سن ازدواج
سن ازدواج
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بانک مرکزی در بخشنامهای خطاب به بانکها و موسسات اعتباری اعلام کرد که به استناد بند (الف) تبصره (16) قانون بودجه سال 1400 کل کشور مقرر شده است: 1. به منظور حمایت از ازدواج جوانان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از محل پس انداز و جاری قرض الحسنه نظام بانکی، تسهیلات قرضالحسنه ازدواج به تمام زوجهایی که تاریخ عقد ازدواج آنها بعد از یکم...
بنابر بخشنامه بانک مرکزی تسهیلات قرضالحسنه ازدواج برای هر یک از زوجها در سال 1400 برابر 700 میلیون ریال و با دوره بازپرداخت 10 ساله است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در واکنش به نامه شورای هماهنگی خواهران بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران که در مورخه دوم بهمن ماه سال 1399 با عنوان «بحث زنان و خانواده باید فراتر از مسئولیتها و حزب بازی مسئولان رسیدگی شود» در «خبرگزاری دانشجو» منتشر شده جوابیهای صادر کرد. متن جوابیه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به شرح زیر است: 1-...
بانک مرکزی با صدور بخشنامهای پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج 70 میلیون تومانی را به بانکها ابلاغ کرد.
بانک مرکزی با صدور بخشنامهای پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج 70 میلیون تومانی را به بانکها ابلاغ کرد.
ضمن اینکه با عنایت به مفاد ماده 50 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران افراد مندرج در قانون مذکور مشمول اخذ قرضالحسنه ازدواج به میزان دو برابر افراد عادی میباشند.
هرچه سن خانم کمتر (یعنی بین 20 تا 35 سال) باشد زمان ایدهآلتری برای بارداری است؛ بارداری برای سنین زیر 18 سال را به زنان توصیه نمیکنیم زیرا بدن خانمها ممکن است به تکامل کافی برای باروری نرسیده باشد.
فلوشیپ ناباروری با بیان اینکه سن ازدواج یکی از عوامل بسیار مهم و مؤثر در ناباروری است، علل عمده ناباروری زنان در ایران را تشریح کرد.
عضو اصلی هیأت مدیره کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی کشور گفت: اگر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بودم، مثلث شکسته کارگر، کارفرما و دولت را احیا و ترمیم میکردم.
رحیمی نسب کارشناس اجتماعی و مدیرکل سابق بهزیستی استان با بیان اینکه 140هزار یزدی پشت خط ازدواج هستند، گفت:"پنجره جمعیتی " فرصتی که در ایران به تهدید تبدیل شد.
تهران - ایرنا - ازدواج و تشکیل خانواده همچون همه قراردادهای اجتماعی، با تغییر شرایط فرهنگی و اجتماعی دستخوش تحولات پایهای شده و دیگر هلهله میهمانان و شنیدن کلمه «بله» کمتر دیده و شنیده می شود؛ موضوعی که به باور کارشناسان اجتماعی شواهدی همچون تقلید از زندگی الگوهای اجتماعی در کمرنگ شدن آن نقش دارد.
در نامه 220 نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به سید ابراهیم رئیسی آمده است: در شرایط کنونی، کشور نیازمند انتخاب رئیس جمهوری انقلابی، کارآمد، تحول آفرین، قانونمدار و وفاق گراست که ویژگیهای برشمرده شده از لسان مقام معظم رهبری یعنی: «دارای مدیریت و کفایت، با ایمان، معتقد به جوانان، عدالتخواه و ضدفساد، امیدوار، معتقد به توانمندیهای داخل و دارای عملکرد انقلابی و جهادی» را داشته باشد.
بیش از 220 نماینده مجلس شورای اسلامی در نامهای، از آیتالله رئیسی برای نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری دعوت به عمل آوردند.
بیش از 220 نماینده مجلس طی نامهای خطاب به آیت الله رئیسی، با تشریح وضعیت و شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و تبیین شاخصهای رئیس قوه مجریه مطلوب آینده، از وی برای حضور و نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند.