سناتورهای آمریکایی پشت این دروغ بزرگ علیه ایران بودند!
رسانههای ضدانقلاب که از هر فرصتی برای تخریب کشورمان مضایقه نمیکنند در چاله دروغهای انتخاباتی سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی افتادند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حوادث اخیر در فلسطین اشغالی علاوه بر کشتار کودکان و زنان و مردم بیگناه غزه و شکست مفتضحانه رژیم منحوس صهیونیستی از حماس دارای حواشی خارج از متن نیز بوده است که در آن رسانههای بیگانه و ضدانقلاب سعی کردند پای ایران را در این ماجرا باز کنند. در همین راستا مجموعهای از شایعات و دروغ پردازیها در کنار تکذیبهای متعدد خصوصا دولتمردان آمریکایی دربرابر این فیکنیوزها را شاهد هستیم.
روند تولید فیکنیوز علیه ایران با اتهام تامین مالی حماس از 6 میلیارد دلار پول آزاد شده کشورمان در بانکهای قطری آغاز شد، اما بعد از تکذیب این ماجرا و عنوان این مطلب که این پول هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است، موج اخبار دروغ دیگری نسبت به مسدودسازی مجدد این پولها آنهم منتشر شد که این موضوع نیز تکذیب شد.
بررسی روند این موضوع نشان میدهد که در ابتدا آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران بویژه در کشور قطر مورد انتقاد رسانههای بیگانه قرار گرفت و شایعه شد که حماس عملیات موفقیت آمیز خود با عنوان «طوفان الاقصی» را با کمک مالی همین پولهای آزاد شده ایران انجام داده است. این درحالی است که مقامات ایرانی علی رغم حمایت از حماس و مردم مظلوم فلسطین مطرح کردند که نسبت به انجام چنین عملیاتی اطلاع نداشتهاند و این موضوع ابتکار خود فلسطینیهاست.
در همین رابطه، سناتورهای جمهوریخواه در یک بازی رسانهای با اتهام افکنی علیه ایران عنوان کردند که 6 میلیارد دلار از داراییهای کشورمان که در قطر آزاد شده و قرار بود صرف اهداف انسان دوستانه شود به حماس برای حمله به رژیم صهیونیستی داده شده است. این موضوع با هدف فشار بر دولت بایدن و با رویکرد انتخاباتی و همچنین ایجاد رضایت برای رژیم صهیونیستی انجام شده بود. در همین رابطه سناتورهای جمهوریخواه میاندار چنین اتهام زنی علیه ایران بودند اما رسانههای ضدانقلاب نیز روی موج این شایعات سوار شده و سعی کردند علیه کشورمان دروغ پراکنی کنند.
در همین زمینه، «یانگ کیم»، عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، در یک ادعایی عجیب، نوشت: «آیا دولت بایدن فقط 6 میلیارد دلار به ایران برای تبادل گروگان داد و معتقد بود که ایران از آن فقط برای اهداف بشردوستانه استفاده میکند؟ چقدر سادهلوح بود.»
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا نیز در واترلو ایالت آیوا در یک رویکردی انتخاباتی گفت که دولت بایدن از طریق معامله تبادل زندانیان و آزادسازی منابع مالی مسدود شده ایران، حملات حماس به رژیم صهیونیستی را تسهیل کرده است.
این قبیل اتهامات از سوی رون دیسانتیس، ویوک راماسوامی، کوری میلز و سناتورهای جمهوری خواه دیگر که برخی از این افراد سودای ریاست جمهوری داشته و از جمله نامزدهای بالقوه ریاست جمهوری این کشور محسوب میشوند نیز مطرح شد.
کار به جایی رسید که «برایان نلسون»، معاون وزیر خزانهداری امریکا، با اشاره به 6 میلیارد دلار داراییهای ایران در بانکهای دوحه گفت: «تمام این پول در دوحه باقی مانده و یک پنی از ان هم خرج نشده است. این داراییها نمیتواند به ایران منتقل شود و فقط میتواند برای اهداف بشردوستانه در اینده استفاده شود.»
متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در واکنش به اتهامات درباره «استفاده حکومت ایران از 6 میلیارد دلار آزاد شده برای تامین مالی حملات حماس»، گفت: «توافق برای بازگرداندن شهروندان آمریکایی از ایران هیچ ارتباطی به حمله وحشتناک علیه اسرائیل ندارد و این دارایی فقط میتوان برای نیازهای بشردوستانه هزینه کرد.»
