعیین استراتژی و سیاستگذاری صنعت خودرو در تمام دولتها روالی عادی است؛ بهطوریکه در هر دورهای تغییر مدل فروش خودرو یا تعویض تکراری داور قیمت و همچنین آزادسازی واردات و البته واگذاری سهام خودروسازان بهصورت سلیقهای از سوی دولتها اعمال میشود. با این حال اما در دولت سیزدهم نهادهایی همچون شورای رقابت یا مسوولان بخش صنعت مسوولیت عملکرد خود را نمیپذیرند.
اقتصادنیوز: افزایش قیمت کارخانهای خودروها در دستور کار سازمان حمایت و شورای رقابت قرار دارد و در آیندهای نه چندان دور اجرایی خواهد شد. اگر این اتفاق رخ بدهد، برای دومین بار در سال جاری قیمت کارخانهای خودروها بالا خواهد رفت.
یک مقام مسئول گفت: تولیدکنندگان با قیمتهای مصوب سازمان حمایت، محصول را به حلقه بعدی تحویل میدهند و در انتهای زنجیره توزیع، لاستیک با قیمت بالاتر از نرخ مصوب به دست مصرفکننده میرسد.
ابتدای امسال بود که بازار لاستیک خودرو با چالشهایی همراه شد و دستگاههای نظارتی اعلام کردند با افزایش نظارت، معضلات این بخش را سامان میدهند.
شورای رقابت دریافت نامه از سوی سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مبنی بر بازنگری در قیمت خودرو را تکذیب کرد.
در این جلسه مقرر شد سقف زمانی پاسخگویی دستگاه ها به استعلامات و بررسی و آزمایش کالاهای وارداتی به طور متوسط به زیر هفت روز برسد و دستگاه ها و وزارتخانه های مربوطه با تعیین و معرفی یک نماینده مستقر ظرف 48 ساعت آینده در بنادر و گمرکات جنوبی کشور کالاهای رسوبی هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.
کالاهای رسوبی هرچه سریع تر تعیین تکلیف شوند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پس از بازدید میدانی معاون اول رئیس جمهور در سه روز گذشته از گمرکات شهید رجایی و شهید باهنر، صبح امروز (شنبه) جلسهای در خصوص حل مشکلات مربوط به ایستایی و رسوب کالا در بنادر و گمرکات کشور به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. محمد مخبر در این جلسه با اشاره به زیانهای ناشی از رسوب کالا و سوءاستفاده برخی سودجویان از فرآیند نگهداری و رسوب کالاها...
معاون اول رئیس جمهور گفت: رسوب کالاها در بنادر و گمرکات اقتصاد کشور را دچار اختلال می کند.
دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: بیش از یک هفته است که قیمتهای پیشنهادی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در اختیار شورای رقابت قرار داده شده، افزایش قیمت خودرو بر اساس صورتهای مالی سال 1401 خودروسازان است. به گزارش منیبان به نقل از تجارتنیوز، طبق گفته احمد نعمتبخش طبق دستورالعمل شورای رقابت، این شورا میتواند هر سهماه یکبار نسبتبه قیمتگذاری جدید محصولات خودرویی اقدام...
دو خودروساز بزرگ کشور گزارش دخل و خرج خود در دوران تحریم - حدفاصل سالهای 1397 تا انتهای خرداد1402- را منتشر کردند. این گزارش بیانگر آن است که گسل هزینه تمامشده و فروش دو تولیدکننده، بهطور نسبی روند صعودی داشته است. دو خودروساز بزرگ کشور پنج سال گذشته را با رشد هزینههای تولید، رشد هزینههای مالی و به تبع آنها رشد زیان انباشته پشت سر گذاشتهاند.
پس از گذشت سه ماه از آخرین قیمتگذاری خودروهای داخلی، حالا سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با بررسی اسناد و مدارک مالی سال1401 خودروسازان، نوبت افزایش قیمت محصولات خودرویی را تایید و درخواست قیمتگذاری جدید را به شورای رقابت ارسال کرده است. رشد قیمتی در اردیبهشتماه بر اساس صورتهای مالی سال1400 بوده که اعتراض خودروسازان را به همراه داشت.
براساس مصوبه جدید کارگروه تنظیم بازار، قیمت جدید 116 روغن نباتی برای مصرف کننده تغییر کرد و اعلام شد.