سن ازدواج
سن ازدواج
یک داوطلب کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از بیتصمیمی حکومت در برخی مسایل چالشی میگوید: «اگر ما میخواستیم اینستاگرام را ببندیم باید آن را میبستیم و اگر میخواستیم که باز باشد باید دولت و حکومت آن را با صدای بلند اعلام میکرد که من این را نمیبندم تا مردم بتوانند برنامه ریزی کنند.»
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هادی عباسی در برنامه تلویزیونی پایش شبکه یک اظهار کرد: حضرت علی (ع) در دوره خلافتشان در گزارشی که به مردم ارائه میکردند فرمودند اکنون همه مردم کوفه نان گندم میخورند، مسکن و سرپناه دارند و از آب آشامیدنی گوارا بهرهمند هستند و اگر ما هم میخواهیم بر اساس حکومت علوی حرکت کنیم باید این سه اصل را در نظر بگیریم. مشاور وزیر اسبق راه و شهرسازی با تاکید...
کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه طبق قانون اساسی دولتها مسئول تأمین مسکن خانوار هستند، گفت: مسکن نیاز اساسی خانوارهاست و هر دولتی با هر طرز تفکری باید در این مورد برنامه ریزی کند.
مصطفی صاحبی با اعلام اینکه مازندران در رتبه دوم گروه سنی سالمندی قرار دارد گفت: کاهش 170 هزار تولد در سال از زلزله نگران کنندهتر است.
از علل تک فرزندی بالا رفتن سن ازدواج و بچه دار شدن، شاغل بودن مادر و کوچک شدن محیط خانه در سالهای اخیر است.
یک متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه ممکن است یک خانم تا 48 سالگی هم بتواند حامله شود، گفت: در واقع نمی توانیم بگوییم که در این سن دیگر کسی قادر به بارداری نیست و نباید حامله شود.
تم خاصی که در مجموعه محاکات در قسمتهای مختلف این مجموعه تبدیل به برگ برنده این برنامه شد، حضور مکرر افرادی با معلولیتهای خاص بود.
بالارفتن سن ازدواج و کاهش میل به این امر مقدس زنگ خطری برای فردای کشور است که نرخ فرزند آوری را به شدت کاهش خواهد آورد وباید تدبیری به حال آن اندیشید.
از علل تک فرزندی بالا رفتن سن ازدواج و بچه دار شدن، شاغل بودن مادر و کوچک شدن محیط خانه در سالهای اخیر است.
برای 80 سال آینده سه سناریو برای جمعیت ایران مطرح است که خوشبینانه ترین حالت، جمعیت کشور به 150 میلیون نفر، بدبینانه ترین حالت، جمعیت ایران به 55 میلیون نفر و با روند کنونی، جمعیت ایران در 80 سال آینده حدود 94 میلیون نفر است.
یک کارشناس اقتصاد بهداشت گفت: یکی از مهم ترین مشکلاتی که دولت سیزدهم باید برای آن برنامه دقیق و عملیاتی داشتهباشد مسئله ازدواج و فرزند آوری جوانان است، چون پنجره جمعیتی به زودی بسته می شود.
طی دو دولت گذشته، موضوع جمعیت بیش از دیگر زمان ها مورد بی اعتنایی دولت قرار گرفته و حال نتیجه آن، گیر کردن کشور در باتلاق کاهش و پیری جمعیت است.
در میان همه چراییهای مربوط به پایین آمدن نرخ جمعیت در سالهای اخیر آنچه به وضوح روشن است، کمرنگ شدن تمایل به ازدواج و زادآوری و نیز ناباروری در زنان و مردان به علت مشکلات جسمی و اقدام به باروری در سنین بالاتر است.
بسیاری از مادران سر دو راهی تحصیل و شغل یا مادری گیر کردهاند و نمیداند کدام را انتخاب کنند اما اگر حمایتهای جدی از این مادران صورت گیرد، قطعا میتوانند در کنار حضور اجتماعی در جامعه، مادر نیز باشند.
یک جامعهشناس در چهارمحال و بختیاری در خصوص ارتباط امید به زندگی و تمایل برای فرزندآوری، گفت: آموزشهای فردی در نظامهای آموزشی باید متمرکز بر موضوع چگونگی ایجاد انگیزه برای زندگی، افزایش روحیه کار و تلاش و ایجاد امید در افراد باشد، این آموزشها مقولههای متفاوتی را تحت تاثیر خود قرار میدهد که یکی از آنها بحث ازدواج و فرزندآوری است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتهای که گذشت، خبرهایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاهها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیدهای از مهمترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاهها در هفته گذشته را مرور میکنیم. فراخوان ثبتنام بورس تحصیلی متقابل ایران و چین دانشجویانی که شرایط بورس تحصیلی را دارند میتوانند...