اما جمهوری خواهان به این پاسخ ها بسنده نکردند و خواستار آن شدند که 6 میلیارد دلار پول تهران دو مرتبه بلوکه شود.
انتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا، روز پنجشنبه در نشست خبری در تلاویو بار دیگر گفت که هیچ بخشی از 6 میلیارد دلار پول ازادشده ایران در قطر خرج نشده و افزود: «ما نظارت دقیقی بر این وجوه داریم.»
در همین حین بود که واشنگتن پست طی خبری جعلی اعلام کرد که «آمریکا و قطر توافق کردند تا پولهای آزاد شده ایران را دوباره بلوکه کنند!»
ابتدا نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل ادعای روزنامه آمریکایی واشنگتن پست مبنی بر توافق امریکا با قطر را برای بلوکه کردن 6 میلیارد دلار ایران رد کرد.
نیویورک تایمز هم نوشت که «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا گزارشها درباره توافق آمریکا و قطر برای انسداد مجدد 6 میلیارد دلار از داراییهای ایران در یک بانک قطری را تأیید نکرد.
همچنین «جان کربی»، از سخنگویان کاخ سفید که پنجشنبه با خبرنگاران صحبت میکرد، تاکید کرد تاکنون یک سنت هم از 6 میلیارد دلار منتقل شده به قطر خرج نشده است و موضوع مسدود شدن دارایی ایران را رد کرد.
در ادامه رئیس کل بانک مرکزی قطر در دیدار با «محمدرضا فرزین» رئیس بانک مرکزی ایران در مراکش نیز مطرح کرد: «قطر به تعهدات خود با ایران پایبند است و هیچ مانعی در توسعه روابط بانکی با ایران وجود ندارد. شایعات مطرح شده درباره 6 میلیارد دلار، بیشتر یک شوخی و بازی رسانهای است.»
با این حال در همین کش و قوس اخبار جعلی و تکذیب مقامات آمریکایی و قطری رسانههای ضدانقلاب از فرصت تخریب کشورمان غافل نشدند و سعی کردند افکارعمومی ایران را در خصوص کمک مالی ایران به حماس خدشه دار کنند. جالب اینجاست که این رسانهها دروغ ها را با قوت و تکذیب ها را با ضعف تمام روایت و سعی کردند با استفاده از به اصطلاح کارشناسان اجیر شدهشان به القاسازی دروغ ها در ذهن افکارعمومی ایران بپردازند.
موضوع دروغسازی علیه ایران آنقدر جدی است که حتی یک رسانه آمریکایی رسمی به عنوان بخشی از این شایعات خود را فدا میکند منتها آنچه در این دروغ سازی چندبعدی علیه کشورمان که از یکسو سناتورهای جمهوری خواه آمریکایی، از یک سو ضدانقلاب و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی قرار دارد، هر کدام اهداف خود را از انتشار این فیک نیوزها دنبال میکنند.
رژیم صهیونیستی که شکست سختی از حماس خورده است سعی دارد برای کاستن از انتقادات نسبت به شکست اطلاعاتی نظامی از حماس وسعت ماجرا را به سمت دیگر محورهای مقاومت از جمله کشورمان بکشاند و مطرح کند که ایران پشت پرده این ماجرا بوده و حماس را تقویت کرده است تا بدین منظور از میزان فاجعه شکست مفتضحانه خود بکاهد که تا به امروز موفق نشده است. این درحالی است که ایران حمایت خود از حماس را مطرح کرده اما به طور قطع و یقین اعلام کرده که دخالتی در این عملیات نداشته است و حتی آمریکاییها هم نتوانستهاند مدرکی در این حوزه بدست بیاورند.
درواقع چه سناتورهای امریکایی که این دروغ انتخاباتی را گفتند و چه صهیونیستها و ضدانقلاب هر کدام سعی کردند ماهی خود از این آب گل آلود بگیرند اما به هر جهت در این میان به طور خاص مشخص شد که رسانههای ضدانقلاب به طور کورکورانه بر روی دروغها سرمایهگذاری میکنند و بدون توجه و اعتنا به حقیقت ماجرا فقط سعی در مسموم سازی افکارعمومی کشورمان را دارند.
منبع: فارس